evette ne bileym yaa sürekli 14 şubatta aşkm bugün bulaşamadk ama telafi etcez deynce bişeyler beklemiştm ama büyük beklenti her zaman hayal kırıklığıymş bunu unutmşm malsf:)
daha 3ay olduğu için yeni bir ilişki olduğu için böyle olması normal canım kırılma sen hiç :)
ne de olsa karşındaki bir erkek. ennnn iyisi sunta (hani işlenmiş odun)
sen ne alsan kulp takacaktı muhtemelen, hediye anlayışları farklı çünkü
anlayıştan kibarlıktansa eser yok :)
erkeğe hediye almayı öğreten yine kadındır Sanslısın'ın dediği gibi...
aynı şeyi bende yaparım... şöyle örnek vereyim;
beraber çarşıda dolanıyoruz misal, bir saat beğendim.
beğendiğimi belli ederim, alalım der, aldırmam ama aklım kalmış gibi yaparım
bana hediye olarak o saati alır, akabinde onu yere göğe sığdıramam, abartırım abartırım uzatırım pohpohlarımm
affınıza sığınarak birşey söyleyeyim burda başka bir konuda da yazmıştım bunu diye hatırlıyorum gerçi ama;
bi yerde okuduğuma göre erkek eğitimi köpek eğitimi gibiymiş, ödül-ceza yöntemi
beğendiğin birşey aldığında aşırı sevincinle ödüllendiriyorsun böyle böyle hediye almayı öğreniyor emin ol, tecrübeyle sabit
Aynen imzaliyorumAyrica o köpek egitme yöntemiyle erkek egitme kurallarini bende okumustum, hayran kalmistim ve denedim ve GERCEKTEN ise yariyor, cok tuhaf birsey.
Ayrica tabii her köpegin kendine has bir yapisi vardir, hani bir kangal dir, biri terrier, biri labrador, ama egitim olarak hepsi ayni egitimden gecer köpek okullarinda...aynen erkeklerde tabii farkli farkli ama ise yariyor iste kurallara uymak.
Köpege istedigin kadar küs, otur agla, sen beni anlamiyorsun diye sIzIn, mörül mörül bakar ancak, ayni erkekler gibi ;D
Aynen imzaliyorumAyrica o köpek egitme yöntemiyle erkek egitme kurallarini bende okumustum, hayran kalmistim ve denedim ve GERCEKTEN ise yariyor, cok tuhaf birsey.
Ayrica tabii her köpegin kendine has bir yapisi vardir, hani bir kangal dir, biri terrier, biri labrador, ama egitim olarak hepsi ayni egitimden gecer köpek okullarinda...aynen erkeklerde tabii farkli farkli ama ise yariyor iste kurallara uymak.
Köpege istedigin kadar küs, otur agla, sen beni anlamiyorsun diye sIzIn, mörül mörül bakar ancak, ayni erkekler gibi ;D
Canim bosuna bozma moralini bence...
erkek milleti cok ince dusunmez...
bizde 14 subatta gorusemedik hatta kavga ettik. Dun bulustuk yuzuk(tektas) almis olmadi parmagima birlikte gittik begendigim gibi aldik... Hicte surat asmadi aynisi kucultturebilirdikte ama beraber baska baktik...
hani sen dusunmussun almissin onda aynisi varmis yada bedeni olmazmis degistirebilirsin bozma moralini buna...
ben aldigim hediyeyi kavga ettik diye hic vermedim :) odunluk yapma sirasi bende :)
çok iyi yapmışsın kız aferin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?