Kızlar, Teyzemin Kızı, Kayınvalidesiyle ve Görümceleriyle tartışmış

bence birak bu kararı onlar ikisi versin hiç teyzenin kızının aklına böyle şeyler sokma
ortada yeni doğmuş bir bebek var
yuva yıkmak okadar kolaymı?
babasız çocuk büyütmek kolaymı?
ha öyle bir babadan ne hayır gelir diye de düşünebiliriz ama nekadar da olsa o bebeğinde babaya ihtiyacı var ben adamın bunu anlıcağına inaniyorum
bu durumda bitek suçlu olan adam değil teyzenın kızındada hata var
inşallah barışırlar allah kimseye yaşatmasın

ya son durum ne ? bır karar alındımı ıyı yada kotu ? merak edıyoruz bizi bilgilendir canım

kızlar teyze kızının eşi ve görümcelerı geldı saatlerce özur dıledıler annem bırdaha boyle olursa vermem bu son şansınız dedı damat beye teyze kızıyla konuştum bebek olmasa gıtmezdım dedı boyle olucagınıda bılseydım evlenmezdım dedı 3gundur evınde aramıyorumda gıtmıyorum şimdı demesınler dolduruyorlar eşimi dıye bakalım ne olacak

teyze kızının evine dönmesine sevindim ama görümceleriyle sorun yaşıyomuş zaten defol git diyolarmış bence kuzenin en yakın zamanda evini ayırsın.bana öyle geliyoki aynı evde kaldıkları sürece yine sorun çıkacaktır.temennim huzursuzluk çıkmaması
inşallah HERŞEY DAHA İYİ OLUR

kuzeninin evine dönmesine çok sevindim canım..

inşallah bir daha üzmezler kadını..

inşallah kocası ve bebeğiyle mutlu olur bundan sonra (amiinn)

o kocası olacak adama Allah akıl fıkır ıhsan etsın.bence de gıtmesın zaten.gercı konuyu tam olarak anlatmamıssın haksız da olabılır ama sızın bıldıgınız kadarıyla eger haklıysa gıtmesın.esının de burnunu ıyıce surtmeden aklı basına gelmeden gıtmesın bana kalırsa

15 günlük bebeğiyle bi kadını kapı önüne koymak istediklerine göre ya çok geçerli bi nedenleri olması lazım...
yada akıllarından zoru olması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…