Kızlar, Teyzemin Kızı, Kayınvalidesiyle ve Görümceleriyle tartışmış

Ah be güzelim, teyze kızın pireye kızıp yorgan yakmış. Ne işi varmış kavganın içinde, sonra da gaza gelip evi terketmiş. Bence hata etmiş. Olaya hiç karışmayacaktı bence.
Ama her ne olursa olsun, haksız olan ister teyze kızınız isterse kaynanası ve görümceleri olsun, 15 günlük bir lohusanın bu durumda bırakılması ayıptır. Teyze kızının eşi resmen bir hödükmüş.

sana bişrsey diyim mi belki çok agır olacak ve daha once hiç boyle bir yorum yazmadım hep yapıcı olmaya dikkat ederim ama walla gece gece patlıcam sinirden.iş mi bu yaa? boyle bir adamdan koca olmaz!!!!! bu karakter meselesidir! bugun bunu affeder yarın baska bişey yapar? daha dogrusu 15 gunluk lohusayı kapı onune koyan adam ilerde herseyi yapar!!! inan burda sevgi mevgi yok yani.walla çok uzuldum yaaa....

aaah aah neden 1 yılda cocuk yaparlar ki???? ne bu acale??

kavga için bişey diyemicem
gelip geçer nasılsa
ama eşinin yaptığı çok ayıp
insan yeni doğum yapmış karısına öylemi davranır
demekki ne evliliğini ne babalığı taşıyamamış ne yazıkkı
öyle bir adama nekadar güvenilir bundan sonrasi için onu bilemicem

nasıl uzuldum anlatamam ya hayırlı gelısmelerı beklıyorum onlarada bır eden bulunur inşallah

kızlar bugunde ne eşınden haber var ne kaynanasından bir haber ne kadar vurdum duymaz insanlar ya anlayamıyorum onları

bebeğiyle birlkte babasıgile gitsin kocasının da biraz burnu sürtülsün görsün haklı haksız kim bi süre de ayrı kalsınlar böyle hır gür hergün çocuğa yazık vallahi

Allahım ya ınsan nasıl hayat arkadaşının yanında olmaz da ailesini tutar..nasıl bi vicdana sahiptir ki bu insan evlatları daha yenı dogum yapmış 15 günlük bebeği ile evden kovarlar ne diyeyim Allah büyüktür... ben şunu anladım evlendğin insana ne kadar sevgili iken yada sözlü nişanlı iken güvenirsen güven en az 3 yıl bebek yapmaması gerekiyo...birden huy değiştren erkeklere sinir oluyorum

Çok üzüldüm canım Allah yardımcısı olsun ama şunu eklemeden geçemicem 1 yıllık evliyken çocuk sahibi olmak çok acele geldi bana... Allah bağışlasın tabii, Allahım isteyen kucakları boş koymasın ama teyze kızın bu sorunları en başından biliyor ve çekiyormuş neden çocuk için acele etti peki olan bebişe oluyor şimdi... En azından ayrı ev istiyorum kendi evimi kurmadan bebek olmaz deseydi...
Ama olan olmuş artık benim fikrim bir süre ayrı durmaları gitsin Tokata uzak kalsın eşinden belki (hiç sanmıyorum ama ) vicdanı sızlar eşini bebeğini özler adam da hatasını anlar inşallah

kızlar bıraz önce komsusu aradı kaynanası falan bu akşam gelmeyı duşunuyorlarmış ama annem ayrı ev açmadıkları surece vermıycem dıyor haklıda tokattan annesıde aradı vermeyın ayrı ev tutsunlar dıyor bakalım bu akşam ne olacak sızlerı haberdar ederım

şU İNSANLARDA AALLAH KORKUSU DA MI YOK
Lohusa kadını 15 günlük daHA anne karnından çıkmış çocugu kapı dışarı etmek de neyin nesi???
bu ne biçim bir baba öteki de bir de babaanne olacak ???

