Çok güzel inşallah bebeğin seninledir bende bekliyorumMerhabalar benim bugün transferimin 9.günü sabah albi marka test yaptım doğruluk payı var mıdır sizce
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın bu marka test ilk defa yaptım bende yarın kan vericemÇok güzel inşallah bebeğin seninledir bende bekliyorumadetim 5 gün gecikti silik çıkıyor restler hayırlısı bakalım inşallah bizimleler dir
Bence varMerhabalar benim bugün transferimin 9.günü sabah albi marka test yaptım doğruluk payı var mıdır sizce
Yarın vermeyi düşünüyorum inşallahBence varhemen kan ver
Sonuç ne canımİnşallah sende güzel sonuçlar alırsın bu marka test ilk defa yaptım bende yarın kan vericem
Daha kan vermeye gitmedim birazdan gidicem kan vermeye çıkınca yazarımSonuç ne canım
Evet canım bence de yıkan testi ile netleştir çünkü bayağı belli çıkmış bildiğim kadarıyla yalancı pozitifliği yok ama yine de emin olmak lazımDaha kan vermeye gitmedim birazdan gidicem kan vermeye çıkınca yazarım
Aynen öyle hayırlısı bakalımEvet canım bence de yıkan testi ile netleştir çünkü bayağı belli çıkmış bildiğim kadarıyla yalancı pozitifliği yok ama yine de emin olmak lazım
Sonucum çıktı 397Sonuç ne canım
Yaaaaa Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bu sonucu görürümSonucum çıktı 397
Belirtin neydi canımSonucum çıktı 397
Ay inşallah teşekkür ederim darısı sanaYaaaaa Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende bu sonucu görürüm
Kasık ağrılarım vardı öyle bir belirti de yoktu sanırım ilaçlardan da olabilirBelirtin neydi canım
Benimde kaşıklarım ağrıyor okadar bide akıntım var işdeKasık ağrılarım vardı öyle bir belirti de yoktu sanırım ilaçlardan da olabilir
İnşallah sende güzel haber alırsınBenimde kaşıklarım ağrıyor okadar bide akıntım var işde
İnşallah yarın doktora gidicem işte sağol canım duan içinİnşallah sende güzel haber alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?