KIZLAR testindeki çizgiyi Sizde görüyor musunuz :)

Kızlar testin son hali bu

Eklentiler

• IMG_7241.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_7242.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar altından ışık tutup çekince ben burdayım diyor çizgi bakar mısınız lütfen ben mi yanılıyorum

Eklentiler

• IMG_7244.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_7245.webp
    6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_7246.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_7247.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 73
Bence de var canım .ustelık adetıne de varmış.nöbetcı bir eczaneden 1 test alma ihtimalin yokmu.acaba ikinci bir testte nasıl çıkacak.bende senin adına heyecanlandım şimdi.

Bence de var canım .ustelık adetıne de varmış.nöbetcı bir eczaneden 1 test alma ihtimalin yokmu.acaba ikinci bir testte nasıl çıkacak.bende senin adına heyecanlandım şimdi.
Sağol kuzum ya yarına kaldı ikinci test işi bu saatte gidemem çok uzak eczane

Bende hafif gördüm gibi çizgiyi. Umarım vardır çok sevindim canım. İnşallah vardır rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Önceki kayıpların neden oldu kaç haftalık

birde böyle bak

Eklentiler

• 9206121E-C7AB-49D7-960B-E59DC3C080DF.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 60
  • F1357147-506D-4F55-9315-0F6EA0F81514.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
Bende hafif gördüm gibi çizgiyi. Umarım vardır çok sevindim canım. İnşallah vardır rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Önceki kayıpların neden oldu kaç haftalık
Amin canım inşallah 1,5 aylıkken düşürdüm meleklerimi canım ya nedeni Yok kuzum ama de kan sulandırıcı ve Protestan başlayacak eğer varsa bu sefer

Kuzum ilaç kullanmıyorum normal yolla deniyorum şuan sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…