Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

Ya gitmiceksin yada erkek arkadasini uyarcaksin birdaha sana canim.cicim derse agzinin payini ver diye o veremiyorsa sen dersin kadina. Gelirse masaniza LTF ÖZEL BSY KONUSUYORUZ GIDERMISINIZ de gitsin.

gidince gittiginiz için prim falanmı alıyorsunuz. Bende bunu anlamadım. Israrla gidiyosunuz.
Sevgiline asılıyo bariz belli. Sende onu gümüş tepside sunuyosun sanki

ben bir kısmı anlayamadım ya da kaçırdım sanırım,öyleyse kusura bakmayın...sevgiliniz orada mı çalışıyor ya da çalışmış daha önce??? yoksa sadece müşteriyseniz ne ara canım,cicim oldu ki??? şikayet edin, kadını uyarın,ne saçmalık yani,,ben cafeye gidicem,garson bana canım diyecek, vs vs samimi olacaz ne alaka yani???

Şimdi o bayan gittiğiniz yerin sahibi sanırım yanlış anlamadıysam:) erkek arkadaşınız tavrını ciddi ciddi koymalı yok olmuyor madem siz kadına direk siz bütün müşterilerinize canımlı mı konuşuyorsunuz deyin evet derse bana hanfendi erkek arkadaşıma canım diyorsunuz ama deyin, ısrarla oraya gitmek istiyorsunuz madem başka çare bulamadım ben:)

sırf bu tabırden dolayı konunun gerı kalanına yogunlasamadım

Yok canım orda çalışmıyor kadını ilk kez görüyoruz orda tanıdık.
En sonuncuda canım dedi işte üç dört kez gittik.

Doğru canım valla mantıklı. İşte böyle öneriler istiyorum
Araya gir sende. Ona soru sorduğu zaman veya ikiis arasında bir diyalog geçtiği zaman sende karış. Sizle ilgili bişey sorarsa direk sen atla cevap ver falan.

Aynen öyle yapıp atlıyorum geçiştiriyo takmıyo benim söylediklerim duyulmuyo bile sanki

eee gitmeyin oraya..başka yer mi yok gitçek

Gitmeseniz olmuyor mu yani
kesin çözüm bu

Kızlar bi kez bizimkini uyarmış bulundum. Orayı çok sevdiğimi biliyo şimdi gitmeyelim kadına gıcığım desem ağzı kulağına varıcak..

Ya çok mu önemli elin kadınının ne dediği.Madem hoşlanmıyorsun gitmeyiverin.Ya da gittiğinde öyle samimi sırıta sırıta iyi günler deme.Kendini beğendirmek zorunda değilsin.

Yolunası kadın tipi.
Tekme atılası erkek tipi.
Üzgünüm.

Sorma vallahi..

Ya gitmiceksin yada erkek arkadasini uyarcaksin birdaha sana canim.cicim derse agzinin payini ver diye o veremiyorsa sen dersin kadina. Gelirse masaniza LTF ÖZEL BSY KONUSUYORUZ GIDERMISINIZ de gitsin.

Masamıza gelmiyo ki canım.. Öyle yapıcam valla bakıcam hareketlerine eğer yine normal davranırsa orda kıyamet kopucak.

gidince gittiginiz için prim falanmı alıyorsunuz. Bende bunu anlamadım. Israrla gidiyosunuz.
Sevgiline asılıyo bariz belli. Sende onu gümüş tepside sunuyosun sanki

Şu pembwyle işaretediğimyeri nasıl yakıştırıp da yazabildiniz.. Teessüf ederim..

Israrla gidiyorum çünkü evimize en yakın ora dedim. Yolda geçiyo zamanımız hep diğer yerler için dedim. Belli bi saatte evde olmak zorunda olduğum için bir an evvel oturup konuşabileceğim bi yer arıyoruz.

Ayrıca neden beni kasiyer kuması ya da gelini yerine koyduğu için ben başka yere gidiyorum? Yada neden oraya gittiğimde gümüş tepside sunmuş oluyorum?

Ben sizden nasıl davranmam gerektiği konuusnda yardım istedim.. Gitmemeyi biz de biliyoruz. Şimdi oraya gitmeyelim desem ya gülücek ağzı kulağına varıcak ya da içten içe şişecek egosu. Demek ki gitmemem mantıksız ki burda konu açmışım. Ne kadar ayıp aşkolsun.. Hiç tanımadığınız etmediğiniz sizden akıl isteyen birine sevgilini sunuyosun diyip SAKIZ PATLATAN SMİLE koymak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…