Kızlar üzücü bir haberim var! nişanımı attım...

zararın neresinden dönsen kardır.
ilerde daha çok üzüleceğine şimdi bir süre üzülüp atlatırsın inşallah.
ama beddua etme lütfen
Allah'a havale et ve güzel şeyler düşün ki güzel olsun...

canim benim moralini hic bozma.eger bu saate kadar ne nisanlin ne ailesi aramadiysa onlardan hayir gelmez.hadi nisanlin armadi da ailesi neden aramadi.ailesinin muhakkak aramasi gerekirdi.bundada vardir bir hayir.yol yakinken donmussun canim.belki evlendikten sonra hersey daha kotu olacakti.mutsuz olacaktin.keske nisanliyken ayrilsaydim diyecektin.bosver canim sen en dogru karari vermissin.tabii yinede ne olacagini Allah bilir/belki nisanlin aklini basina toplar ,hatasini anlar af diler.dayanamazsin barisirsin.Allah hakkinda hayrlisini versin.utandirmasin insallah....

belki nişanlın barışacagınızı düşündüğü için ailesine söylememiştir daa

ooof gercekten çok üzüldüm..
suan diyecek pek bir şey yok aslında,içindeki ateşi söndürmek için..keske sondurebilsek ve sen yine mutlu olabilsen..
herseyde bir hayır vardır derler..
daha da cirkinlesmeden bitirmen belki de senin için hayırlı olmuştur bitanem..
üzülmen çok doğal ama öyle görünüyor ki bu doğru bir karar..en azından suan için..belki bu hareketin sayesinde eski nişanlın da yaptıgı hatayı anlar..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim..
inşallah içindeki ateşi biran önce söndürür,gozundeki yasları siler ve hayatına devam edersin..
hersey gönlünce olsun yüzün hep gülsün..

Şu yazdıklarından sonra kararının ne kadar doğru olduğunu düşndüm. Cehenneme kadar yolları var. Boşver.:teselli:

aynen kuzu bende sana katılıyorum.verdiğin kara çok hayırlı,her şerde bi hayır vardır hep.böyle mahluklarla ömür boyu mutluluk olmazdı zaten allahın sevgili kuluymuşsun hatta bunu kutlaman lazım bu gibi adi yaratıklardan kurtulduğun için.onlar senin gibi birini kaybettiğine yansınlar.sen hiç üzülme:teselli:

yazmaya gerek yok yarın barışırsınız sonra ben kötü olurum

belki nişanlın barışacagınızı düşündüğü için ailesine söylememiştir daa

evt nişanlın henüz ailesine söylememiş de olabilir.
Nasıl olsa barışırsınız diye.

belki bekliyor hatanı anla da ara diye. (mutlaka ona göre sen hatalısındır)akannehir

yol yakınken tavrını koyman en dogrusu
sevdiğin adam sevgini hakediyorsa mücadele eder zaten
inan bana o gelinliğin askıda kalması giydikten sonra ayrılmaktan daha iyi

Yok o durum, kavga edip kesin boşanıcam diyenler için geçerliydi..karıştırdın galiba:))) hehehehdelikafadulden

Ay topiği saptırmayım.
CADIARZU diyosun o zaman yazayım.bence barıişma bu adam seni döver.elimin tersiyle vururum demiş

tebrik ederim sizivereliniortak
kararlılığınız ve cesaretiniz için..
hiç üzülmeyin derim ben,
bilakis kendinizi ödüllendirin bugün..
kimse kimsenin kara sularında o kadar fazla yol alamaz ,
eşi dahi olsaa.s.

Çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız... zaman en iyi ilaç biliyorum gecicek bu içimin acısı Allahım bana güç vermafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım nişanlın ve ailesi büyük ihtimal seni arayıp durumu düzeltmeye çalışacaklardır....Fakat bence hiç hazırlık yaptık,çeyiz yaptık,gelinlik askıda kaldı gibi duygusal ayrıntılara takılmayıp bu işi burada bitir bunda da bir hayır vardır bu yaptırımlarla evliliğin boyunca mücadele edecekmişsin gibime geliyor...tabii ki bunlar benim kişisel düşüncelerim ve hayat tecrübelerimin aktarımı bu arada ben 46 yaşında iki evlat sahibiyim her şey senin istediğin gibi olsun....

Canım çok büyük acın yaşayan bilir eminim.
Geçicek canım, şimdi canın yanacak ama kabuk tutacak yaraların
üzülme desekte boş
kendini yıpratma yeter
her işte bir hayır vardır. Şükret haline her zaman :1hug:

bence Allah'a havale et kurtulduğuna da sevin. kaynanaya alıştımda burda kayınpeder niye bu kadar karışıyor anlamadım.

nişanlının tepkisine şok oldum ne demek elimin tersiyle vururum demek ya..senin nişanlında iş yokmuş arkadaşım en başta sen boşver zaten ailesini..hem ailesinin yanında farklı nişanlısının yanında farklı oldu mu o erkek den şüphe ederim..

üzüldüm canim allah yardimcin olsun hic barisma hamlesi yapmadimi nisanlin hemen kabulmu etti yani

en doğru kararı vermişiniz

az önce başka bi topikde aylar önce nişanlısından ayrılan bi arkadaşın yazısını gördüm
7 ay gecmiş üzerinden
ve 2 aydır nişanlı mutluda

hayatını birleştirip zehir edilmeside vardır
nerden dönersen kar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…