Kızlar 14 şubatta erkek arkadşm çalışıyordu görüşemedik bizde bugün görüşelim dedik neyse görüştük aşkım bn bişey düşündüm dedi ne düşündün dedimm o da yüzük yakmak istiyorum seninle dedi bende tamam takalım dedim 3 aydır beraberiz...daha sonra ben hediye aldığını düşünmüştüm önemli değl tabiki ama neticede 1 Tl bile olsa insan bişey alırdı çıkarttm rodiden aldığım bir gömleği hediye ettim Daha sonraa aşkm gerek yoktu böyle şeylere ya canımsn dedi hediyeyi açmasını istedimm sonra açtı ve Aşkım bu bana büyük ben M giyiyorum ve Gömleğin aynısı var ama çok teşekkr ederm aşkm dedi bende istiyosan değştrym dedm sen bilirsn cnm dediii neyse benim moralimi o kadar bozlduki hediyeyi aldm ve eve geri geldmçok koyuyormş insan meğer sonra beni eve bırakırken yüzük işini yapallm aşkm dedi hı tmm dedm tabi moralm bozk yani şimdi ben ne yapmalıyım ki??
Kızlar 14 şubatta erkek arkadşm çalışıyordu görüşemedik bizde bugün görüşelim dedik neyse görüştük aşkım bn bişey düşündüm dedi ne düşündün dedimm o da yüzük yakmak istiyorum seninle dedi bende tamam takalım dedim 3 aydır beraberiz...daha sonra ben hediye aldığını düşünmüştüm önemli değl tabiki ama neticede 1 Tl bile olsa insan bişey alırdı çıkarttm rodiden aldığım bir gömleği hediye ettim Daha sonraa aşkm gerek yoktu böyle şeylere ya canımsn dedi hediyeyi açmasını istedimm sonra açtı ve Aşkım bu bana büyük ben M giyiyorum ve Gömleğin aynısı var ama çok teşekkr ederm aşkm dedi bende istiyosan değştrym dedm sen bilirsn cnm dediii neyse benim moralimi o kadar bozlduki hediyeyi aldm ve eve geri geldmçok koyuyormş insan meğer sonra beni eve bırakırken yüzük işini yapallm aşkm dedi hı tmm dedm tabi moralm bozk yani şimdi ben ne yapmalıyım ki??
valla babamla aram acıktı bende babama hediye etcem eve gelnce babam benm için dha deeğerlicanım yazını okuyunca güldüm aynsını ben yaşadım çünkü :))
7 yıldır beraberz gecen netten saatlere bakıyorduk geçen dedğim sevgililer gününden önce
bi saat beğendi, gittim öbür gün saati aldım buldum aynısını 150 tl.
sonra bu benm çantamdan alıp açtı saati nasıl kızdım ama anlamış aldığımı , yaa bunu nie aldın dedi gülerek bunu beğenmemiştim ki dedi.
ben şaka yapıyor sanıyorum sonra anladım tabi..
şoklardayım triplerdeyim gönlümü almaya çalışıyo ama nafile... ama uzatmadım olablir ben yanlış anlamışımdır, annemde borç alırım 100 lira daha koyar üstüne, başka alırım dedim kafamda kuruyorum falan, saati takmak istesede vermedim, öbür gün gittim 330 liraya bi saat aldım ve iş yerine gittim diyorum buna kesin dibi düşücek kesinnn, zaten ekonomik olarak bitmişim.... neyse saati açtı bu ama gene içine sinmedi belli o belli etmiyor ama ben anladım, olta attım aşkım daha modeller var iş çıkışı gider bakarız istersen dedim reddetmedi ben yıkılmış bi şekilde eve gittm uyudum direk. sonra akşam buluştuk aynı fiyata başka saat aldık değiştirdik yani.... eve geldik saatle oynarken kurma kolunu kırdı bende tepki falan yokboşver yaa sıkma canınıııı
Neye moralin bozuldu?