kızlar bıraz önce gıttıler kaynanası kendı çocuklarını haklı buluyorlar hadi kalk gidelim dediler teyze kızına oda ayrı ev tutulmayınca gelmem dedi inanaırmısınız eşi bile gelmedı 2gundur bebegını eşini görmeye gelmedı vallahı yazıklar olsun suan kendı kaynanamın görumcemın kıymetını iyi biliyorum bunların yanında melek vallahı benımkıler

canım inanamıyorum ya bu kadar mı olur ne biçim bi adam nasıl bi eş diyecek bişey bulamıyorum yani bi insan nasıl böle rahat olabilir hayret ya valla çok üzüldüm sakın gitmesin teyse kısın ev tutulduğunu görene kadar hatasını er geç anlar eşi olacak adam pek zannetmiyorum ama inşallah anlar!!!:sm_confused:

Ay Allah kahretsin o kalas adamı...
gece gece sinirden deliye döndüm!!!kötükedihüso
vicdansız bunlar diyorum başka da bişey demiyorum ya..
hayret bişey...

ah o bebeğe ne kadar yazık..içim acıdı vallahi içimm....
Allah onları nasıl biliyosa ööle yapsın ya..
klava:

baba henüz kendi çocukluğunu atlatamamış,henüz olgunlaşmamış yani süt kuzusu...görümceler desen lanetler anlaşılan...insan lohusa kadını üzermi? lohusanın dilekleri kabul olur derler ,dua etsin Allaha rabbim verecektir inşallah istediğini...Allah yardımcısı olsun...

canım anladığım kadariyla teyzenin kızı oluyor ve senin annenin yanında kalıyor şuan
peki neden kendi annesinin yanına gitmiyor yada annesi neden gelmiyor?
kendi annesi ona şuan daha iyi destek olurdu ve eşide ailesinin sahip çıktığını görseydi durum daha farklı olurdu öyle değilmi?
ailesi uzaktaysa bence bir müddet kendi ailesinin yanına gitsin teyzenin kızı kafasını toparlar belkide uzağıya gitti için eşi biraz olsun akıllanır
gerçi öyle bir adamdan okadar olgunluk beklemek nekadar doğru o ayrı konu

canım teyzem tokatta kalıyor ve beynınden kaçkere amelıyat oldu zaten tartıştıklarını duydugunda fenalaşmış burda amcaları teyzelerı sahıp çıkıyorlar kuzene dün akşam eşini aradı beyfendı nedese pazartesı göreceksin ne yapacagımı tehdıt ediyor bıde lanet adam bagırıyor

Hayatımda şiddette katşıyımdırkötükedihüso ama bunu gibi kafası çalışmaz,anne sözünden çıkmaz,eşinin sözünü dinlemez,laftan anlamazları bir güzel döveceksin klava:
bu ne yaaaa böyle böylesini de ilk defa duyuyorum

kızlar teyze kızının bugunde eşinden bır haber yok demekkı hiç sevmemiş kuzenımı yada ailesı daha degerlıymiş eşi ve çocugundan bukonu mahkemeye kadar gıder bunların bırbırıne baglılıgı kalmamış ben ayrılma taraftarıyım 5gundur arayıp sormayan gelmeyen bır eşten ne beklenırkı haklı degılmıyım sızce

haklısın canım sonuna kadar haklısın ..

bu adam nasıl bir eş,nasıl bir baba aklım almıyor bir türlü..insan 15 günlük bebeğini de mi özlemez hadi karına kızdın diyelim... o adamın annesinde de hiç vicdan yokmuş biliyor musun?torununun hatırına insan oğluyla konuşur "bebeğinide mi düşünmüyorsun çok ayıp git konuş karınla,gönlünü yap "der.insan olan bunu yapar ama malesef onlar ailece insanlıktan nasibini almamışlar..
yazık ya vallahi çok yazık!!!!!
olan senin kuzenle o masum yavrucağa oluyor..

bence kuzenin hiç haber vermeden alsın bebeğinide annesinin yanına Tokat'a gitsin,açsın boşanma davasını da.. anlasınlar işin ne kadar ciddi olduğunu dicem ama kuzenin bunu yapabilecek durumda mı?Ailesi destek çıkacak mı?off Allahım ne zor ya....

Ama varya eğer ayrılmaya karar verirse yüklü bir nafaka ve manevi tazminat istesin bence kuzenin, o evde kalmış kız kurusu ablalarına yedireceğine karısına ödesin düşüncesiz adam... klava:

Allah nasıl bilirse öyle yapsın o insafsızları,lohusa kadına çektirdikleri eziyete bak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…