- 30 Ağustos 2022
- 769
- 581
- 23
- 24
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Evet öyleymiş. İnşallah sizinde sonuçlarınız güzel çıkar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yeni mi evlisinizbaya fark etmiş gerçekten gün gün koyulaşıyorsa çizgi sıkıntı yok demek sanırım
Evet 10 aylık evliyim şuan Ocakta kimyasal geçirmiştim o kadar silik çıkıyordu ki testlerim gündem güne silikleşmişti sonra öğrendik ki vitamin düşüklüğü sebep olabilirmiş vitamin kullanıp değerleri yükseltince bu sefer oldu sanırımEvet öyleymiş. İnşallah sizinde sonuçlarınız güzel çıkar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yeni mi evlisiniz
Yaa öylemi, kimyasal gebelik geçirmedim ama çok kötü bir durum olsa gerek insan o kadar seviniyor sonra kursağında kalıyor. İnşallah Rabbim birdaha o duyguları yaşatmasınEvet 10 aylık evliyim şuan Ocakta kimyasal geçirmiştim o kadar silik çıkıyordu ki testlerim gündem güne silikleşmişti sonra öğrendik ki vitamin düşüklüğü sebep olabilirmiş vitamin kullanıp değerleri yükseltince bu sefer oldu sanırım
Evet öyleymiş. İnşallah sizinde sonuçlarınız güzel çıkar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Yeni mi evlisiniz
Aminn çok kötüydü evet ama umarım bu gebeliğim o acıyı unutturur banaYaa öylemi, kimyasal gebelik geçirmedim ama çok kötü bir durum olsa gerek insan o kadar seviniyor sonra kursağında kalıyor. İnşallah Rabbim birdaha o duyguları yaşatmasın
İnşallahAminn çok kötüydü evet ama umarım bu gebeliğim o acıyı unutturur bana
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim yaadarısı isteyen herkese olsun inşallah
Merhaba canım kan verdin mi hadi güzel haber verHayırlısı bakalım sabah kan vericem
Kan vermedim erken gebelik testi yaptim maalesef negatifMerhaba canım kan verdin mi hadi güzel haber ver
Bende hem erken test hem kaset yaptım negatif gibi cok cok hayali çizgi var oda yalancı pozitif bence şimdi eşim kan vermeye götürüyor hastaneye ama bu ay olmadı eminim artıkKan vermedim erken gebelik testi yaptim maalesef negatifolsun yapacak bksey yok
Sonucun ne oldu canım inşallah hayırlı haber almissindirBende hem erken test hem kaset yaptım negatif gibi cok cok hayali çizgi var oda yalancı pozitif bence şimdi eşim kan vermeye götürüyor hastaneye ama bu ay olmadı eminim artık
Malesef regli oldum kan verdiğim günün gecesi 3. Günüm bugun femara basladım aşılama olacağım aşılama da tutmazsa umudu kesiyormSonucun ne oldu canım inşallah hayırlı haber almissindir
Tüp bebek var daha sırada niye ümit kesiyorsun hemen ? Bende İstanbul'a ailemin yanına gidicem su bir ay degerlendiremem ama bidahaki ay aşılama denicem sonra olmazsa tüp bebekMalesef regli oldum kan verdiğim günün gecesi 3. Günüm bugun femara basladım aşılama olacağım aşılama da tutmazsa umudu kesiyorm
Bilmiyorum valla ya üzülüyorum sürekli sen Nerde yasıyosun? Ne kadardır evlisin acabaTüp bebek var daha sırada niye ümit kesiyorsun hemen ? Bende İstanbul'a ailemin yanına gidicem su bir ay degerlendiremem ama bidahaki ay aşılama denicem sonra olmazsa tüp bebek
2 yılı geçti canım evleneli erzincandayim . Ama hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamitoeum birkere kimyasal geçirdim sadeceBilmiyorum valla ya üzülüyorum sürekli sen Nerde yasıyosun? Ne kadardır evlisin acaba
Bende daha önce hamile kalamadım kimyasalda olmadı hiç hersey normal bide2 yılı geçti canım evleneli erzincandayim . Ama hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamitoeum birkere kimyasal geçirdim sadece
Kaç sene oldu evleneliBende daha önce hamile kalamadım kimyasalda olmadı hiç hersey normal bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?