Aynı gömleğin onda olmasına mı?
en sinir olduğum şeyde birine hediye alıncaa , ne gerekkk vardıı niye aldın diye cevap vermesi ya
hayır o düşünüp hediye bile almamşş yani ben hayatmda ilk defa bir erkeğe bişey aldm
hayır o düşünüp hediye bile almamşş yani ben hayatmda ilk defa bir erkeğe bişey aldm
Böyle böyle insanın hevesi kırılıyor işte.
Bilen bilmeyene yapıyor,bilmeyen kıymet zaten bilmiyor.
yazın için çok teşekkürler tecrübeli birisinden fikirler almak beni sevindirdi kesinlikle bir daha kıyafet tarzında almam ama bir daha hediye verirmiyim orasıda meçhul çok kırgınım ama ona hiç belli edemiyorum...Ben esime parfüm aldim, coktan beri nezaman parfümceye girsek hep ayni parfümü kokluyordu ama pahali oldugundan almiyordu. Onun hediyesi hazirdi yani. Sevgililer gününden önce sordum durdum habire "Sevgili günü yaklasiyor, bana ne alacaksin? Beni nereye götüreceksin?" Naz da naz, naz, naz. Hicde öyle bir insan degilim, ama benim bu koca beni böyle yapti, ne yapacaksin.
Esimde dedi seni alisveris merkezine götüreyim ordan sana istedigin birseyi alalim. Bende bütcemizi hafif zorlayan küpeler sectim, kac gündürde abarta abarta kah tesekkür ederim, kah onun görecegi sekilde aynanin karsisina gecerim "Bu küpeler nekadar güzel parliyor, cok güzel sectik gercekten vs" diye, offff neler neler. Yeterki anlasin, bana bir hediye aldigi zaman benim mutlu oldugumu anlayabilsin, sade tesekkürden hic anlamaz cünki.
Gömlek, kiyafet vs hic almam, zevkleri tutturamiyorsun, benim kayinvalidemde zamaninda bana cok almisti ama ne renklerini, ne sekillerini begenirdim, en sonunda - 10 sene sonra ; )- dogumgünümde gelmis bana kupa almis, ben ama bin kere belli etmisimdir kupalari cok sevdigimi, biriktirdigimi vs oda sagolsun düsünmüs almis. Yine benim sevmedigim bir renkte almis, ama okadar kusur kadi kizindada olur ; )
Valla milleti yönlendireceksin, yoksa hep hayal kirikligina ugrarsin. Hediye olarakta sana tavsiyem: Emin olmadan asla alma hic birsey. Bende esime saat almistim bir kez, ama daha önce vitrinde onu bir begenmisti, onu kafamda tutmustum yani. HIc bilmedin hediye kuponu almak en iyisi, en azindan kendi secer. Tuttugu takimdan istedigi birsey olursada olur mesela.
yazın için çok teşekkürler tecrübeli birisinden fikirler almak beni sevindirdi kesinlikle bir daha kıyafet tarzında almam ama bir daha hediye verirmiyim orasıda meçhul çok kırgınım ama ona hiç belli edemiyorum...
yazın için çok teşekkürler tecrübeli birisinden fikirler almak beni sevindirdi kesinlikle bir daha kıyafet tarzında almam ama bir daha hediye verirmiyim orasıda meçhul çok kırgınım ama ona hiç belli edemiyorum...
Neye kırıldığını anlamadım desem:44: Bunda kırılacak bir şey yok ki inan bana
üzme kendini canım,ortada cok büyütecek birşey yok bence belki samimiyetine güvenerek aynısı var dedi.kabul etseydi de giyemıcekti,yada sen onun üzerine olmayan bi gömlek aldıgın için kendine kızacaktın.ama hediye almaması konusunda sana katılıyorum..
ya aslinda acık konusaym kırgınlık degil içimdeki kırıklık yani bilemiyorm :))))) ben biraz ince düşünen bi insanım maalesef...Karşımdakininde ince düşünmesini istediğimden oldu belkide[/Q
Nahif birisin demek kiAma üzülme senin kırılacağını bilse farketse eminim söylemezdi, hem yüzük olayının üzerine düşmesi güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?