Kizlar testime bakar misiniz ?

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Merhaba kizlar ben dayanamadim test yaptim ilk bes dakika icini actim baktim hafif hayaletimsi cizgi gordum aman dedim daha oncekiler gibi bisey yok sen uydueuyorsundur oldugu gibi cope attim . Simdi bakayim dedim pembe cizgi var silik bi sekilde gozle bariz gozukuyo ( bu arada telefonum kirildigi icin eski bi model telefon ile cektim baya kotu kamerasi belli olmayabilir ( Testi yapali 1 saat olmustur bu arada . Ilk bes dk dan sonra firlattim attim cope yoktur diye. Ne zaman bu kadar pembw oldu bilmiyorum . Reglime bi kac gun var .

Resimi atmayi unutmusum

Eklentiler

• 20230225_193836.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 243
Bu arada yakin zamanda lavaboya cikmistim afedersiniz seyrek idrar ile yaptim sabah tekrar denesem uyanir uyanmaz cikar mi acabaaaa

Bende bu kadar silik çizgi ile öğrenmiştim hatta telefon flaş ışığında zor gözüküyordu inanamadım üç kere test yaptım hepsi aşırı silikti
Ben pembe goruyorum telefon kamerasi gercekten kotu ve sabitlemiyor 5 dk baktim biraktim cizgi vardi ama belirgin degildi gozle bakinca pembw duruyo 1 saat icinde ne zaman ciktu bilmiyorum aabah yine denixem

Ben pembe goruyorum telefon kamerasi gercekten kotu ve sabitlemiyor 5 dk baktim biraktim cizgi vardi ama belirgin degildi gozle bakinca pembw duruyo 1 saat icinde ne zaman ciktu bilmiyorum aabah yine denixem
Sabah ilk idrarınızla deneyin ilk 5-10 dk içinde çıkan sonuç doğrudur zaten hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…