• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya 🥹 çok duygulandım umarım hepimizin olur bir an önce
Ya inşallah bu yol gerçekten zorlu elimizden geleni yapıp Allah sıgınmak kalıyor bi tek çok dua ediyorum sağlıklı bi gebelik için en son düşügümün üzerinden 5 ay geçti
Herkes hemen hamile kalırsın dedi ama öyle olmadı maalesef

Ya inşallah bu yol gerçekten zorlu elimizden geleni yapıp Allah sıgınmak kalıyor bi tek çok dua ediyorum sağlıklı bi gebelik için en son düşügümün üzerinden 5 ay geçti
Herkes hemen hamile kalırsın dedi ama öyle olmadı maalesef
Benimde tam 5 ay geçti 29 nisanda öğrendim 19 mayısta düştü 5+4 dü bende hemen hamile kalamadım :(

Benimde tam 5 ay geçti 29 nisanda öğrendim 19 mayısta düştü 5+4 dü bende hemen hamile kalamadım :(
Ben 3 yıl sonunda kalmıştım sorun yoktu ama olmuyordu diyet yaptım kafamdan attım hamile kalmışım son regl tarihim 24 Nisandı mayıs 21 de öğrendim 28 de düşük yaptım 5 haftalktı tam

Ben 3 yıl sonunda kalmıştım sorun yoktu ama olmuyordu diyet yaptım kafamdan attım hamile kalmışım son regl tarihim 24 Nisandı mayıs 21 de öğrendim 28 de düşük yaptım 5 haftalktı tam
Benimde 5 buçuk yılın sonunda ilk defa olmuştu :( ne kadar beziyor durumlarımız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 40
Yok galıba igne ama bısey sorcam yanlış anlamazsan senın gebelıkle ılgılı sorununun var nıe aşılama dıyorlar normel hamıle kalamıyormusun

Yok galıba igne ama bısey sorcam yanlış anlamazsan senın gebelıkle ılgılı sorununun var nıe aşılama dıyorlar normel hamıle kalamıyormusun
Hayır hiç bi sorunum yok ama böyle dedi doktor bence aşılama yaptır yıpratma kendini dedi sorun mu var dedim yo erken olur dedi

Back
X