Kızlar transferimin 9. Günü idrar negatif

En güzeli kan vermek canım. İlk transferim de gittim erkenden kan verdim. Ovitrelle etkisinden dolayı kendimi hamileyim sandım 🤦‍♀️ sonra test günü geldiğinde adet oldum 😬 kan verdim değerim çokdan düşmüş. Bu sefer 8.güne kadar dayanabildim. 8 de varsa çıkıyor tecrübeyle sabit. İyisi mi dayanabildiğin kadar dayan sonra da kan ver.
Kizlar gunu nasil hesapliyorsunuz ? Benim ilk transferim kizim da hic yapmamistim
Sadece test gununden bir gun once kanda 240 ile ogrenmistim 5AA idi cok sukur
. Simdi 2 temmuzda tekrar transfer oldun 5BA 11 temmuz test gunum idrar testi yapasim var tutamiyorum kendimi 😂

Aynı fikirdeyim. Evet 8. Gün varsa çıkar. Ama şu var Ramses benim damar yolum çok zor buluyor. Damarlarım ince. Erken kan versem bu sefer iki de bir yükseldi mi diye kan vermek zorunda yaşayacağım. O stresi yaşamak istemiyorum. En iyisi günü gelince değer neyse onu görürüm. Bu sefer pozitif olsun çok istiyorum. İlk transferimde, transferden sonra olumsuz olduğunu hemen anladım. Çok umutsuzdum. Ama bunda umutlu olmak ve güzel sonuç almak istiyorum.
Ne zaman transfer olucaksın canım kalıtesı ney bu seferkının ve tutmayanın kalıtesı neydı

Aynı fikirdeyim. Evet 8. Gün varsa çıkar. Ama şu var Ramses benim damar yolum çok zor buluyor. Damarlarım ince. Erken kan versem bu sefer iki de bir yükseldi mi diye kan vermek zorunda yaşayacağım. O stresi yaşamak istemiyorum. En iyisi günü gelince değer neyse onu görürüm. Bu sefer pozitif olsun çok istiyorum. İlk transferimde, transferden sonra olumsuz olduğunu hemen anladım. Çok umutsuzdum. Ama bunda umutlu olmak ve güzel sonuç almak istiyorum.
Damarlarınla ilgili özel durumun varsa sen bekle canım. Allah gönlüne göre versin inşallah bu sefer pozitif olsun 🌸🙏

Kizlar gunu nasil hesapliyorsunuz ? Benim ilk transferim kizim da hic yapmamistim
Sadece test gununden bir gun once kanda 240 ile ogrenmistim 5AA idi cok sukur
. Simdi 2 temmuzda tekrar transfer oldun 5BA 11 temmuz test gunum idrar testi yapasim var tutamiyorum kendimi 😂
Hangi güb hesabını soruyorsun canım tam anlamadım? Sizin 5.gün embriyosu olduğu için test gününüz 10 gün sonra oluyor. Yani genelde 3.embriyosuna 12.gün , 5.gün embriyosuna 10.gün test yapılıyor. 12 Temmuz'da kan vermeniz gerekiyor 🌸

Ne zaman transfer olucaksın canım kalıtesı ney bu seferkının ve tutmayanın kalıtesı neydı
Transferi oldum yağmur. Bugün 5. Gün. Kalitesi 3bb 2aa idi. Çözündükten sonra 4bb olmuş. Orta ve iyi kalite dendi. Tutmayanin kalitesi de böyle bir şeydi ya galiba. Ama ben kaliteye bakmıyorum. Yaşım 36 amh 0.85 erkek kaynaklı sperm azlığımiz var.Morfolojimiz %2. Bizim sebeplerimiz çok. Yani kaliteye gelene kadar çok şey var. Sadece tutup tutmamasına odakliyim. Ben aman aman kalacak embriyo da beklemiyordum 6 tane geriye embriyom kalinca bile şaşırmıştim. Bu işte beklentiyi düşük tutacaksın ki hayal kırıklığı yaşamayasin.

