• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar tup bebekte kac yumurtaniz toplandi ve kaci dollendi?

Kızlar benim bahçeci umut saglik merkezinde oldu. Buranin hem doktorları hem embriyologlari çok iyi benim 31 yumurta toplandı 19u döllendi 13 tane kaliteli çıktı 5.güne gitti . 3tane de 6.güne gitti toplam 16 kaliteli embriyo vardı. 17 mayısta transferim gerçekleşti suan test için beklemedeyimm çok heyecanlı ve yawas geçen bir süreç. Allah herkese sonuca ulaşmayi nasip etsin inşallah

ışte bizde dna hasar testini yapacağız doktorumuz hiç bişey söylemedi.hani ben sordum ne gibi araştırmalar yapalım.dedi ki sizin için yapılacak bişey yok dedi.sperm hasar testini de burda öğrendim.canim kromozom testi nedir?
Canm doktorlar birsey öner miyorsunuz ben de internetten baktım ilk tüp bebek denemesi nden sonra neden Tutmaz diye..doktor sadece sprem eksik dedi oda tüp bebek de sorun değil senin yumurtaların kesin olur demişti olmayınca araştırdım ..doktor bana 3 ay sonra gel tekrar yapalim dedi.sanki parayi yerden topluyoruz ..kromzom testi varmış ..o testi bnde eşimde yaptı genetik test diğer adi..
Eşimde 13 ve 14 nolu kromozom larda yer değişikliği varmış ..Bu yüzden döllenme olmuyor döllenen de kötü ..Dna hasar testi yaptık hoppa o da hasarli...yani eşimde 3 milyona sprem var bunların kimisi hasarlı kimin in de kromzom u bozuk..çok zor dedi dok sizin durum..kromzom da seçim Şansın yok..yani hasarlı sprem morfoloji bozuk sprem seçiliyor ama kromozom bozuk olunca seçim yok embrio yu genetik taramaya ginderiyorsun..
Kromzom insan da 46 kromozom olur kadınlar xx erkeklerde xy ..bozukluk olunca Dawn sendromu ve ya engelli gebelik olur dedi..Sağlık Çocuk olmasi %1 ihtimal..Rabbim hepimize kolaylik versin

Kızlar benim bahçeci umut saglik merkezinde oldu. Buranin hem doktorları hem embriyologlari çok iyi benim 31 yumurta toplandı 19u döllendi 13 tane kaliteli çıktı 5.güne gitti . 3tane de 6.güne gitti toplam 16 kaliteli embriyo vardı. 17 mayısta transferim gerçekleşti suan test için beklemedeyimm çok heyecanlı ve yawas geçen bir süreç. Allah herkese sonuca ulaşmayi nasip etsin inşallah
Maşallah canm
.bol bol sağlıklı embrio n var ..jnsallah meleği n tutunur sana

D delinefsim canim benim ))zaten sizin saglikli embiriyonuz oluyor ki embriyonun rahime tutunmamasinin ne alakasi var.hasar testi ve kromozomla )))sizin maşallah blast embiriyo oluyor şükür ))bizim doğal yoldan bi cocugumuzda var elhamdülillah ama niye bitane bile saglikli cikmiyor.kaan aydostan randevu alırsak ilk dna hasar testini yapacağız.inşa orda problem cikar da artık doktorlar bize herseyiniz çok güzel demezler olmuyorsa olmasın çok şükür bitane var ama bize artık bi gerekçe sunsunlar su doktorlarında vurdum duymaz tavırlarından nefret ediyorum .ilkinde okadar yum toplandı.eğer bitane bile saglikli cikmadiysa insan bi yol gösterir hemen başka tup deneyin denilmez ya sanki parayı denizde topluyoruz.canim inşa senin iki embiriyonda saglikli ikizler olarak gobusune girerler sonrada kucağına Allah in izniyle

D delinefsim canim benim ))zaten sizin saglikli embiriyonuz oluyor ki embriyonun rahime tutunmamasinin ne alakasi var.hasar testi ve kromozomla )))sizin maşallah blast embiriyo oluyor şükür ))bizim doğal yoldan bi cocugumuzda var elhamdülillah ama niye bitane bile saglikli cikmiyor.kaan aydostan randevu alırsak ilk dna hasar testini yapacağız.inşa orda problem cikar da artık doktorlar bize herseyiniz çok güzel demezler olmuyorsa olmasın çok şükür bitane var ama bize artık bi gerekçe sunsunlar su doktorlarında vurdum duymaz tavırlarından nefret ediyorum .ilkinde okadar yum toplandı.eğer bitane bile saglikli cikmadiysa insan bi yol gösterir hemen başka tup deneyin denilmez ya sanki parayı denizde topluyoruz.canim inşa senin iki embiriyonda saglikli ikizler olarak gobusune girerler sonrada kucağına Allah in izniyle
Canm aslında bizde döllenme sorunu vardi..ilk tüp bebek denemesi de 12 yum toplandı 10 tane si çok iyi işleme alindi 2 tane dollendi biri ikinci gün oldu .3.gun diğerini transfer ettiler en iyi kalite dediler halbuki orta kalite bile sayılmaz embrio mus..belki o da ölmüştü parasini almak için transfer ettiler..

