Kizlar uyuamıyorum 2 aylik hamileyim 3 gundur huzursuzum uykuda uyuyamiyorum midem desen berbat aglamak istiyorum gerçekten 😭😭😭😭

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Midem berbat en ufak koku bile burnuma feci geliyo eşimdende nedensiz bi tiksinme geliyo

Niue uyuyamiyorum deliricem uyku yok ya
Ben de öyleyim. Mutfağa giremiyorum. Hele de tavuk et sogan kokusu varsa hiç giremiyorm. Midem cok hassas. Eşimin nefesi bile bazen tiksindiriyor beni. Dişini fircaliyo bu sefer de macun kokusu beni bitiriyor yapacak bisey yok kuzum ya mecbur bizim kuzular için katlancaz

Keşke ben de mide bulantısından kafamı kaldıramasaydım hep yatsaysım da bebeğim benimle olsaydı Aynı zamanlarda hamile kalmışız bebeğim oluşsaydı ben de 2 aylık hamile olacaktım ama boşmuş şimdi çaresiz düşük yapmayı ya da kürtaj olmayı bekliyorum. Haline şükret ne güzel ki o minik ben buradayım diyor Senin yerinde olmak için dünyaları verirdim

Canım benim nolur uzulme insalah diğer gebeliğin kimyasal değildir inanki cok rahatsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…