• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar transfer +12 de Beta değerim çok yüksek bakar mısınız

merhabalar 25 eylülde 3.gün taze embriyo transferi yapıldı.dün kan verdim 9,3 geldi .çok erken olduğu için normal diyorlar dua edin ne olur sağlıklı büyüsün .6 ekim kan verme tarihimdi normalde .o zamana kadar kaça yükselmesi gerekiyor

merhabalar 25 eylülde 3.gün taze embriyo transferi yapıldı.dün kan verdim 9,3 geldi .çok erken olduğu için normal diyorlar dua edin ne olur sağlıklı büyüsün .6 ekim kan verme tarihimdi normalde .o zamana kadar kaça yükselmesi gerekiyor
3 gün embriyosu için çok normal bir değer,daha 3 gün var , inşallah bebesleriniz sizinledir..Benimde yarın test günüm...3 gün embriyosu..🤲🤲🤲Allah'ım sevicler yaşatsın.Aminn

Tek benim. Beta değerim yüksekti ama belki ondan erken görmüşümdür

Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla ilerleyip sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim Amin 🙏
Benim de 12.gün 1226 değerdi ama ikiz gebelik oluşmuştu demek ki herkesin farklı oluyor önemli olan sağlıklı hayırlı güzel evlatlarımızın olması Amin 🤲🏻

Amin amin inşallah .sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah .ne zaman transfer edildi embriyonuz . Taze embriyo mu dondurulmuş embriyo muydu sizin

Back
X