kızlar trip atıyor musunuz sevgililerinize?

rejimdeyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
5
0
0
İstanbul
Bu yazıyı okuyunca farkettim ben trip atarken en çok 'peki' kelimesini kullanıyorum..diğerleri de benim anlatmak istediğimi anlatmış ama en güzel peki olmuş :) Sizinki hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
trip mi? neden atalım ki? kızdıysak kızdığımızı, neye neden kızdığımızı, kızmadıysak kızmadığımızı açıkça söyleriz olur biter. hayatımda eşime evlenmeden önce de sonra da hiç trip atmadım desem

Vay güzel bi yazı olmuş. Ben resmen hepsinde kendimi buldum desem yeridir

Yalnız genelde ben trip atan olmuyorum, nişanlım çok tripcan ve 'peki' lafı düşmez ağzından

trip komasına sokuyorum
hergün o tribal enfeksıyona kapılıyorum

kavga ettiğimizde ve haklıysam atıyorum valla hiç trip hiç kusura bakmasın bana en çok sen bilirsin uyuyo.

Sen Bilirsin Hayır herşeyi ben bilirim. Şu an çok sinirliyim o yüzden seni baştan savma cevaplarla geçiştiriyorum. Sakın ha, havalara girme sen bilirsin dediğim için. Şu an o kadar iyi değilim, tek istediğim susman, o yüzden sen bilirsin. - See more at: http://www.ekraning.com/kadinlarin-...stedikleri/#sthash.WRp1nV50.ItRmLU7s.dpbs:42:
özellikle işaretlediğim yeler aynı benim içimden geçenler

hı hıı benim trip atma cümlem sevgilimde sinir olur zaten hı hı dememe okadar konusur konuşur sinirliysem hı hı derim diycek söz bulamaz bitanem

700 kadin gucunde trip atabilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım nısanlım cok nazlıdır
benım trıplerım susarak olur genelde benı ıncıten bısey soyedıgınde cok uzulur ve susarım o da uzuldugumu anlar . ama cok sınırlendıgım bısey oldugu zaman trıbımı bu sefer cok konusarak atarım
ama bu huyumu bırakmaya basladım yoksa dah acok sınırlenıyor

ben de haklıysam trip atıyorum. birşey demiyorum genelde ama konuşmuyorum ilgilenmiyorum sonra da o benimle ilgilenmeye başlıyor

Trip zamanım geldi mi çekilmezinde çekilmezi bir insan oluyorum .. Genelde ''Ok , Peki'' kelimeleri vazgeçilmezim oluyor

ben de tamam ya da peki deyip hemen konuyu kapatıyorum. tabii ses tonumdan anlıyor trip olduğunu ve hemen açıklama yapıyor sakinleştirmeye çalışıyor garibim mesajda da yine tamam deyip adını söylüyorum. adını söylediğim an anlıyor zaten trip olduğunu çünkü adı ile hitap etmem normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…