- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
İlk dakikalarda belirdi canım çizgiCızgının ne kadar surede çıktığı da önemli.sonradan çıkan çizgiler yanıltıcı olabiliyor.
Var canım o zaman.gözün aydın.kaç aydır istiyordun bebeğini.İlk dakikalarda belirdi canım çizgi
İkinci düşüğüm 2017 Mayıs'ta oldu canım mayıstan beri bekliyorum meleğimi inşallah gelmiştir hayırlısıylaVar canım o zaman.gözün aydın.kaç aydır istiyordun bebeğini.
Kızlar lütfen bişey söyleyin bana olmasa böyle çıkmazdı dimi ışık bile tutuncaKızlar altından ışık tutup çekince ben burdayım diyor çizgi bakar mısınız lütfen ben mi yanılıyorum
Sağol kuzum ya yarına kaldı ikinci test işi bu saatte gidemem çok uzak eczaneBence de var canım .ustelık adetıne de varmış.nöbetcı bir eczaneden 1 test alma ihtimalin yokmu.acaba ikinci bir testte nasıl çıkacak.bende senin adına heyecanlandım şimdi.
Yarın.testı yaptığında haberdar et bakalım.inşallah sonuç senin istediğin gibi çıkar.cızgı sılıkte olsa görülüyor canım.Bana hamışsin gibi gelıyorSağol kuzum ya yarına kaldı ikinci test işi bu saatte gidemem çok uzak eczane
Canım bazı tedavi gören kişilerde hormon ilaçlarından dolayı yalancı pozıtıf cıkabılıyormu
Canım bazı arkadaşlar da tedavi suresın de aldıkları ilaçlardan dolayı bazen yalancı pozıtıf çıkabiliyor.
Amin canım inşallah 1,5 aylıkken düşürdüm meleklerimi canım ya nedeni Yok kuzum ama de kan sulandırıcı ve Protestan başlayacak eğer varsa bu seferBende hafif gördüm gibi çizgiyi. Umarım vardır çok sevindim canım. İnşallah vardır rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Önceki kayıpların neden oldu kaç haftalık
Canım var mı böylede ben anlamadım sen görebiliyor musun ikinciyibirde böyle bak
Kuzum ilaç kullanmıyorum normal yolla deniyorum şuan sadeceCanım bazı tedavi gören kişilerde hormon ilaçlarından dolayı yalancı pozıtıf cıkabılıyormu
Canım bazı arkadaşlar da tedavi suresın de aldıkları ilaçlardan dolayı bazen yalancı pozıtıf çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?