kızlar trip atıyor musunuz sevgililerinize?

rejimdeyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
5
0
0
İstanbul
Bu yazıyı okuyunca farkettim ben trip atarken en çok 'peki' kelimesini kullanıyorum..diğerleri de benim anlatmak istediğimi anlatmış ama en güzel peki olmuş :) Sizinki hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
trip mi? neden atalım ki? kızdıysak kızdığımızı, neye neden kızdığımızı, kızmadıysak kızmadığımızı açıkça söyleriz olur biter. hayatımda eşime evlenmeden önce de sonra da hiç trip atmadım desem :17:

Vay güzel bi yazı olmuş. Ben resmen hepsinde kendimi buldum desem yeridir :17:

Yalnız genelde ben trip atan olmuyorum, nişanlım çok tripcan ve 'peki' lafı düşmez ağzından :19:

trip komasına sokuyorum
hergün o tribal enfeksıyona kapılıyorum

kavga ettiğimizde ve haklıysam atıyorum valla hiç trip hiç kusura bakmasın :21: bana en çok sen bilirsin uyuyo.

Sen Bilirsin Hayır herşeyi ben bilirim. Şu an çok sinirliyim o yüzden seni baştan savma cevaplarla geçiştiriyorum. Sakın ha, havalara girme sen bilirsin dediğim için. Şu an o kadar iyi değilim, tek istediğim susman, o yüzden sen bilirsin. - See more at: http://www.ekraning.com/kadinlarin-...stedikleri/#sthash.WRp1nV50.ItRmLU7s.dpbs:42:
özellikle işaretlediğim yeler aynı benim içimden geçenler :43:

hı hıı benim trip atma cümlem sevgilimde sinir olur zaten hı hı dememe okadar konusur konuşur sinirliysem hı hı derim diycek söz bulamaz bitanem :52::52:

700 kadin gucunde trip atabilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım nısanlım cok nazlıdır :52:
benım trıplerım susarak olur genelde benı ıncıten bısey soyedıgınde cok uzulur ve susarım o da uzuldugumu anlar . ama cok sınırlendıgım bısey oldugu zaman trıbımı bu sefer cok konusarak atarım
ama bu huyumu bırakmaya basladım yoksa dah acok sınırlenıyor :45:

ben de haklıysam trip atıyorum. birşey demiyorum genelde ama konuşmuyorum ilgilenmiyorum sonra da o benimle ilgilenmeye başlıyor :D

Trip zamanım geldi mi çekilmezinde çekilmezi bir insan oluyorum .. Genelde ''Ok , Peki'' kelimeleri vazgeçilmezim oluyor :1:

ben de tamam ya da peki deyip hemen konuyu kapatıyorum. tabii ses tonumdan anlıyor trip olduğunu ve hemen açıklama yapıyor sakinleştirmeye çalışıyor garibim :D mesajda da yine tamam deyip adını söylüyorum. adını söylediğim an anlıyor zaten trip olduğunu :D çünkü adı ile hitap etmem normalde. :21::1::16:

Back
X