- Konu Sahibi mavibirmasal
Sen ne zaman kan vereceksin canımBende 3-4. Günden beri adet olcakmışım gibi ağrılar çekiyorum,,idrar testinde çıkmamış olabilir o nedenle önermiyorlar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zaman kan vereceksin canımBende 3-4. Günden beri adet olcakmışım gibi ağrılar çekiyorum,,idrar testinde çıkmamış olabilir o nedenle önermiyorlar canım
Arkadaslar ben sabah kan testi verdim negatif . Insallah sizin olumlu sonuclanirBende öyle düşünüyorum canım
Valla canım hepimiz senin durumundayız en güzeli kan testi bende 7 gün yaptım negatif çıktı pazartesi kan günüm
Arkadaslar ben sabah kan testi verdim negatif . Insallah sizin olumlu sonuclanir
Galiba pozitif göremicez gruptaArkadaslar ben sabah kan testi verdim negatif . Insallah sizin olumlu sonuclanir
Salı vercem canım ,dün aradılar merkezden belki ben başka yerde yaptırmışımdır daha önce diye ,sordular ,yaptırmadım dedım kız da şaşırdı,ya zaten transfer yapılırken hüngür hüngür ağlıyordum tam bir rezillikti benimki sıkışık idrar olayı yüzünden,hemşirelerle tartıştım falan benim karnımdaki ameliyat yeri yapışıklık yaptıgı için mesane zor gözüktü karnıma bastıra bastıra bni mAhvettiler,sondayla mesanemi şişirdiler bir sürü stres yaşadım doktor rahatlatmaya moral vermeye çalıştı ama embriyolarım yerleştirirken hala ağlıyordum,hiç bir ümidim yok yaptırmadım test falan dedım,Sen ne zaman kan vereceksin canım
Galiba pozitif
sağlık olsun canım ,sağlıgın oldugu sürece istedığın kadar denersin ,kendiliğinden olur inşallah,öyle çok insan varArkadaslar ben sabah kan testi verdim negatif . Insallah sizin olumlu sonuclanir
Progesteronu fitil ve iğne olarak kullandın mı canımbana günde 3 fitil,günlük progesteron iğne verdi,estrofemide hala 4 tane günlük kullanıyorum yan etkileri göğüs hassasiyetı ssizlerde de oldu muHormon ilaclari vucuttan atilinca tekrar deniycez dr 2-3 ay dinlensin vucudun dedi hakkimizda hayirlisi diyorum herkes icin sonucu gorunce inanilmaz bunalima girmistim ama olmadiysa hayirlisi degilmis diye kendimi teselli ediyorum
Canim ben lutinus kullandim sabah aksam , ayrica progestan igne kullandim gobekten , ayrica gece yatarken ictigim bi hap vardi hepsi onun disinda klasik kan sulandirici ve vitamin haplari vermisti drum. Inanilmaz gogus hassasiyetim oldu kasik agrilatim cok oldu ama benim taze transfersi yumurta toplamadan sonra zaten cok agrim olmustu onun agrilari devam ediyor herkeste ama iste biz inanmak istedigimiz icin hamile oldugumuzu saniyoruz .Progesteronu fitil ve iğne olarak kullandın mı canımbana günde 3 fitil,günlük progesteron iğne verdi,estrofemide hala 4 tane günlük kullanıyorum yan etkileri göğüs hassasiyetı ssizlerde de oldu mu
Haklısın canım okadar çok ilaç kullanıyoruz ki zaten çogu şey ilaçların yan etkisi o yüzden anlayamıyoruz da ,nasipten öteye gidemiyoruz ,kendi elimizde olan birşey degılCanim ben lutinus kullandim sabah aksam , ayrica progestan igne kullandim gobekten , ayrica gece yatarken ictigim bi hap vardi hepsi onun disinda klasik kan sulandirici ve vitamin haplari vermisti drum. Inanilmaz gogus hassasiyetim oldu kasik agrilatim cok oldu ama benim taze transfersi yumurta toplamadan sonra zaten cok agrim olmustu onun agrilari devam ediyor herkeste ama iste biz inanmak istedigimiz icin hamile oldugumuzu saniyoruz .
Canim hic uzulme hakkimizda hayirlisi olan buymus yine deneriz saglik olsun yeterkiBenimde kan testim negatif çıktı kızlar
Canim hic uzulme hakkimizda hayirlisi olan buymus yine deneriz saglik olsun yeterk
Kizlar doktorlarınızla konuştunuz mu doktorum histereskopi yapalım bi bakalım dediCanim hic uzulme hakkimizda hayirlisi olan buymus yine deneriz saglik olsun yeterki
Canim ben yaptirmistim zaten . Ben once asilamaypa basladim tedaviye asilama sirasinda dr cok zorlandi histereskopiyle bakalim darlik var dedi sonra histereskopi yaptik polip alindi ve darlik acildi ayni zamanda histereskopi sirasinda rahime cizik atti embriyo tutunsun diye ama yok olmadi .Kizlar doktorlarınızla konuştunuz mu doktorum histereskopi yapalım bi bakalım dedi
Evet yaptırdım çok şükür yükseldiBugun test yaptırdınız mi? Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıcaklaEvet yaptırdım çok şükür yükseldiAllah tüm isteyenlere nasip etsin. 15 eylülde kalp atışını duyarız inşallah
![]()
Anladım canım hayırlısı olsun benimde kafam karıştı bi sıkıntı yok diye biliyorduk bizdoktor bile şaşırdı ben senden güzel haber bekliyordum dedi şimdi napicambilmiyorum eşimde varikosel var ameliyat olup beklesek mi tekrar mi denesem bilmiyorum sizce ne yapmam lazımCanim ben yaptirmistim zaten . Ben once asilamaypa basladim tedaviye asilama sirasinda dr cok zorlandi histereskopiyle bakalim darlik var dedi sonra histereskopi yaptik polip alindi ve darlik acildi ayni zamanda histereskopi sirasinda rahime cizik atti embriyo tutunsun diye ama yok olmadi .
Hayırlı olsun canım benimde 3cü gün İnşallah ikimizde bizim gibi bekleyen her kes d3 güzel sonuçlar alır Rabnim en kısa zamanda sevindirsin İnşallah biziÂminnn canım Allah razı olsun. Benim bu gün transferimin 3. Günü. Karın ağrısı, kasıklarımda ağrı,koku hassasiyeti ve kasıklarımda iğne batıyormuş gibi his var korkuyorum. Adet olacakmışım gibi hissediyorum
Âmin canım İnşaAllah maalesef benim negatif oldu. İnşaAllah sen pozitif görürsünHayırlı olsun canım benimde 3cü gün İnşallah ikimizde bizim gibi bekleyen her kes d3 güzel sonuçlar alır Rabnim en kısa zamanda sevindirsin İnşallah bizi![]()
Yaa çok üzüldüm vallahÂmin canım İnşaAllah maalesef benim negatif oldu. İnşaAllah sen pozitif görürsün![]()
İnşaAllah canım Allah razı olsunYaa çok üzüldüm vallahbenimde ilki negatif olmuştu şu anda seni çok iyi anlıyorum canım ama umudunu kaybetme denemektende vazgeçme İnşallah en kısa zamanda Rabbim sevindirsin seni
![]()