• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

Benim 31 yumurta toplandı 23 ü uyumlu çıktı ama 16si döllendi. 13 tane 5.gün 3tane 6.gün embriyosu oluştu Mayıs ta 1 tane 5.gün 1.kalite transfer edildi fakat negstif ile sonuçlandi. Kan pıhtılaşma ve genetik kromozom taraması için 2 ay ara vermek zorunda kaldım ağustos ta nasip olursa 2.transferim olucak

Birde histeroskopi uygulanicak transfer den önce hepimiz için ennn hayırlısı olsun insalah

Arkadaslar Merhaba
Benden 16 yumurta toplantı daha 2.gundeyiz. Bugun bana verilen bilgi 11 yumurta işleme alınabildi ve 6 sı dollendi seklindeydi. Sizce oran nasıl bana dusuk gibi geldi. 5 tane yumurta neden dollenememiş olabilir sizce. Bilmedigim için soruyorum. Bir de 6 taneden 6.gune ne kadar kalıyor genelde bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Tesekkurler

Arkadaslar Merhaba
Benden 16 yumurta toplantı daha 2.gundeyiz. Bugun bana verilen bilgi 11 yumurta işleme alınabildi ve 6 sı dollendi seklindeydi. Sizce oran nasıl bana dusuk gibi geldi. 5 tane yumurta neden dollenememiş olabilir sizce. Bilmedigim için soruyorum. Bir de 6 taneden 6.gune ne kadar kalıyor genelde bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Tesekkurler
5 tane yumurtanın dollenmemesi sadece yumurtanın kötü olduğundan değil iyi sperm olmadığı içinde olabilir bu iyi bişey demekki en iyileri kalmış inşallah uyi sonuç olursun 6 tane hiçte az değil hayırlısı olsun ..

Benim 7 yumurta toplanmıştı..6 sı uygun bulundu ve 3 ü döllendi..
3.gün 2 tanesi transfer edildi..
Doktorum yarısının başarılı döllenmesi bizim için çok iyi demişti..yani bence sayınız gayet iyi..

Cok tesekkurler esraamavi esraamavi Kitakita Kitakita . Peki bana bir oneriniz var mı transfer oncesi. Dun 3. gun tekrar bakacagız demislerdi. Yumurtaları 5.gune kadar bekletmem gerekli mi. Transfer için bir ay rahim dinlendirme yapıyoruz demişti doktor hanım. 3.gunde cıkarıp bakıyoruz ne demek. Tekrar donduruluyor ve 5.gun tekrar mı cozuluyor acaba. En saglıklısı 5 gun mu bekletmek mi acaba. gercekten bilgim yok bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim.

Ben hic dondurma yapmadm canm hic bilmiyorun..
Yumurtalar sali toplandi
Cuma 3.gununde yerlestirildi
Ama bazi doktorlar rahmi dinlendiriyormus cok yumurta olursa
Benim yunurtam cok degildi sanirim.ondan taze transfer yapildi

Cok tesekkurler esraamavi esraamavi Kitakita Kitakita . Peki bana bir oneriniz var mı transfer oncesi. Dun 3. gun tekrar bakacagız demislerdi. Yumurtaları 5.gune kadar bekletmem gerekli mi. Transfer için bir ay rahim dinlendirme yapıyoruz demişti doktor hanım. 3.gunde cıkarıp bakıyoruz ne demek. Tekrar donduruluyor ve 5.gun tekrar mı cozuluyor acaba. En saglıklısı 5 gun mu bekletmek mi acaba. gercekten bilgim yok bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim.
Canim önceden hep 3.gün de taze transfer yapılıyor mus Zamanla doktorlar tecrübe edine edine embriyo nun nekadar dışarda fazla zaman geçirir se okadar sağlam diye düşünmüşler eğer yumurat fazla ise 5.güne de bekliyolar hatta 6.gün bile var yumurta az ise riske girmiyor doktir 3.gün de bekletiyor. Rahim dinlendirme de yine tecrübe ile edinilen birsey bu şekilde daha çok gebelik elde edinilmiş rahim ilaçlarla çok muhattap olduğu için 1ay dinlendirme yapılıyor sonrasında tramsfer oluyor . Herkes için hayırlısı olsun

