Yukarıya yazmış arkadaşım tek diye . Benimde 10. Gün 1395 12. Gün 3200 kafalar aşırı karışıkMerhaba sonuç belli oldu mu? Benim 12.gün 2650 çıktı ikiz olabilir mi diye düşünüyorum bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarıya yazmış arkadaşım tek diye . Benimde 10. Gün 1395 12. Gün 3200 kafalar aşırı karışıkMerhaba sonuç belli oldu mu? Benim 12.gün 2650 çıktı ikiz olabilir mi diye düşünüyorum bende
Bende çift transfer oldum. İkiz olabilir mi diye düşünüyorum. Herkesin hakkinda hayırlısı olsun inşallah.Benim 9. Günü 482 11. Günü 1252 biraz yüksek diye doktorum erkenden gördü 2 tane göründü ama ben çift transfer oldum![]()
Amin inşallah eğer yüksekse ve çift transfer ise bence olabilir neden olmasınBende çift transfer oldum. İkiz olabilir mi diye düşünüyorum. Herkesin hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
Allah razı olsun çok sağol amin canımMaşallahcanım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla ilerleyip sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim Amin
Benim de 12.gün 1226 değerdi ama ikiz gebelik oluşmuştu demek ki herkesin farklı oluyor önemli olan sağlıklı hayırlı güzel evlatlarımızın olması Amin![]()
Benim tek embriyo koyulmuştu tek oldu.Merhaba sonuç belli oldu mu? Benim 12.gün 2650 çıktı ikiz olabilir mi diye düşünüyorum bende
Evet maalesef Negatif,çok çok üzgünüm,oysa eşimde bende bu defa çok umitliydik......merhabalar test yaptınız mı kan verdiniz mi
çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahEvet maalesef Negatif,çok çok üzgünüm,oysa eşimde bende bu defa çok umitliydik......
Amin amin Allah razı olsun kaçıncı gün kan verdiniz ve sonucunuz kaç geldiAminn. Teşekkür ederim.Sizin de Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Allah razı olsun çok sağol amin canımbenim tek embriyo kalp atışını da duyduk çok şükür
![]()