- 30 Eylül 2025
- 132
- 60
- 13
- 27
- Konu Sahibi ozlemgvnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif test kan verip kesinleştirinBugün regl günüm, 3-4 gündür regl olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda bugün test yaptım ve böyle çıktı
Yorumunuz için çok teşekkür ederimPozitif test kan verip kesinleştirin
Regl oldum arkadaşım, oysa ki 10 saniye içinde falan çıkmıştı ama yalancı pozitifmişPozitif test kan verip kesinleştirin
Artımed miydi markasıRegl oldum arkadaşım, oysa ki 10 saniye içinde falan çıkmıştı ama yalancı pozitifmiş
Hayır artimed ve prodoctora tövbe ettimArtımed miydi markası
ayni seyi yasadim arkadaşım cok net pozitif görmüştüm 4 gun gecikmem de vardi ama ertesi gun adet oldum bende maalesef insallah en kisa zamanda dogru pozitifleri görürüzRegl oldum arkadaşım, oysa ki 10 saniye içinde falan çıkmıştı ama yalancı pozitifmiş
Hayır artimed ve prodoctora tövbe ettim
First testti adı
Kaset olduğu için yanılmaz diye düşünmüştüm
Belki kimyasal oldu?ayni seyi yasadim arkadaşım cok net pozitif görmüştüm 4 gun gecikmem de vardi ama ertesi gun adet oldum bende maalesef insallah en kisa zamanda dogru pozitifleri görürüz![]()
yani hic bilmiyorum aylardir sureklseri negatif ve yalanci pozitifleri gordugum icin ve bu ayda cok umudum olmadigi icin ustunde durmadim açıkçası gecikmem 4 gun olunca bi test yapiyim dedim baktim pozitif ertesi gune kadar bekliyim sabah tekrarlayip kan veririm diye düşündüm sabah kalktim adet olmuştum bile aksamdan karin ve bel agrisi kendini belli etmisti zaten ama pozitif test de bi umutlandirdi beni ama olmadi maalesef belkide kimyasaldir, kimyasal gebelik de nasil olur ne kadar surer hic bir fikrim de yok açıkçası onu da dusunmek istemiyorum yeni ay yeni umut diyerek önüme bakiyorumBelki kimyasal oldu?
Sanırım acele etmemek gerekiyor arkadaşım ben artık cidden tam 1 hafta geçmeden, emin olmadan test yapmamaya karar verdim.ayni seyi yasadim arkadaşım cok net pozitif görmüştüm 4 gun gecikmem de vardi ama ertesi gun adet oldum bende maalesef insallah en kisa zamanda dogru pozitifleri görürüz![]()
evet bende yapmayacaktim ama ilk kez 4 gunluk bi gecikme yasadim o yuzden yaptim ama artik emin olana kadar bekleyecegimSanırım acele etmemek gerekiyor arkadaşım ben artık cidden tam 1 hafta geçmeden, emin olmadan test yapmamaya karar verdim.
Aynı şeyi prodoctorda bile yaşadım
Sanmıyorum maalesef bazı testler böyle yanılgıya uğratabiliyor arkadaşımBelki kimyasal oldu?
Dilerim ki en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsın arkadaşımevet bende yapmayacaktim ama ilk kez 4 gunluk bi gecikme yasadim o yuzden yaptim ama artik emin olana kadar bekleyecegim
Çok kötü bir durum gerçektenSanmıyorum maalesef bazı testler böyle yanılgıya uğratabiliyor arkadaşım
Ne yazık ki ama olsun yapacak bir şey yok.Çok kötü bir durum gerçekten
Amin amin inşallahNe yazık ki ama olsun yapacak bir şey yok.
Dilerim ki herkes bebişine bir gün kavuşur, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
AminnnAmin amin inşallah6.senemi doldurdum inşallah hayırlısı ile nasip olur
AminnnAminnnRabbim musmutlu haberini alıp yüzünü güldürmeyi ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin
![]()
insallah canim umarim hepimiz en guzel en hayirli sekilde aliriz haberleriDilerim ki en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş haberi alırsın arkadaşım![]()
Amin canım cümlemize inşallahAminnnRabbim musmutlu haberini alıp yüzünü güldürmeyi ve sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin
![]()