Kızlar üzücü bir haberim var! nişanımı attım...

kumrub

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
101
0
96
İstanbul
Merhaba Bayanlar,

Gecenlerde yazmıştım, kavınpeder herşeye karışıyor diye nişanımı atıyım mı diye...
Buradaki arkadaşlar sağolsun ,destek oldular...Fakat dün gece nişanlım iş çıkı arabayla geldi ve beni aldı...

Kavınpeder demiş ki neden kına gecesi olacakmış, müzik ve video çekimi olmayacakmış...Yaptıgın masrafların hesabını dökmüş birde sormayın...İşte o an çıldırdım nişanlıma dedim al sen bu yüzüğü benim babam olmadığı halde beyaz eşyayı getiriyorum,yatak odasını ben aldım, diger gerekli eşyalar bunlar dile gelir mi? Arabandan indim hemen otobüse bindim ama perişan halledeyim ağlaya ağlaya eve...
mafoldumbenmafoldumben
Allah biliyor ya içimi nasıl kor ateş gibi yaktı kayınpeder Allah onuda yaksın inşallah ve nişanlımıda ...Hiç destek olmadı ailesinin yanında farklı davrandı biz yalnızken farklı davrandı ...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Hangisine yanayım gelinlikçide gelinliğim asılı kaldı, hayallerim, umutlarım en kötüsü birinin beni sevdiğne inandım ve ona güvendim .Sonuç arkadan bıçaklandımmafoldumben

Ya ne zor birşey...
Allah yardımcın olsun.
Asla üzülme kumru :1hug:
Eski nişanlın cidden mert davransaydı ailesiyle senin arana çizgi çeker ve ortada davranırdı...
Sen yüzüğü eline verince ne dedi?
:uhm:
Sen bilirsin mi dedi ne yaptı?

üzülme sonradan daha çok üzüleceğine şimdi baştan herşeyi bitirdin.
ömrünün sonuna kadar kayın pederinin yönlendirmeleriylemi yaşayacaktın.
herkez baksın işine hiçde üzülme canım...

evlendikten sonra olacağına yol yakınken dönmüşsün en iyisini yapmışsın üzülme demek havada kalır tabiki insan yinede üzülür ama geçer ve daha iyi biri çıkar karşına inşallah

hiç üzülme canım tabi başlarda zordur yılların alışkanlığı umutların hayallerin ama yolun başında en iysini yapmışsın nişanlınızda yani bukadar lafı babası söylerken ne yapmış merka ettim ağzını acmamıştı insanın hayatın birkere olu kına gecesi ya bu kadar da mı laf söyleyemiş hiç üzülme canım

üzülme canım zararın neresinden dönersen kardır...
yol yakınken olması daha iyi olmuş düşünsene evlenince helebide çocuğun olunca ayrılsaydınız daha iyimi olacaktı sanki...

canım kardeşim herşeyde bir hayır vardır
bir genç kızı üzmek çok günahtır.
Allaha havale et.
öyle kayınpederler var ki kendilerini bir şey zannediyorlar
ağırlıkları yok.patavatsızlık diz boyu oluyor.
öylelerini Allaha havale ediyorum bende...

Bağrınmaya başladı elimin tersiyle çarpıcam şimdi dedi, şok oldum hiç böyle yapmamıştı inanamadı ve zor olduğu halde ayrılmam gerektiğini düşündüm...

Dün geceden beri ne ailesi aradı ne sordu hiçç...Yaktılar beni Allah onları kavursun ömür boyu inşallah.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Tatlım anlıyorum için ateş gibi şu an... :sinifsinif: :sinifsinif:
Nolur beddua etme böyle, onlara sadece Allah onları bildiği gibi yapsın de...
Kötü düşünceli insanlar asla mutlu olmazlar...
:1no2:
Boşver alsınlar oğullarını turşusunu kursunlar.
Sen öyle eline yüzüğü verince şok oldu adam tabii... -tatlicadiarzu-
Boşver tek kalma, dışarı çık arkadaşlarınla düşünmemeye çalış...
Düşündükçe kötü olursun.... a.s

Bence mutlaka arayıp sorar ve orta yolu bulmaya çalışırlar, gelirler konuşurlar falan, olması gereken de bu..

Ama hiç ses seda çıkmazsa onlardan, anla ki çok doğru bir karar vermişsin demek..

Cok üzüldüm canım yaa .. Sanırım baban yok diye bu sekilde istediklerini yaptırmaya calısmıs .. Nisanlına 'da (eski) yazıklar olsun yanii hicmi savunmaz seni .. Kına gecesi vs ne demek olmaz kız tarafı istedikten sonra olacak tabiki de ..

Barısmaya niyetin yok sanırım keske nisanlın senden taraf olsaydı .. O zaman hersey daha farklı olurdu .. Neyse üzülme canım herseyin hayırlısı ..:1no2:

Hakkında hayırlısı olsun. Zordur bilirim ama sonunda güzellikler çıkar karşına inş. Bir gün böyle bir insanla evlenmedim diye şükredersin inş.

Çok zor bir durum yaşadığın
ama allahın sevdiği bir kulmuşsun ki nişalılık zamanında görmüşsün bazı şeyleri hiç olmazsa
Rabbim yardımcın olsun işallah

canım ya boşver yol yakınken dönmüşün ama ben eminimki nişanlın seni bugün yarın arıycak sinirinin geçmesini bekliyodurr

nişanlın arayıp sormadımı peşinden evinize gelmedimi ?bilmiyorumkismile
eğer yapmadıysa kararın hayırlı demektir canım sıkma canını hayırlısı buymus demekki de

Şu yazdıklarından sonra kararının ne kadar doğru olduğunu düşndüm. Cehenneme kadar yolları var. Boşver.:teselli:

çok üzüldüm canım hayırlısı buymuş demkki daha baştan yok kına gecesi neymiş yok efendim şukadar masraf yaptık nedemek nekadar ayıp şeyler bunlar .unutma bi evlat ailesi neyse kendiside odur .nişanlında babasına benzediyse çekemezdinki şimdi olmasaydı ilerde zaten biterdi.senin bitirmen daha hayırlı olmuş canım üzme kendini mahvettiler beni deme daha kimler çıkar karşına allah bahtını güzel yazsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…