- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Su perisi86
-
canım teyzemın kızı 2gorumcesıyle beraber kalıyor sureklı herseye karısıyorlar kaynansıda tokatta kalıyor dogum olunca ist geldı eşiyle buyuk gorümcesı tartışırken teyze kızı araya gırıyor görumcesı senden igrenıyorum dıyo bır ton laf teyze kızıda sen aynaya bır bak dıyo salak dıyo oda evden gıdın ayrı eve çıkın dıyor teyze kızıda kaynansına duyuyorsun dımı dıyor oda anlaşamıyorsanız kıraya çıkın dıyor teyze kızı sınırlenıyor ben gıdıyorum ne halınız varsa görun dıyor kaynansı bebegı vermem sen nereye gıdersen gıt dıyor komşuların yardimiyla bebegını alıyor eşide annemlere bırakıp gıdıyor ona gore ailesi haklıymıs
yazık ama ya kıscağız üsülmesin bari bebeğini düşünsün eşi de er yada geç hatasını anlar herhalde aynı evde yaşamak zaten zor bide böle kavgalar olunca gerçekten insanın psikolojisi bozulur !!!canım teyzemın kızı 2gorumcesıyle beraber kalıyor sureklı herseye karısıyorlar kaynansıda tokatta kalıyor dogum olunca ist geldı eşiyle buyuk gorümcesı tartışırken teyze kızı araya gırıyor görumcesı senden igrenıyorum dıyo bır ton laf teyze kızıda sen aynaya bır bak dıyo salak dıyo oda evden gıdın ayrı eve çıkın dıyor teyze kızıda kaynansına duyuyorsun dımı dıyor oda anlaşamıyorsanız kıraya çıkın dıyor teyze kızı sınırlenıyor ben gıdıyorum ne halınız varsa görun dıyor kaynansı bebegı vermem sen nereye gıdersen gıt dıyor komşuların yardimiyla bebegını alıyor eşide annemlere bırakıp gıdıyor ona gore ailesi haklıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?