- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 573
- 53
Acilde mide bulantisi bas dönmesi kasik agrisi flan de sorna doktora yonlendirdiginizde hamilelik şüphesi varmi denildiginde evet de beta hcg icin kan isterler veririsin ve sakın direk acile gittiginde hamilelikten şüpheleniyorum deme kadin doguma git derler bosuna gitmis olursun ztn kan verdigunde 1 2 saate cikar hemde cok yeni sık sık kan verme dikkat et5 dk içerisinde çıktı ikiside cumartesi olduğu için doktora gidemiyorum acil de bakarlar mı acaba
Esenlerdeyim ben medipol üniversite hastanesi var ama bilgi vermiyorlar test için bende gitmedim gitsem mi acabaBende istanbulda yasiyorum kartalda avicenna umut hastanesinde baktirmistim gecen aylarda.
Mantıklı öyle yapayım teşekkür ederimAcilde mide bulantisi bas dönmesi kasik agrisi flan de sorna doktora yonlendirdiginizde hamilelik şüphesi varmi denildiginde evet de beta hcg icin kan isterler veririsin ve sakın direk acile gittiginde hamilelikten şüpheleniyorum deme kadin doguma git derler bosuna gitmis olursun ztn kan verdigunde 1 2 saate cikar hemde cok yeni sık sık kan verme dikkat et
Evet telefonda soylemiyorlar ama gitsen sadece test desen yaparlar bence medipolde iyi :) ben camlicadakine gitmistimEsenlerdeyim ben medipol üniversite hastanesi var ama bilgi vermiyorlar test için bende gitmedim gitsem mi acaba
Orası dışarıdan laboratuar kabul etmiyor yaEvet telefonda soylemiyorlar ama gitsen sadece test desen yaparlar bence medipolde iyi :) ben camlicadakine gitmi
Rica ederim canim. Ben hep oyle yapiyorumMantıklı öyle yapayım teşekkür ederim
Yaaa hangi şehird yaşıyorsunuz ben 200 liraya yaptırmıştım Ankara’da her özel hastane yapıyorTeşekkür ederim Allah herkese nasip etsinözeller çok pahalı biri 400 biri 600 istedi kan testi yapmıyorlar illa ki muayene diyorlar
İstanbul esenlerde yaşıyorum canım medıpol dışarıdan kabul etmiyor muayene olacaksın diyor medılıfe da ücret bilgisi vermiyorYaaa hangi şehird yaşıyorsunuz ben 200 liraya yaptırmıştım Ankara’da her özel hastane yapıyor
Yaa canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar 21.98 çıktı sonucum daha çok yeni ya çok mutluyum
Saol canım inşallah daha günüm geçmedi 4 gün varYaa canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah.. Yumurtlamadan kaç gün geçti senin.
Belirtilerin neydi evet benimde ilk olcak 2 yıldır olmuyorAmin inşallah canım. Ewet ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse. 8 aydır deniyoruz. Belirtileride yaşadım ama. Yine olmıcak gibi geliyo bana. İnşallah yanılırım. Sen ne zamandır deniyosun canım
Lütfen insanları böyle yönlendirmeyin, aslında gebelikte beta tskibi öğrenildiği günden itibaren yapılmalı özellikle dış gebelik gibi ihtimaller varken. Erken öğrenmek ve bilinçli davranmak her zaman avantajlıdır.Sadece kanda beta hcg diyorum ben yapiyor ozeller 150₺ yaptirdim en son. Ama bence gunun gecmeden yaptirma sonra deger dusuk mu, kimyasal mi dert olur iki gun gecmek bilmez
Yumurtlamadan beri kasık ağrım hiç bitmedi. Adet olacakmışım gibi karın ağrım. Bide dün tüm gün ıyudum. Halsizlik çok var canım. Sende varmı belirtiBelirtilerin neydi evet benimde ilk olcak 2 yıldır olmuyor
Bircok doktor yorumu okuyabilirsiniz regl gecikmesinden sonra hatta bir hafta sonra test yapilmasini onerir. Eskiden bu kadar erken ogrenilmiyordu bile suan teknoloji insanin faydasina da olabiliyor zararina da. Erken öğrenince deger artti mi, kimyasal miydi diye düşünüp daha cok stres olunuyor. Psikolojik acidan dusuruyor insani. Kendim de ayni surecten gectigim icin bu sekilde yorum yaptim. Herkesin gorusu farklı herkes istedigini yapabilir ben fikrimi soyledim. Tabiki farkli bir durum varsa doktora gidilmesi gerekir ama acil bir durumu yoksa beklemek butun doktorlarin dedigi bir sey zaten.Lütfen insanları böyle yönlendirmeyin, aslında gebelikte beta tskibi öğrenildiği günden itibaren yapılmalı özellikle dış gebelik gibi ihtimaller varken. Erken öğrenmek ve bilinçli davranmak her zaman avantajlıdır.
Canım benim bat 4 gün kala dün çıktı silik çizgi ama belirgin. Kan verdim 31 çıktı 10 gün önce yumurtam çatlamıştı2 gün sonra bat sizce olsa çıkar mıydıartık çok yoruldum negatif görmekten lütfen yardımcı olur musunuz
Bende kasık ağrısı var bide göğüslerimde dokununca var normalde de çok uyuyorum o yüzden başka bir belirtim yokYumurtlamadan beri kasık ağrım hiç bitmedi. Adet olacakmışım gibi karın ağrım. Bide dün tüm gün ıyudum. Halsizlik çok var canım. Sende varmı belirti
O zaman bende yokturCanım benim bat 4 gün kala dün çıktı silik çizgi ama belirgin. Kan verdim 31 çıktı 10 gün önce yumurtam çatlamıştı
Benim ablam hiçbir belirtisi yokken bir anda dış gebelik geçirdiğini öğrendi. Bu ay ben kimyasal geçirdim ve hastaneye gittiğimde doktorlar doğru düzgün ilgilenmedi bile normakde ultrasonla bakılması alttan muayene vs olması lazım her ihtimsle karşı bide bana bebeğim ve kendi ölümüm dahil doktorm her şeyi anlattı ben kendim reddediyorum temalı bi şey imzalatmsk istediler imzalamadım doktorlar ne derse ddesin öğrenildiği andan itibaren tskibi yapılmalıBircok doktor yorumu okuyabilirsiniz regl gecikmesinden sonra hatta bir hafta sonra test yapilmasini onerir. Eskiden bu kadar erken ogrenilmiyordu bile suan teknoloji insanin faydasina da olabiliyor zararina da. Erken öğrenince deger artti mi, kimyasal miydi diye düşünüp daha cok stres olunuyor. Psikolojik acidan dusuruyor insani. Kendim de ayni surecten gectigim icin bu sekilde yorum yaptim. Herkesin gorusu farklı herkes istedigini yapabilir ben fikrimi soyledim. Tabiki farkli bir durum varsa doktora gidilmesi gerekir ama acil bir durumu yoksa beklemek butun doktorlarin dedigi bir sey zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?