Saçımın başına bir sürü şey geldi. Yanlış işlemler yapıldı, yanlış anlaşma oldu kuaförüm ile vs. Bir türlü kırmızı ve kızlıktan kurtulamadım. Koyu yaptılar ama tabi daha önceden açma işlemi olduğu için aktıkça ortaya çıkıyor. Ve kızıllık olmasın dedikçe içinde kızıl olan renkle boyamaya devam ettiler. Kızıllık olmayan kahve istediğim halde.Şimdi ben size başka bir şey soracağım. Benim istediğim tonlar aslında güzel bir sıcak kahve tonuydu bakır kahve gibi. diyeceksinizki kızıllık istemyormusn? Benim kafamda şu an kırmızı kızıllık yansıma var gitmek bilmeyen ondan kurtulmadan diğer istediğim renklern olmayacağını düşünüyorum ve kafamda şu an açıklı koyulu bir iki renk var.Silme işlemi gerekli gibi. Benim size sormak istediğim böyle güzel bakır kahve ama kahvesi daha yoğun bakırı az, ya da güzel sıcak kahve tonlarından ne tavsiye edebilirsiniz marka ve numara belirtirseniz sevinirim.şu an saçım koyu .ekim aynda saçımda akmş 2-3 renk vardı uçlarm bya bakır gbi akmştı ama orta ksmda koyuluk vardı .açmadan açık khve,sıcak khve fln olmaz dedi kuaför. 5.6 dye bşeye boyadı ıgora royalde.onda da kızllk vardı. snra 6.0 yplm dedi ama saçım siyha ykn oldu.hiç 6.0 boyanmş gbi degldi.yani aknca tabi biraz açldı.bu sefrde aktıkça kızllklar çıkıo.şmdi kuaförm 6.0 ile devam edelm dyo bn nasıl bşey olur güvenemyorum.ya bn şmdi neyle devam etmlym .5.0 ile devam et dyenler var o nasıl oluo.bazı yerlrde çok koyu oluo diye duyumlar aldım.
açtrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uçlarm braz açık khve gbi ama üstlerm ve saçmn orta kısmı koyu gbi görenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var saçta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşünyorum. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne önerrsnz.açtrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uçlarm braz açık khve gbi ama üstlerm ve saçmn orta kısmı koyu gbi görenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var saçta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşünyorum bazen. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne önerrsnz. brsrü güzel khverengi saçlı kşi göryorum.onlrnki ne peki. kuaföre soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm saçım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk çkıcak ztn.zemnde oldgu için.,hemen gtmycegni bliyorum.ama güzel bi kahve tonu ne önereblrsnz.. brsrü güzel khverengi saçlı kşi göryorum.onlrnki ne peki. kuaföre soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm saçım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk çkıcak ztn.zemnde oldgu için.,hemen gtmycegni bliyorum.ama güzel bi kahve tonu ne önereblrsnz.. aşağgda bikç fto koydum.bi iki tne açıkta var.açık olanlar nasıl elde edilir. koyu olan da nasıl yapılır bi bilgisi olan var mı?
açtrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uçlarm braz açık khve gbi ama üstlerm ve saçmn orta kısmı koyu gbi görenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var saçta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşünyorum. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne önerrsnz.açtrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uçlarm braz açık khve gbi ama üstlerm ve saçmn orta kısmı koyu gbi görenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var saçta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşünyorum bazen. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne önerrsnz. brsrü güzel khverengi saçlı kşi göryorum.onlrnki ne peki. kuaföre soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm saçım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk çkıcak ztn.zemnde oldgu için.,hemen gtmycegni bliyorum.ama güzel bi kahve tonu ne önereblrsnz.. brsrü güzel khverengi saçlı kşi göryorum.onlrnki ne peki. kuaföre soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm saçım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk çkıcak ztn.zemnde oldgu için.,hemen gtmycegni bliyorum.ama güzel bi kahve tonu ne önereblrsnz.. aşağgda bikç fto koydum.bi iki tne açıkta var.açık olanlar nasıl elde edilir. koyu olan da nasıl yapılır bi bilgisi olan var mı?

Eklentiler
Son düzenleme: