kızlar yaa bu gunler geçmek bilmiyo bugun transferimin 6 cı gunu buturlu gunler geçmiyo 15 subatta test yaptırcam cok korkuyorum bu seferde negatif alcam diye 2 tane en iyi kalıte transfer edildi hiç bi belirtim yok yaa sanki ilkinde kasık agrım daha cok tu sanki rabbim neslimzi soyumuzu surdurecek evlatlar nasip eder inşlah mucizesini bizede tatırsın inş hayırlı neyse o olsun rabbim gonlumuzdeki muradların hayırlısını nasio etsin bizede annelik duygusunu tatırsın kızlar bu sefer cok heycanlıyım inş 14 15 subatta eşime verebilcegim en güzl hediye olur mevlamın izniyle
merhaba cnm benimde aynı gün transferim oldu sonuçlarımız aynı gün belli olucak ve bugün okadar heycanlıyım ki duramıyorum vaktini nasıl geçiriyorsun hangi hastane ?
merhaba,
benimde 3 şubatta 3 tane iyi kalite yumuşum transfer edildi, 15 şubatta sonucu alacağız, bu sefer 2 denemem ama genel olarak iyi
sadece günler zor geçiyor, yarısı bitti , hepimizin sonuçları iyi olur işallah
merhaba cnm benimde aynı gün transferim oldu sonuçlarımız aynı gün belli olucak ve bugün okadar heycanlıyım ki duramıyorum vaktini nasıl geçiriyorsun hangi hastane ?
arkadaşım ben 3 şubatta transfer yaptırdım sende herhangi bir değişiklik oldumu vücut yapın v.s....
canım biliyosun bugün 6 günümüz ben dayanamadım bugün test yaptırdım 20 çıktı sonuçç umarım katlanarak yükselirbunun haricinde kasığımda ağrı oluyordu genelde
ben cumartesi pazar ve kan testi günü pazartesi sabah yapmayı planlıyorum,
testler şimdiden hazır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?