Bu pozitif bence, benimde reglime 4-5 kala böyle çıkıyorduKızlar benim de testime bakar mısınız awox markası reglime 4 gün kaldı
Evet çizgi var ama silik, erken haftalarda olduğundan olabilir. Bazı testlerde yanıtlıyor ikinci testi yapın benceArkadaşlar herkese merhaba. Rica etsem testime bakar mısınız? İki yıldır gebelik deniyoruz. Artik çizgimi var hayalmi görüyorum sanırım ayırt edemiyorum. Ama şimdiye kadar onlarla test yaptım hepsinde testim bembeyazdı.
Evet canım dün sabah kan verdim 25,4 çıktı bugün saat 15.00 da kan verdim 118 çıktı ama farklı hastanelerdi bu kadar yükselmesi normal mi reglim 6 mayısta olması gerekiyordur 3 gün varBu pozitif bence, benimde reglime 4-5 kala böyle çıkıyordu
Bende tam reglime 3 gün varken yaptırmışım, 25.0 çıkmış. Bence çok normal ikinci değer biraz fazla geldi ama farklı hastaneler olduğundan ölçüm sistemleri farklı olabilir. Yine de yükseliyor o yönden olması gerektiği gibi, bana yanlış hatırlamıyorsam bir hafta sonra gel demişti doktorum 25 çıktıktan sonra sağlıklı ilerliyor mu diye bakmak içinEvet canım dün sabah kan verdim 25,4 çıktı bugün saat 15.00 da kan verdim 118 çıktı ama farklı hastanelerdi bu kadar yükselmesi normal mi reglim 6 mayısta olması gerekiyordur 3 gün var
Bana her şey olması gerektiği gibi geldi, hiç stres yapma kan sonuçlarını aynı yerde vermeye çalışEvet canım dün sabah kan verdim 25,4 çıktı bugün saat 15.00 da kan verdim 118 çıktı ama farklı hastanelerdi bu kadar yükselmesi normal mi reglim 6 mayısta olması gerekiyordur 3 gün var
Silik çizgiyi gördüm bennEki Görüntüle 3587542 kızlar bir gün önce bir gun sonra yaptığım testelerim yorumlarmisiniz rica etsem reglime 3 gün daha var
Hepsinde silik veya belirgin çizgi var hamile olma ihtimaliniz yüksek kan verin netleşsingebelik varmi sizce reglime var 2 gun kızlar yorum yapın lütfen
Silik çizgiyi gördüm b
Kan verdim 21.551 sonuç doktoruma daha gitmedim hamilemiyim sizceHepsinde silik veya belirgin çizgi var hamile olma ihtimaliniz yüksek kan verin netleşsin
Hayirli olsun hamilesiniz daha yeni, adetiniz ne zaman gelmesi lazimdiKan verdim 21.551 sonuç doktoruma daha gitmedim hamilemiyim sizce
Yaa çok teşekkür ederim adetim Yarın gelmesi lazım ama hiç belirti yokHayirli olsun hamilesiniz daha yeni, adetiniz ne zaman gelmesi lazimdi
Kan verdim 21.551 sonuç doktoruma daha gitmedim hamilemiyim sizce
Akinti falan? Bnim adet oncesi cok akintimYaa çok teşekkür ederim adetim Yarın gelmesi lazım ama hiç belirti yok
Yok normal her zamanki çok az kremsi beyaz akıntı varAkinti falan? Bnim adet oncesi cok akintim
Olurdu smdi hic yok. Arada beyaz kremsi akintim oluyot sadece adet agrisi gidip geliyor hafif ama gelen giden yok sizin varmi?
Birde hiç sistit olmazdım 10 gun falan sistit oldum dundan beri biraz hafifledi sistitimYok normal her zamanki çok az kremsi beyaz akıntı var
Doktora gidin mutlaka birkaç gün takip edersiniz değerinizi inşallah yükselir hayırlı olsun şimdidenKan verdim 21.551 sonuç doktoruma daha gitmedim hamilemiyim sizce
Anladim saolu , insallah guzel ilerler hamileliginiz, Doktora gidin sistit icin ozaman hafif adet agrisiniz da yok gidip gelen dun den beri var bndeBirde hiç sistit olmazdım 10 gun falan sistit oldum dundan beri biraz hafifledi sistitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?