Psikolojiktir, destek alın.
Hicbirimizin gözünün önünden durduk yere birşeyler geçmez. Fizik kurallarına aykırı.
3.boyut konulara bağlarsanız da konunuz kapanır, haberiniz olsun
Nasıl mı?nasıl yapacağım konusunda fikrim yok artık ruh hastası gibi geziyorumçok kötüyüm desteğe ihtiyacım var gerçekten ama nasıl.... of!
peki bu görüntüler nasıl görüntüler gördüklerin sonra yasanan şeyler mi ?aklıma durugörü geldi amaselam, uzun zaman oldu aranızdayım. bir sorunum var ve gerçekten çok korkuyorum artık. adet dönemlerimde rüya görür gibi gözümün önünde birşeyler canlanıyor yani film gibi gözümün önünden geçiyor bazı sahneler tam anlatamıyorum anlam da veremiyorum bu tür şeyleri yaşayan var mı buradaki sitede birisi birşeyler yazmış daha çok korkmaya başladım
Nasıl mı?
Bu kadar psikiyatr, psikolog varken bunu buraya sorman çok ilginç.
daha önce ağır anksiyete varmış bunu onemse ve psikoloğa gitdaha önce ağır anksiyete tedavisi görmüştüm ve bu sebeple 9 ay kadar hastanede yattım. şu anda iyi bir işim ve ailem var. aynı şeyleri yaşamak istemiyorumama yolun sonu yine doktor gibi görünüyor endişelerim bu yüzden.
Demir eksikliğinde bazı insanlar halüsinasyon görebilir. Hatta lohusa kadınların 40 gün yalnız kalmasın diye ona biri eşlik eder. Tabi demir eksikliğinden kaynaklı bir sorun olduğunu bilmezler. O sebepten kanınıza bir baktırın.selam, uzun zaman oldu aranızdayım. bir sorunum var ve gerçekten çok korkuyorum artık. adet dönemlerimde rüya görür gibi gözümün önünde birşeyler canlanıyor yani film gibi gözümün önünden geçiyor bazı sahneler tam anlatamıyorum anlam da veremiyorum bu tür şeyleri yaşayan var mı buradaki sitede birisi birşeyler yazmış daha çok korkmaya başladım
peki bu görüntüler nasıl görüntüler gördüklerin sonra yasanan şeyler mi ?aklıma durugörü geldi ama
canım yukarıda yazdım zaten ağır anksiyete yasamissin bu yaşadıklarını da psikolojik dolayısıyla ennkisa zamanda psikoloğa gitmelisin.yani etkileniyorum birden sanki o an bir sahne oluşuyor birisiyle konuşuyormuşum gibi oluyor. sonra bakıyorum hiç birşey yok. genellikle evde yaşıyorum bu durumu. mesela bugün patates falan kızartayım dedim. ben patatesleri soydum bıraktım dolabın yanına. birisi bana yağ kızardı getir diyor bir bakıyorum kimse yok ortalıkta. saçma sapan şeyler.
Durum gercekten vahim.yani etkileniyorum birden sanki o an bir sahne oluşuyor birisiyle konuşuyormuşum gibi oluyor. sonra bakıyorum hiç birşey yok. genellikle evde yaşıyorum bu durumu. mesela bugün patates falan kızartayım dedim. ben patatesleri soydum bıraktım dolabın yanına. birisi bana yağ kızardı getir diyor bir bakıyorum kimse yok ortalıkta. saçma sapan şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?