- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Vermem mi hiç canım inşallah o haberi vermeyi de kucağıma sağsağlim almayı da nasip eder Rabbim 2 düşükten sonda meleğime kavuşmak için yanıp tutuşanlardanım2 gün sonra bi kan testi yaptır canım Allah en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bize de haber ver
Çizgi zaten Yok ki arkadaşım görememen çok normal orda bir gölge gibi bişey var ikinci çizgiyi zaten net görsem amuda kalkcam herhalde :)Ben göremiyorum arkadaşım.
Çizgi zaten Yok ki arkadaşım görememen çok normal orda bir gölge gibi bişey var ikinci çizgiyi zaten net görsem amuda kalkcam herhalde :)
Aynen canım herşeyin hayırlısını diliyorum RabbimdenVardır onunda bir vakti.
en altındakinde çok hafif bir çizgi varKızlar bu testler sırasıyla dün akşam ve bu sabah olmak üzere yaptım ilk 2 is dün akşam son 3.cü ise sabah yaptığım test sizce umut var mı bunlarda beklenen adete son 5 gün kaldı
Canim cok erken yapiyorsun ben 3 gun kala yaptigimda bile flashla zor görünüyordu. Ya erken gebelik testi yap yarin ya da direk kan ver .Stres yasamaKızlar bu testler sırasıyla dün akşam ve bu sabah olmak üzere yaptım ilk 2 is dün akşam son 3.cü ise sabah yaptığım test sizce umut var mı bunlarda beklenen adete son 5 gün kaldı
Sen bence sabah yap en son yaptgnda silik ckms hayrli olsnKızlar bu testler sırasıyla dün akşam ve bu sabah olmak üzere yaptım ilk 2 is dün akşam son 3.cü ise sabah yaptığım test sizce umut var mı bunlarda beklenen adete son 5 gün kaldı
Kızlar bu testler sırasıyla dün akşam ve bu sabah olmak üzere yaptım ilk 2 is dün akşam son 3.cü ise sabah yaptığım test sizce umut var mı bunlarda beklenen adete son 5 gün kaldı
Üzülme canım. Yüreğini ferah tut. Kafan rahat olsun o bebek illaki buraya gelecek. Çok istiyorsun demi?Kızlar ben normalde 4 ünde adet olmam gerekirken 31 Ocak'ta adet gördüm ve gerçekten şoktestler yalan oldu yine
Cnm belki ustune gormedir yogun mu kirmizi mi yada az az gelyr mu kesildi miKızlar ben normalde 4 ünde adet olmam gerekirken 31 Ocak'ta adet gördüm ve gerçekten şoktestler yalan oldu yine
Aynen canım Rabbimden herşey diyecek birşeyim Yok artık dua etmekten şükür etmekten başkaÜzülme canım. Yüreğini ferah tut. Kafan rahat olsun o bebek illaki buraya gelecek. Çok istiyorsun demi?
Canım adet belli üstüne görme değil bu normal adetlerimde az gelirdi zaten yine aynı ağrımda var kırmızı artık hiç umut kalmadı kesin adet Emin'im çünkü canım sağol yinede moral vermeye çalıştığın içinCnm belki ustune gormedir yogun mu kirmizi mi yada az az gelyr mu kesildi mi
Anladm cnm ne dyim diger ay artk cok takma kafana strese grme bu kadr ovu. Kullan bence cnm hem yumrtlama gununu blrsnCanım adet belli üstüne görme değil bu normal adetlerimde az gelirdi zaten yine aynı ağrımda var kırmızı artık hiç umut kalmadı kesin adet Emin'im çünkü canım sağol yinede moral vermeye çalıştığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?