İkinci tüp bebek de 10 yün toplandı 9 tane işleme alindi 2 tane dolemdi ğer ikisi ikinci gelişmi durdu.. doktor kaç defa yaparsanız yapın hep böyle olabilir dedi...

Üçüncü için çok araştırdım ..genetik taramaya godmerecegimjz için elimizde daha fazla embrio olması gerekiyor cunku.. genartta piazza yontemi vardı döllenme sorunu olanlar için ..oraya gitti k sağolsun dok. Çok iyi volkan hoca da genetik ci bizde ki asıl sorun da genetik olduğu için orda basladik..9 yum toplandı 8 tane işleme alindi..5 tane dolnedi sprem ler farklı bir yöntem ile secildi..artık piazza yontemi yoksa sprem max yontemi hangisi faydali oldu bilemeyiz ama 5 embrio oldu ..tabi 5. Güne 2 tane kaldı ama daha önce böyle olmadi..simdj ngs ye gonderdik..tabi orda 5 embrio dan 1 şans var genelde ama Rabbim inşallah 2 taneden hiç olmazsa 1 tanesi saglikli gelri ..

D delinefsim canim gondermeniz sart miydi.İNŞALLAH ikiside sapa sağlam gelirde seninde imtihanin bu süreçte tamamlanır:dua:.canim benim yumurtalar çok güzel gelişiyor .hepsi dolu çıkıyor ama esimin spermide normal gözüküyor.bence inşa diyim esimin hasar testinde problem cikar bence çünkü 2.defa okadar kuvvetli vitaminler kullandık .eşimle ben arisutu bal polen incir kuru ne rağmen 10yum dan bitane bile dollenmedi garip olanda doğal yoldan bi kizim var valla doktor cesareti etseydi :sopa:resmen bu kiz sizin mi diyecekti :KK48:çünkü bidaha hicc denemeyin sonuç böyle olur dedi.anlayacagin durum böyle kritik :KK42:doktor oyle diyince esim artik doktora gitmek istemiyor tekrar tup hicc istemiyor bizde tartışıp duruyoruz.:KK67:

D delinefsim canim gondermeniz sart miydi.İNŞALLAH ikiside sapa sağlam gelirde seninde imtihanin bu süreçte tamamlanır:dua:.canim benim yumurtalar çok güzel gelişiyor .hepsi dolu çıkıyor ama esimin spermide normal gözüküyor.bence inşa diyim esimin hasar testinde problem cikar bence çünkü 2.defa okadar kuvvetli vitaminler kullandık .eşimle ben arisutu bal polen incir kuru ne rağmen 10yum dan bitane bile dollenmedi garip olanda doğal yoldan bi kizim var valla doktor cesareti etseydi :sopa:resmen bu kiz sizin mi diyecekti :KK48:çünkü bidaha hicc denemeyin sonuç böyle olur dedi.anlayacagin durum böyle kritik :KK42:doktor oyle diyince esim artik doktora gitmek istemiyor tekrar tup hicc istemiyor bizde tartışıp duruyoruz.:KK67:
Ewet canm şart 6 yıllık evliyim hiç normal gebelik olusmadj..zaten normal tüp bebek yapamazsınız dedi..engelli olur çocuğunuz ya da düşük öldür dediler..
Doktorun öyle demsi ne bakma..ewet insan elinde birxsorun olsun istiyor yani en azından ona göre tedavi biçimi sunarlar..
Nerde yaptırdıniz denemelerinizi

Ewet canm şart 6 yıllık evliyim hiç normal gebelik olusmadj..zaten normal tüp bebek yapamazsınız dedi..engelli olur çocuğunuz ya da düşük öldür dediler..
Doktorun öyle demsi ne bakma..ewet insan elinde birxsorun olsun istiyor yani en azından ona göre tedavi biçimi sunarlar..
izmir istenen tup bebek merkezi kaan bozkurt memorial ve bahceci arasında kaldım.laboratuvar önemli bizim için artık
RABBİM sanada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

izmir istenen tup bebek merkezi kaan bozkurt memorial ve bahceci arasında kaldım.laboratuvar önemli bizim için artık

Ewet tüp bebek de lab çok önemli ..inşallah sizin için en doğru yerde yaptiririsiniz ..
Amin Rabbim hepimize nasip eder insallah

Dün 9 yumurta toplandı.6 tanesi işlem görmüş ve sadece 2 tanesi döllenmiş. Akibetim ne olur sizce...

29 tane toplandı. Çok fazla değil mi .bu 3. Denemem diğerlerinde 15 er toplanmıştı yarın belli olacak kaç tane olgun

Back
X