kızlar transferim yapıldı 3 subatta

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
38
İstanbul
kızlar yaa bu gunler geçmek bilmiyo bugun transferimin 6 cı gunu buturlu gunler geçmiyo 15 subatta test yaptırcam cok korkuyorum bu seferde negatif alcam diye 2 tane en iyi kalıte transfer edildi hiç bi belirtim yok yaa sanki ilkinde kasık agrım daha cok tu sanki rabbim neslimzi soyumuzu surdurecek evlatlar nasip eder inşlah mucizesini bizede tatırsın inş hayırlı neyse o olsun rabbim gonlumuzdeki muradların hayırlısını nasio etsin bizede annelik duygusunu tatırsın kızlar bu sefer cok heycanlıyım inş 14 15 subatta eşime verebilcegim en güzl hediye olur mevlamın izniyle

allah yardımcımız olsun canım benimde 5 şubatta yapıldı transferim bende büyük bir merakla bekliyorum inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunmuşlardır

merhaba cnm benimde aynı gün transferim oldu sonuçlarımız aynı gün belli olucak ve bugün okadar heycanlıyım ki duramıyorum vaktini nasıl geçiriyorsun hangi hastane ?

amin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bitanem bebişlerin annelerine sıkısıkı tutunsun inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun canım

öncelikle her kese selam a.s. ben daha bugün bu siteye katıt oldum ve ilk mesajım . bende iki kez tüp bebek denedim ilki pozitif, ikincisi negatif:senağlama İlk denememde çok ağrılarım olmuştu inşallah seninde bebişin tutar ve sağlıcakla kucağına alırsın.::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yaa herşeyden nem kapıyorum oksürsem hapşırsam bebegim sanki içimden fırlıcakmış gibi geliyo bana bugun 7 gunumdeyim az kaldı ama cok sabırsız ve meraklanıyorum rabbime bol bol dua ediyorum 1 haftadan beri annem yanımdaydı bugun gitti yatıyodum surekli şimdi diyorum yavaş yavaş ayaklansammı bişe olurmu dr transfer olduktan sonra bugun yarın dinler sonra gunluk haytına gri donebilirsin demişti ama ben yattım ganelde şimdi napsam kafam karıştı yardımcı olurmusunuz canlarım

canım hayırlı olur inş.
bende çok fean üşüttüm ve alerjim vardı ilacı bıraktım diye günde 60-70 defa hapşırıyorudm inş. bi sorun çıkmaz
ben ayağı kalkınca farkında olamdan uzanıyordum yada bişeyleri yerinden hareket ettirirken ağır kaldırıyordum
en iisi yatmak diye düşündüm farkında olmadan bişeyler yapıyosun sonuçta..

nevincim..mrb canım ya bana biraz kısa ve uzun protokol hakkında bilgi verir misin.....ben çalışıyorum eşimde merkeze gidip gelmememiz çok zor olacak tedavinin başlangıcından itibaren ne aralıkla çağırıyolar öğleden sonraları gidebilecem ben sorun olur mu acaba...

Son düzenleme:
bu arada ben aşılamanın 8. günü test yaptım 1,58 yani negatif çıktı moralim berbattı bugün 12. gün tekrar verdim geldim az önce hastaneden aradılar tüp yetmemiş testimi yapammaışlar sinirimden ağlıyorum şu an....boşa kan verdim zaten tutmadığını da hissediyorum çünkü kullandığım jel duşarı hafif pembe geliyo ara sıra....geçen ayki de böleydi tutmadı zaten...bidaha da kan veremem((((((

üzülme canım ya zor durum bişey diyemiyorum(
kısa toplam 15-16 gün sürüyor
uzun adetin 21 günü iğneye balışıyorsun bidahaki adette yumurta uyarıcı iğnelere başlıyon
sana yazarım özelden her ayrıntıyı canım

merhaba cnm benimde aynı gün transferim oldu sonuçlarımız aynı gün belli olucak ve bugün okadar heycanlıyım ki duramıyorum vaktini nasıl geçiriyorsun hangi hastane ?

canım valla vaktım yatrak gçiriyorum am geçmek bilmiyo ben beşiktaş jinemed de yaptırfım en iyi kalite 2 embiriyo koydular inş ikimizde ve tüm sonuç bekleyenler puzitif sonucu alırlar hakkımzda hayırlısı

merhaba,

benimde 3 şubatta 3 tane iyi kalite yumuşum transfer edildi, 15 şubatta sonucu alacağız, bu sefer 2 denemem ama genel olarak iyi

sadece günler zor geçiyor, yarısı bitti , hepimizin sonuçları iyi olur işallah

Son düzenleme:

benimde 2 . Ci denemem canım inş hakkımızda hayırlısı 15 şubatta beya sanuc alacaklar var inş kocalarımıza en buyuk hediyemizi veririz 15 şubatta

arkadaşım ben 3 şubatta transfer yaptırdım sende herhangi bir değişiklik oldumu vücut yapın v.s....

arkadaşım ben 3 şubatta transfer yaptırdım sende herhangi bir değişiklik oldumu vücut yapın v.s....

canım biliyosun bugün 6 günümüz ben dayanamadım bugün test yaptırdım 20 çıktı sonuçç umarım katlanarak yükselir bunun haricinde kasığımda ağrı oluyordu genelde

canım biliyosun bugün 6 günümüz ben dayanamadım bugün test yaptırdım 20 çıktı sonuçç umarım katlanarak yükselir bunun haricinde kasığımda ağrı oluyordu genelde

benimde kasığımda ağrı oluyor ve başım dönüyor sürekli bilmiyorumkismile

canım benim sabırlı ol..rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..senin ne hissettiğini çok iyi anliyorum.moralini yüksek tut..inş güzel haberlerini alırız..

ben cumartesi pazar ve kan testi günü pazartesi sabah yapmayı planlıyorum,

testler şimdiden hazır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…