- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Canım var mı böylede ben anlamadım sen görebiliyor musun ikinciyi
Ağzından bal damlıyor canısı inşallah ellerine sağlık zaman ayırıp uğraştığın için teşekkür ederimben hayali birşey görüyorum ikinci negatif fotoda daha belirgin
Ağzından bal damlıyor canısı inşallah ellerine sağlık zaman ayırıp uğraştığın için teşekkür ederim
İnşallah hepimizin yüzüne gülsün Rabbim meleklerimize kavuşmayı nasip etsin kuzumrica ederim canım inşallah hayırlı haberlerini alırız kanda netleştir tabi
ben testler konusunda master yaptım artık :)
düşüklerim var çok araştırıyorum çok ilgiliyim ben de gün bekliyorum hayırlısı bakalım
İnşallah vardır ve bu sefer sağ sağlım dunyaya gelmeleri nasip olur canımAmin canım inşallah 1,5 aylıkken düşürdüm meleklerimi canım ya nedeni Yok kuzum ama de kan sulandırıcı ve Protestan başlayacak eğer varsa bu sefer
Amin kuzum aminİnşallah vardır ve bu sefer sağ sağlım dunyaya gelmeleri nasip olur canım
Canm belirtilerin varmiAmin inşallah canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin Rabbim
Canım umutlanma çünkü azcik koyulasmasi lazımdı ama ben yine görüyorum bunda da silik bi çizgi ya bende mi sorun varKızlar Yok belli geçen attığım test ile arada dağlar kadar fark var şimdiye koyulaşması gereken çizgi Yok baksanıza şu testin haline :-(
Canım umutlanma çünkü azcik koyulasmasi lazımdı ama ben yine görüyorum bunda da silik bi çizgi ya bende mi sorun var
Canım görüyorum evet var ama koyu değil sorunda o zaten beta hcg ikiye katlaması ve çizginin koyulaşması gerekirdi diye düşünüyorum :-(Canım umutlanma çünkü azcik koyulasmasi lazımdı ama ben yine görüyorum bunda da silik bi çizgi ya bende mi sorun var
Aynen dimi görünüyor gibi ama umutlandirmak istemiyorum çünkü biliyorum insanın morali çok bozuluyor. Ama inşallah vardır isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Allah'ımben de görüyorum canım
Canm bende konunu takip ediyordum silik cizgi bende gordum adetn gectmiKızlar Yok belli geçen attığım test ile arada dağlar kadar fark var şimdiye koyulaşması gereken çizgi Yok baksanıza şu testin haline :-(
5 gün var canım adeteCanm bende konunu takip ediyordum silik cizgi bende gordum adetn gectmi
Sen perşembe günü bi kan ver canımCanım görüyorum evet var ama koyu değil sorunda o zaten beta hcg ikiye katlaması ve çizginin koyulaşması gerekirdi diye düşünüyorum :-(
Amin canım aminAynen dimi görünüyor gibi ama umutlandirmak istemiyorum çünkü biliyorum insanın morali çok bozuluyor. Ama inşallah vardır isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Allah'ım
Bence bekle strese grme cnm daha varms adetn gectgnde kan yap bence:)5 gün var canım adete
2 gün sonra bi kan testi yaptır canım Allah en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bize de haber verDüşünüyorum testlerle olacak iş değil 5 yada 10 çıkarsa tedaviye başlarım beta hcg kan sulandırıcı kullanmam gerekecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?