Çok yumurta olursa bekletiyor lar benim de 6. Gün embriyom var . Dondurduk adet bekliyoruz transfer icin

5.gunden sonraki ilk adetle mi transfer ediliyoe acaba? Kacinci gun transfer yapilior.o arada yine cok fazla ilac kullandiniz mi.Benim resmen midem delindi su ilaclardan.

Benim 31 yumurta toplandı 23 ü uyumlu çıktı ama 16si döllendi. 13 tane 5.gün 3tane 6.gün embriyosu oluştu Mayıs ta 1 tane 5.gün 1.kalite transfer edildi fakat negstif ile sonuçlandi. Kan pıhtılaşma ve genetik kromozom taraması için 2 ay ara vermek zorunda kaldım ağustos ta nasip olursa 2.transferim olucak
Önceden bu testleri yapmıyorlar mi. Vardir bir hayir insalllah en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun bebisine

Önceden bu testleri yapmıyorlar mi. Vardir bir hayir insalllah en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun bebisine
Tesekkur ederim insalalh hepimiz kavusuruz. Hayır önceden yapılmıyor benim gittiğim merkezde zaten kan sulandırıca iğnesi ilacı verildiği için pihtilasma testi yapmıyorlar herseyde vardır bir hayır şimdi agustos ta histeriskopi oldum eylül e ertelendi transferim 10gun sonra inşallah transfer olucak hayırlısı ile...

Tesekkur ederim insalalh hepimiz kavusuruz. Hayır önceden yapılmıyor benim gittiğim merkezde zaten kan sulandırıca iğnesi ilacı verildiği için pihtilasma testi yapmıyorlar herseyde vardır bir hayır şimdi agustos ta histeriskopi oldum eylül e ertelendi transferim 10gun sonra inşallah transfer olucak hayırlısı ile...
Canım amin. 10 gün sonrası güzel haberlerini alalım inşallah.:halay::dua: Dediğin gibi vardır bi hayır.hayat planlı gitmiyor sonuçta.

Kizlar selam yumurta toplandiktna sonra bir ay rahim dinlendirmenin iyi olacagi soylendi ve ilk adetimle ilaca basladik ve 15 gundur de bantlardan yapistiriorum.Transfer adetten kac gun sonra yapiliyor.Benim 17.gunde kontrolum var bir sorun yoksa ayni ay icine yetisiormu transfer.takribi kacinci gunde yapiliyoe

Kizlar selam yumurta toplandiktna sonra bir ay rahim dinlendirmenin iyi olacagi soylendi ve ilk adetimle ilaca basladik ve 15 gundur de bantlardan yapistiriorum.Transfer adetten kac gun sonra yapiliyor.Benim 17.gunde kontrolum var bir sorun yoksa ayni ay icine yetisiormu transfer.takribi kacinci gunde yapiliyoe
Adetin 2. Haftası gibi oluyor. Adetin 2. Gunu ve 10. Gunu kontroller oluyor sonra 17. Gün gibi transfer oluyor. Ben de yarın kontrole gideceğim w hafta sonra nasipse transfer

12 yumurta toplandı 8i döllendi ve 3.gün embriyosu 3 tane embriyo donduruldu

23yumurtam toplandı 10 tanesi 5inci güne geldi ve.donduruldu 3 tanesi pgt ye yollandı .herşeyin hayırlısı kızlar:KK49:

8 yumurta toplandı 8 i döllendi. 5. Güne 7 ebriyo ile gittim. 1 tane transfer oldu. 6.gün 3 tane donduruldu. İlk transferim kimyasalla sonuçlandı. 2 ayı geçti şimdi 2. Transfere hazırlanacağım.

Back
X