Kızlar üzücü bir haberim var! nişanımı attım...

canım üzüldüm senin adına...böyle bir durumla karşılaşmadım ama senin yerine kendimi koydum...bence arar ve düzeltmeye çalışır durumu...ama sen taviz verme o da ailesi ve seni ayrı tutmayı öğrensin seninle aile olacağını ve senin ne kadar degerli oldugunu anlasın...için acıdığı için beddua ediyosun bunu da anlıyorum ama etme sadece...sen bana yetersin Rabbim de ve bol bol dua et...

cnm insanların gerçej yüzleri kavgada belli olurmuş sende onun gerçek yüzünü gördün allaha şükretki yüzlerini gördün evlenseydin daha büyük problemler yaşardınız o zaman ayrılmakta güç olurdu heleki sizin aranıza üçüncü şahıslar girerse ve onun ağzına bakarsa o zman dahada kötü olurdu hiç üzme kendini belkide o hayallerini dahada güzel dahada mutlu huzurlu biriyle kurarsın ve iyiki onunla evlenmemişim dersin doğru kişi değilmiş senin için üzme kendini

Bence mutlaka arayıp sorar ve orta yolu bulmaya çalışırlar, gelirler konuşurlar falan, olması gereken de bu..

Ama hiç ses seda çıkmazsa onlardan, anla ki çok doğru bir karar vermişsin demek..

arkadaşlar lütfen umut vermeyin ara sorar demeyin çünkü aramayabilir zaten şu an üzüntüden arkadaşımızın gözü telefondadır arasın bi orta yol bulunsun die bekliodur ama böyle insanlar aramaz arasada 2 gün sonra yine eskisi gibi davranırlar o sebepten zaten arkadaşımızın şu an desteğe ihtiyacı var bizde tanımadığımız insanlar için mutlaka arayıp sorar deyip umut vermeyelim

oncelikle guclu bir bayan oldugun icin tebrik ederim.boyun egmemissin gercekleri gorupte.simdiden boyle diyen bir erkek,ufak ve halledilecek problemleri buyuten bi aileyle neresinden donersen kardir.
aile onemsiz dense de asla degil..
her gecenin sabahi vardir.sen inancli ol..guclu dur boyle yeter ki..

Son düzenleme:
tecrubelerime dayanarak yalvarsa da geri donme derim, asla degismez bu tipler...Babasinin dediklerini gelip sana aktarmis, ustelik yuzugu verince de nerdeyse siddet uygulayacakmis...Bir kina gecesi nedir ki, en dogal hakkin, onun masrafindan batmazlardi. Nisanlin senin mutlu oldugunu gormek icin, yuzunun guldugunu gormek icin ne yapip edip senin istedigin gibi kinasiyla, dugunuyle herne istiyorsan elinden geldigince yapmaliydi...Simdi o sana gelip konusmak isteyecek, buyuk ihtimal daha yumusak bi sekilde kinayi yapamayacaklarini falan soyleyecek, belki de acindiracak kendini...Sakin yumusayip ta kanma derim...

canım bence barışırsınız diye düşündüğü için ailesine söylememiştir,serin dur ama baktın ki üç gün beş gün oldu ses yok,bil ki en doğru kararı vermişsin,böyleleri için bir damla gözyaşı bile akıtmaya değmez,emin ol karşına daha iyileri çıkar hatta hangisini seçsem diye kararsız kalırsınkaydirigubbakcemile3onlardan da sana yaptıklarının ahı mutlaka çıkar hiç şüphen olmasına.s

Şu an acı çekmen normal, ama emin ol, daha güzel bir gelinliği, daha güzel şartlarda giyeceksin emin ol. Hatta iyiki olmamış, Allah beni korumuş diyeceksin. Nişanlın adam olsa bu üzüntünün ardından gönlünü yapmaya çalışırdı, ailesi ve senin aranda ikili oynamazdı.

Bence mutlaka arayıp sorar ve orta yolu bulmaya çalışırlar, gelirler konuşurlar falan, olması gereken de bu..

Ama hiç ses seda çıkmazsa onlardan, anla ki çok doğru bir karar vermişsin demek..

