• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınızzzz ? 💕🎀

ozlemgvnnn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
132
60
13
27
Bugün regl günüm, 3-4 gündür regl olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda bugün test yaptım ve böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_4129.webp
    IMG_4129.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4126.webp
    IMG_4126.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4128.webp
    IMG_4128.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 77
Regl oldum arkadaşım, oysa ki 10 saniye içinde falan çıkmıştı ama yalancı pozitifmiş
ayni seyi yasadim arkadaşım cok net pozitif görmüştüm 4 gun gecikmem de vardi ama ertesi gun adet oldum bende maalesef insallah en kisa zamanda dogru pozitifleri görürüz 💖

Belki kimyasal oldu?
yani hic bilmiyorum aylardir sureklseri negatif ve yalanci pozitifleri gordugum icin ve bu ayda cok umudum olmadigi icin ustunde durmadim açıkçası gecikmem 4 gun olunca bi test yapiyim dedim baktim pozitif ertesi gune kadar bekliyim sabah tekrarlayip kan veririm diye düşündüm sabah kalktim adet olmuştum bile aksamdan karin ve bel agrisi kendini belli etmisti zaten ama pozitif test de bi umutlandirdi beni ama olmadi maalesef belkide kimyasaldir, kimyasal gebelik de nasil olur ne kadar surer hic bir fikrim de yok açıkçası onu da dusunmek istemiyorum yeni ay yeni umut diyerek önüme bakiyorum🥹💖

ayni seyi yasadim arkadaşım cok net pozitif görmüştüm 4 gun gecikmem de vardi ama ertesi gun adet oldum bende maalesef insallah en kisa zamanda dogru pozitifleri görürüz 💖
Sanırım acele etmemek gerekiyor arkadaşım ben artık cidden tam 1 hafta geçmeden, emin olmadan test yapmamaya karar verdim.
Aynı şeyi prodoctorda bile yaşadım

Sanırım acele etmemek gerekiyor arkadaşım ben artık cidden tam 1 hafta geçmeden, emin olmadan test yapmamaya karar verdim.
Aynı şeyi prodoctorda bile yaşadım
evet bende yapmayacaktim ama ilk kez 4 gunluk bi gecikme yasadim o yuzden yaptim ama artik emin olana kadar bekleyecegim

Back
X