- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Su perisi86
-
kızlar bıraz önce gıttıler kaynanası kendı çocuklarını haklı buluyorlar hadi kalk gidelim dediler teyze kızına oda ayrı ev tutulmayınca gelmem dedi inanaırmısınız eşi bile gelmedı 2gundur bebegını eşini görmeye gelmedı vallahı yazıklar olsun suan kendı kaynanamın görumcemın kıymetını iyi biliyorum bunların yanında melek vallahı benımkıler
kızlar bıraz önce gıttıler kaynanası kendı çocuklarını haklı buluyorlar hadi kalk gidelim dediler teyze kızına oda ayrı ev tutulmayınca gelmem dedi inanaırmısınız eşi bile gelmedı 2gundur bebegını eşini görmeye gelmedı vallahı yazıklar olsun suan kendı kaynanamın görumcemın kıymetını iyi biliyorum bunların yanında melek vallahı benımkıler
kızlar bıraz önce komsusu aradı kaynanası falan bu akşam gelmeyı duşunuyorlarmış ama annem ayrı ev açmadıkları surece vermıycem dıyor haklıda tokattan annesıde aradı vermeyın ayrı ev tutsunlar dıyor bakalım bu akşam ne olacak sızlerı haberdar ederım
canım teyzem tokatta kalıyor ve beynınden kaçkere amelıyat oldu zaten tartıştıklarını duydugunda fenalaşmış burda amcaları teyzelerı sahıp çıkıyorlar kuzene dün akşam eşini aradı beyfendı nedese pazartesı göreceksin ne yapacagımı tehdıt ediyor bıde lanet adam bagırıyor
kızlar teyze kızının bugunde eşinden bır haber yok demekkı hiç sevmemiş kuzenımı yada ailesı daha degerlıymiş eşi ve çocugundan bukonu mahkemeye kadar gıder bunların bırbırıne baglılıgı kalmamış ben ayrılma taraftarıyım 5gundur arayıp sormayan gelmeyen bır eşten ne beklenırkı haklı degılmıyım sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?