Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz dağılmış ya acaba nozuk olabilir mi fazla testin varsa bence tekrarlayın net belli olur hem ikinci testede çıkarsa yarın kan verip kesinleşir inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızson regl 22 Ağustos 5 ay önce düşük yaptım bu şekilde çıktı yarın kan vereceğim testi bu şekilde çıkıp gebelik öğrenen oldu mu acaba
İnşallahBiraz dağılmış ya acaba nozuk olabilir mi fazla testin varsa bence tekrarlayın net belli olur hem ikinci testede çıkarsa yarın kan verip kesinleşir inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kaç gün var reglye dağılmış duruyor 2 gün sonra tekrar yap benceBenimkinede bakar msinz yanlis yerde sanki cizgi
Canım öncelikle geçmiş olsun bende 4 ay önce düşük yaptım seni anlıyorum fakat bu test bozuk geldi bana açıkçası bat ne zamanson regl 22 Ağustos 5 ay önce düşük yaptım bu şekilde çıktı yarın kan vereceğim testi bu şekilde çıkıp gebelik öğrenen oldu mu acaba
Evet bozukmuş maalesef erken gebelik testi yaptım çıkmadıCanım öncelikle geçmiş olsun bende 4 ay önce düşük yaptım seni anlıyorum fakat bu test bozuk geldi bana açıkçası bat ne zaman
Regl düzensiz en son 22 AğustosKaç gün var reglye dağılmış duruyor 2 gün sonra tekrar yap bence
Pco mu varRegl düzensiz en son 22 Ağustos
Evet maalesefPco mu var
Hamılesın canım hayırlı olsun
Tekrar test yaptım çıkmadıHamılesın canım hayırlı olsun![]()
Böyle çıktıHamılesın canım hayırlı olsun![]()
Çiziyi görebiliyor musunuz sabah böyleydiCanım öncelikle geçmiş olsun bende 4 ay önce düşük yaptım seni anlıyorum fakat bu test bozuk geldi bana açıkçası bat ne zaman
Testin markası nedir canımÇiziyi görebiliyor musunuz sabah böyleydi
Hatırlamıyorum ama erken gebeliktiTestin markası nedir canım
Canım ben umudunu kırmak için değil bu yolda 3 yıldır savaşan ve 2 tane bebeğini kaybeden bi anne olarak yazıyorum daha bu ay başıma geldi 5 adet prodoctoe 2 adet nimo testim aynı bu şekilde çıktı sonuç ne biliyor musun regl oldum biliyoruz ki Hamilelikte sikilte olsa kırmızı çıkıyor bunlar siyah bana göre test yanıltıcı umarım test beni yanıltır de sen hamilsindir bizlere de umut olursun tek duam bu şuanHatırlamıyorum ama erken gebelikti![]()
YaCanım ben umudunu kırmak için değil bu yolda 3 yıldır savaşan ve 2 tane bebeğini kaybeden bi anne olarak yazıyorum daha bu ay başıma geldi 5 adet prodoctoe 2 adet nimo testim aynı bu şekilde çıktı sonuç ne biliyor musun regl oldum biliyoruz ki Hamilelikte sikilte olsa kırmızı çıkıyor bunlar siyah bana göre test yanıltıcı umarım test beni yanıltır de sen hamilsindir bizlere de umut olursun tek duam bu şuan![]()