:lepi: aynısını yazacaktım:lepi:
gelmeslerse anlaki istemiyorlar gelirlersede geri cevirmeeeyerimseniben

Yaptığın davranış çok doğru nedir ki bir kına gecesi çok mu masraflı gelmiş onlara...
Şimdiden çakarım suratına diyen bir erkek evlenince neler yapar acaba ...
Bence bu lafı söyleyince içindeki şiddetide ortaya çıkarmış oldu..
Hiç üzülme canım üzülen sen değil o olsun kınayıda kendine yaksın artık ..

Genç bir kızın hayatında ilk kez diye yola çıktığı bir mutluluğa çomak sokanları asla anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum.Yok efendim kına olmasın, yok efendim düğüne ne gerek var, yok efendim bu gelinliği alalım, yok efendim ben bu koltuk takımını beğendim diyen , kendi bildiğini okuyan, işin içine fitne fücür sokanları, hayırlı işe şer karıştıranları, oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıp evleneceği kızı yerin dibine sokup, hiçbir istediğini yapmadıkları gibi bir de sözün, nişanın, düğünün bozulmasını sağlayanları Allah'a havale ediyorum.Çoluk çocuğunun mutluluğunu bile göremeyecek, paylaşamayacak ve hissedemeyecek olanlar zaten asıl kaybedenlerdir ve de hep bu böyle olacak.Kızla, ailesiyle, pintilik ve hayırsız işlerle uğraşırken gözlerinden kaçan en büyük nokta da bu oluyor.Tüm bunların yanında tüm bunlara çanak tutacak, ailesinin ağzının içine bakıp, sevdiğini yarı yolda bırakacak erkek mi? Onu da diğerleriyle birlikte Allah'a havale ediyorum.

Nişanlılık döneminde her iki tarafta da gerginlik olabilir. Bir anlık kızgınlıkla karar vermeyin bence.
Evlilik aşamasına gelmişsiniz artık. Bu zamana kadar sorun yoksa bir sakin kafayla da konuşun.
gelinlik asılı kaldı deyince çok üzüldüm:gitme:
Bir şans daha verin seviyorsanız.

ay canım benim ya hiç üzülme vardır herşeyde hayır senin için hayırlısı buymuş demek güzelim boşver Allah onları nasıl biliosa öyle olsun hem bi kapıyı kapatır rabbim birini açarmış üzülme daha sonra ppişman olmaktansa yani dua et allahın segili kuluymuşsun kurtulmuşsunlmaz:

Benzer durumları yaşamış Biri olarak öncelkle geçmiş olsun diyorum. hakkınızda hayırlısı olsun. hayırlısıysa Barışırsınız inş. ama o gelinliği gydikten sonra ayrılmak daha da zor olur. iyi tarafından Bakın

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşlhhh
ama nişanlınız şimdiden bazı şeyler için ailesine hayır diyemeyip sizi savunamıyo ise sonradan daha berbat olacağını düşünüyorum...
barışırsanızda inşlhh bişeyleri anlamış seni kaybetmekten korkmuş olarak döner sana :1hug:

Dünyanın sonu gelmedi ya ...
Bu kadar kendinizi yıpratmayın...
Tamam sinir bozucu üzücü bir şey ama bu şekilde devam etmesi daha kötü sonuçlar doğururdu...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Canım hakkında hayırlısı olsun.
Tabiki kolay değil yaşadıkların,ama şimdiden tanıdığın için sevinmelisin...
Yoksa sonra çok daha zor olurdu.

nişanlın arayıp sormadımı peşinden evinize gelmedimi ?bilmiyorumkismile
eğer yapmadıysa kararın hayırlı demektir canım sıkma canını hayırlısı buymus demekki de

kesinlikle katiliyorum. sen yuzugu attiktan sonra senin pesinden gelmediyse, vazgecirmeye calismadiysa zaten seni cok ta sevmiyordur
kararinin dogru oldugunu ve bu kararindan geri donmemen gerektigini dusunuyorum canim...
senin durumunda olan o kadar cok insan var ki(mesela kuzenim, ama evlendi ve simdi bi kizi var :asigim:) ama bir gun hayatina seni cook mutlu eden biri mutlaka girecek...biraz sabir canimmm...dayan biraz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…