Kızlar testime bakar mısınız? Silik çizgi gören var mı?

Aysunnnn_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
4
0
1
22
Arkadaşlar herkese merhaba. Rica etsem testime bakar mısınız? İki yıldır gebelik deniyoruz. Artik çizgimi var hayalmi görüyorum sanırım ayırt edemiyorum. Ama şimdiye kadar onlarla test yaptım hepsinde testim bembeyazdı.

Eklentiler

• IMG_0601.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 312
  • IMG_0597.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 308
evet çok uçuk ama şuan için erken. yanıltıcı da olabilir, erken olduğu için de böyle çıkmış olabilir. en sağlıklısı iki üç güne tekrar etmeniz. umarım sonuç gönlünüzce olur

Kızlar benim de testime bakar mısınız awox markası reglime 4 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_3487.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 293
Evet çizgi var ama silik, erken haftalarda olduğundan olabilir. Bazı testlerde yanıtlıyor ikinci testi yapın bence

Bu pozitif bence, benimde reglime 4-5 kala böyle çıkıyordu
Evet canım dün sabah kan verdim 25,4 çıktı bugün saat 15.00 da kan verdim 118 çıktı ama farklı hastanelerdi bu kadar yükselmesi normal mi reglim 6 mayısta olması gerekiyordur 3 gün var

Evet canım dün sabah kan verdim 25,4 çıktı bugün saat 15.00 da kan verdim 118 çıktı ama farklı hastanelerdi bu kadar yükselmesi normal mi reglim 6 mayısta olması gerekiyordur 3 gün var
Bende tam reglime 3 gün varken yaptırmışım, 25.0 çıkmış. Bence çok normal ikinci değer biraz fazla geldi ama farklı hastaneler olduğundan ölçüm sistemleri farklı olabilir. Yine de yükseliyor o yönden olması gerektiği gibi, bana yanlış hatırlamıyorsam bir hafta sonra gel demişti doktorum 25 çıktıktan sonra sağlıklı ilerliyor mu diye bakmak için

Bana her şey olması gerektiği gibi geldi, hiç stres yapma kan sonuçlarını aynı yerde vermeye çalış

kızlar bir gün önce bir gun sonra yaptığım testelerim yorumlarmisiniz rica etsem reglime 3 gün daha var

Eklentiler

• 1000131145.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 202
gebelik varmi sizce reglime var 2 gun kızlar yorum yapın lütfen

Eklentiler

• 1000131913.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 173
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…