KIZLAR testindeki çizgiyi Sizde görüyor musunuz :)

2 gün sonra bi kan testi yaptır canım Allah en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bize de haber ver
Vermem mi hiç canım inşallah o haberi vermeyi de kucağıma sağsağlim almayı da nasip eder Rabbim 2 düşükten sonda meleğime kavuşmak için yanıp tutuşanlardanım

Kızlar bu testler sırasıyla dün akşam ve bu sabah olmak üzere yaptım ilk 2 is dün akşam son 3.cü ise sabah yaptığım test sizce umut var mı bunlarda beklenen adete son 5 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_7317.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_7319.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bu testler sırasıyla dün akşam ve bu sabah olmak üzere yaptım ilk 2 is dün akşam son 3.cü ise sabah yaptığım test sizce umut var mı bunlarda beklenen adete son 5 gün kaldı
Canim cok erken yapiyorsun ben 3 gun kala yaptigimda bile flashla zor görünüyordu. Ya erken gebelik testi yap yarin ya da direk kan ver .Stres yasama

Eklentiler

• PicsArt_01-31-07.06.39.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 57
Evet son resimde var negatif yapınca daha net belli bence var cizgi :)

Eklentiler

• PicsArt_01-31-07.06.39.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ben normalde 4 ünde adet olmam gerekirken 31 Ocak'ta adet gördüm ve gerçekten şok testler yalan oldu yine

Cnm belki ustune gormedir yogun mu kirmizi mi yada az az gelyr mu kesildi mi
Canım adet belli üstüne görme değil bu normal adetlerimde az gelirdi zaten yine aynı ağrımda var kırmızı artık hiç umut kalmadı kesin adet Emin'im çünkü canım sağol yinede moral vermeye çalıştığın için

Anladm cnm ne dyim diger ay artk cok takma kafana strese grme bu kadr ovu. Kullan bence cnm hem yumrtlama gununu blrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…