Ama bunu yaparkenden yumurta çatlamasına falan denk getirmiş seninde çok sıkı takip etmen gerek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı olsun ama bunu aşarsın inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vajinismustan kurtulamadım ...
vajinanın dışına boşalmayla hamile kalınır mı kalan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle rabbim şifa versin. Benim ablamda bu şekilde hamile kaldı. Bir kızı oldu. Yalnız çocuk olunca vajinismus arka planda kaldı ve 6 yıl bu sorunu devam etti canım. Bence öncelikle vajiyi yenmelisin sonra bebişin olur inşallah.Bende vajinismus hastasıydım, 1,5 yıl sonra yendim ve çok şükür hemen hamile kaldım..
Öncelikle rabbim şifa versin. Benim ablamda bu şekilde hamile kaldı. Bir kızı oldu. Yalnız çocuk olunca vajinismus arka planda kaldı ve 6 yıl bu sorunu devam etti canım. Bence öncelikle vajiyi yenmelisin sonra bebişin olur inşallah.Bende vajinismus hastasıydım, 1,5 yıl sonra yendim ve çok şükür hemen hamile kaldım..
Canım murat ulusoya gittim ben son çare, öncesinde kızlık zar operasyonu falan geçirdim, perişan oldum daha çok korktum. Sen ne kadarlık evlisin?çok sagol canımm nasıl yendin peki
Ablan normal dogum mu yaptı sezeryan mi bende vajinismus lu hamileyim yardimci olursan sevinirim
Canım murat ulusoya gittim ben son çare, öncesinde kızlık zar operasyonu falan geçirdim, perişan oldum daha çok korktum. Sen ne kadarlık evlisin?
1 yl oldu canim peki normal dogum yapan biri vajiden kurtulurmu
Canım murat ulusoya gittim ben son çare, öncesinde kızlık zar operasyonu falan geçirdim, perişan oldum daha çok korktum. Sen ne kadarlık evlisin?
1 yl oldu canim peki normal dogum yapan biri vajiden kurtulurmu
Ben normal doğumdan sonra çok rahatladım, ama vajiyi yenemeden normal doğum olursa ne olur bilemiyorum canım..
Ben normal doğumdan sonra çok rahatladım, ama vajiyi yenemeden normal doğum olursa ne olur bilemiyorum canım..
anladm canm bence normal dogum olursa bence bi sorun olmaz diye düsünyrm
Sezeryan oldu canım, ben normal doğurdum ama ben zaten yenmiştim...
Bende yendim sanıyordum çünkü iliskiye girmistik eşimle biraz ağrım oluyordu ama zevk de alıyordum hamile kaldiktan sonra düşük tehlikesi olduğundan iliskiyi yasakladı dr yasak kalkinca denedik jelleri ala ilişkiye giremiyorum
Ablan normal dogum mu yaptı sezeryan mi bende vajinismus lu hamileyim yardimci olursan sevinirim
Canım bende yendim hemen hamile kaldım ve 4 ay yapmadık. Ben yine korkmaya başladım olmucak diye. İlk denedim yapamadım sonra kayganlaştırıcı jel ile tekrar denedik biraz ağrım olsada yaptım.Hamileliğim boyunca hep jelle yapabildim.Hatta son aylar eşim bişey olur yapmayalım derdi ama ben ara vermeye korkuyodum yeniden vajinismus olurum diye.Sen kaç aylık hamilesin Canım? Bir kere yaptıysan yine yapabilirsin belkide sen bebişe bişey olacak diye kendini kasıyosun.. Normal doğum yaparsan vajen girişi biraz daha genişliyor ve rahatlıyosun ben jel kullanmayı doğumdan sonra bıraktım.
Merhaba bende vajiyim parmak egzersizi ile yapabiliyorum ama eşim ile yapınca inanılmaz bir ağrı hissediyorum 1,2 cm kadar içime alabildim ilerisi olmuyoryumurtlama dönemimde birlikte olduk eşim içime boşaldı hissettim ama tam anlamı ile içime girmedi malum canım acıyor sen nasıl hamile kaldın anlatır mısın lütfen çok çaresizim bebisimiz olsun çok istiyoruz ilk hamilelik belirtilerin nasıl oldu canım ağrın sızın oldu mu lütfen yardımcı olabilir misin?
Bende parmak egzersizleriyle başladım ama kendim yapamıyordum eşim yapıyordu öncelikle her zman ön sevismeyle başlıyoruz o beni gercekten rahatlatiyodu zamanla bi parmak iki parmak derken acim azaldi..
o sıra adet düzensizliği için kadın doguma gittim vajinal ultrason yapacağını soyledi ben vajiliyim deyince acidiginda hemen cekerim bi deniyelim dedi iki parmak oluyorsa bu da olur dedi dr a guvendim ve oldu.. dr bunu yaptıysan ilişkiye cok rahat girersin dedi ve aksam hemen denedim p.nisin ucu girdi biraz daha rahatladim yarısı girdi kasmayinca aci da olmuyor cokk rahat oluyor
Eşim yavas yavaş gidip gelmeye başladı ben rahatladikca açılma daha fazla artti birlesme oldu bunu bi kaç gün denedik ve gayet rahatlamistim artık iliskiye girebiliyordum sevinçten ağladım
Hamileligi bekliyordum artık çünkü korunmamistik uykum artmaya başladı halsizlik oluyordu günüm iki gün gecince test yaptim pozitifti hemen dr a gittik kan testi de pozitif çıktı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?