Transferi oldum yağmur. Bugün 5. Gün. Kalitesi 3bb 2aa idi. Çözündükten sonra 4bb olmuş. Orta ve iyi kalite dendi. Tutmayanin kalitesi de böyle bir şeydi ya galiba. Ama ben kaliteye bakmıyorum. Yaşım 36 amh 0.85 erkek kaynaklı sperm azlığımiz var.Morfolojimiz %2. Bizim sebeplerimiz çok. Yani kaliteye gelene kadar çok şey var. Sadece tutup tutmamasına odakliyim. Ben aman aman kalacak embriyo da beklemiyordum 6 tane geriye embriyom kalinca bile şaşırmıştim. Bu işte beklentiyi düşük tutacaksın ki hayal kırıklığı yaşamayasin.
Aynen oyle canım hakkında hayırlısı olsun ınsalllah bebısın sana sımsıkı tutunur🙏

Pekı bu asamada hangı ılacları kullanıyosun

Hangi güb hesabını soruyorsun canım tam anlamadım? Sizin 5.gün embriyosu olduğu için test gününüz 10 gün sonra oluyor. Yani genelde 3.embriyosuna 12.gün , 5.gün embriyosuna 10.gün test yapılıyor. 12 Temmuz'da kan vermeniz gerekiyor 🌸
Canim doktorum 11 temmuz kan tahlili gunu olarak belirledi ,
Yani benim 9. Gun mu oluyor 2 temmuzda transfer edildigi icin ? Yani embriyo gununur gore mi hesaplaniyor onu anlayamadim . Transfer gununden itibaren sayiliyor ise bugun 5. Gun oluyor ozaman degil mi ? Idrar testi yapmamak icin zor duruyorum 😂

Yani benim 9. Gun mu oluyor 2 temmuzda transfer edildigi icin ? Yani embriyo gununur gore mi hesaplaniyor onu anlayamadim . Transfer gununden itibaren sayiliyor ise bugun 5. Gun oluyor ozaman degil mi ? Idrar testi yapmamak icin zor duruyorum 😂
İnan bende tam bilmiyorum canım. Dün bir topik de bende sordum hatta. Gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bende onun derdine düştüm. Transfer günü mü baz alınacak son adet tarihi mi 🤔

Pekı bu asamada hangı ılacları kullanıyosun
Dondurulmuş embriyo da durum biraz farklı. Dozlar artiyor. Günde 4 adet estrofem,2 adet prograf,1 adet prednol,göbekten kan sulandırıcı,kalçadan gün aşırı progesteron iğne ( göbekten de var da ben istemedim kan sulandırıcı kullandığım için çok morariyor) vajinal günde 4 adet progestan fitil ,folik asit. Bir de bağışıklık baskılayıcı serum 1 kere taktırdım ( herkese verilmiyor kişiye göre )

Transfer günün sayilmiyor. Transferden sonraki günden başlıyorsun saymaya. Şu an idrar testin için erken. Evet 2 temmuz transfer ise bugün 5. Gün. 11 temmuz 9. Gün ama kanda çıkar.

İnan bende tam bilmiyorum canım. Dün bir topik de bende sordum hatta. Gebelik haftası nasıl hesaplanıyor bende onun derdine düştüm. Transfer günü mü baz alınacak son adet tarihi mi 🤔
Canim onda son adet tarihin baz aliniyor pozitif geldiginde benim ilk gebeligimde tup bebek ile oldu o sekilde ilerledik

Transfer günün sayilmiyor. Transferden sonraki günden başlıyorsun saymaya. Şu an idrar testin için erken. Evet 2 temmuz transfer ise bugün 5. Gün. 11 temmuz 9. Gün ama kanda çıkar.
Ozamn hic idrar testi yapip kendimi uzmeyim degil mi 🥹

Ozamn hic idrar testi yapip kendimi uzmeyim degil mi 🥹
Hiç gerek yok. Ben ilkin de yaptım bunda asla yapmam. Safi üzüntüden başka bir şey değil. Öyle muamma bir şey ki şu belirtim var ya da yok kesin hamileyim de diyemiyoruz. Umarım bu sefer pozitif olur. Olumlu düşünmeye çalışıyorum 🥹

2. Tüp bebek denemem 5aa 2 âdet embriyo transferi yapıldı 5. Gün embriyosu dondurulmuş 9. Günü akşam 6 da idrar testi ywptım ve negatif çıktı 12. Günü test günüm böyle idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören oldu mu çok istiyorum 4 yıldız uğraşıyorum
Ben 5. Günde kan verdim pozitifti. Ama 9. Güne kadar idrarlar hep nagatifti. İnşallah tutunmustur bebekleriniz♥️

Back
X