- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
İnşallah canımUmutsuzluk bize yakişmazbirbirmize destek olalım burda bakalım belki bende gebeyimdir sen peki kaç senelik evlisin ne zamandır çocuk istiyorsun
Ay maşallah hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 3237438 Kızlar banada bakarmısınız yarın bat günüm
Biraz silik çıkmış benimde regl 4 gün geçikti perşembe kan testine gidicemKızlar saniyesinde test böyle oldu sonradan çöpe attığım için koyulaştimi bilmiyorum ilk 5 dakika böyleydi test fotosunu çektim üzüntüden attım testi ama sonradan eşim çizgi gördüğünü iddia etti . Adetime 2 gün vardı testi yaptığım da şimdi ise göğüslerim hassas ve iştahtan kesilmiş durumdayımaşırı halsizim yataktan kalkamıyorum siz görüyor musunuz çizgi
Çok teşekkür ederim yaaHayırlı olsun bebiş el sallıyo
Aminnn çok teşekkür ederim canımmAy maşallah hayırlı uğurlu olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ay var benceeİnsallahValla bende tam tersi iştah artması mevcut genelde regli olmadan önce de cok yerim ovitrelle çatlatma iğnesi olmustum bugun 13 yarın 14. Günüm bugun de yaptığım test de cizgi çıktı günde 3/4 tane test yapıyorum utanıyorum artık eczaneye gitmeye testim de bu sekılEki Görüntüle 3237310
Kesinlikle pozitifEki Görüntüle 3237438 Kızlar banada bakarmısınız yarın bat günüm
İnşallah bugün yarın kan vereceğim çok heycanlıyım yaKesinlikle pozitif
Bende artı med test yapmıştım pozitif çıkınca kesin bu test bozuk dedim farklı markda 4 test yaptım meğerse bozuk değilmişİnşallah bugün yarın kan vereceğim çok heycanlıyım ya
İlk testim bu şekildeydiİnşallah bugün yarın kan vereceğim çok heycanlıyım ya
Hemen hemen aynı test koyuluklarımız yaİlk testim bu şekildeydi
Bu testten 4 gün sonra yaklaşık 7000 falanHemen hemen aynı test koyuluklarımız yakaç betayla öğrendin peki kan testinde
İnşallah sağ salim kucağına alırsınBu testten 4 gün sonra yaklaşık 7000 falan
Bu da ilk testimin ertesi günkü test baya fark var ama aradaHemen hemen aynı test koyuluklarımız yakaç betayla öğrendin peki kan testinde
İnşallahİnşallah sağ salim kucağına alırsınİnşallah bende senin gibi güzel bir değerle güzel bi gebelik geçirirm kaç aylık hamilesin şuan
baya fark etmiş gerçekten gün gün koyulaşıyorsa çizgi sıkıntı yok demek sanırımBu da ilk testimin ertesi günkü test baya fark var ama arada
Rabbim tamamına erdirsin inşallahİnşallahşu an 4. Aydayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?