kızlar vajina agzına boşalma ile hamile kalabilirmiyim

herseyimG

canım kocişim :)
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
244
26
38
vajinismustan kurtulamadım ...
vajinanın dışına boşalmayla hamile kalınır mı kalan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Canım o çok zor bi ihtimal ama allah ol derse olur bide ben bi arkadaşta duymuştum kadın 3 çoçuk istiyomuş eşi istemiyomuş ve adam işi şansa bırakmıyomuş kadın aramış araştırmış kocası üstünd boşalınca şırıngayla çekmiş ve içine enjekte etmiş kadın hamile kalmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama bunu yaparkenden yumurta çatlamasına falan denk getirmiş seninde çok sıkı takip etmen gerek

Hayırlısı olsun ama bunu aşarsın inşallah

vajinismustan kurtulamadım ...
vajinanın dışına boşalmayla hamile kalınır mı kalan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle rabbim şifa versin. Benim ablamda bu şekilde hamile kaldı. Bir kızı oldu. Yalnız çocuk olunca vajinismus arka planda kaldı ve 6 yıl bu sorunu devam etti canım. Bence öncelikle vajiyi yenmelisin sonra bebişin olur inşallah.Bende vajinismus hastasıydım, 1,5 yıl sonra yendim ve çok şükür hemen hamile kaldım..

çok sagol canımm nasıl yendin peki

Ablan normal dogum mu yaptı sezeryan mi bende vajinismus lu hamileyim yardimci olursan sevinirim

çok sagol canımm nasıl yendin peki
Canım murat ulusoya gittim ben son çare, öncesinde kızlık zar operasyonu falan geçirdim, perişan oldum daha çok korktum. Sen ne kadarlık evlisin?
Ablan normal dogum mu yaptı sezeryan mi bende vajinismus lu hamileyim yardimci olursan sevinirim

Sezeryan oldu canım, ben normal doğurdum ama ben zaten yenmiştim...

Sezeryan oldu canım, ben normal doğurdum ama ben zaten yenmiştim...

Bende yendim sanıyordum çünkü iliskiye girmistik eşimle biraz ağrım oluyordu ama zevk de alıyordum hamile kaldiktan sonra düşük tehlikesi olduğundan iliskiyi yasakladı dr yasak kalkinca denedik ben hala ilişkiye giremiyorum

Canım bende yendim hemen hamile kaldım ve 4 ay yapmadık. Ben yine korkmaya başladım olmucak diye. İlk denedim yapamadım sonra kayganlaştırıcı jel ile tekrar denedik biraz ağrım olsada yaptım.Hamileliğim boyunca hep jelle yapabildim.Hatta son aylar eşim bişey olur yapmayalım derdi ama ben ara vermeye korkuyodum yeniden vajinismus olurum diye.Sen kaç aylık hamilesin Canım? Bir kere yaptıysan yine yapabilirsin belkide sen bebişe bişey olacak diye kendini kasıyosun.. Normal doğum yaparsan vajen girişi biraz daha genişliyor ve rahatlıyosun ben jel kullanmayı doğumdan sonra bıraktım.

Merhaba bende vajiyim parmak egzersizi ile yapabiliyorum ama eşim ile yapınca inanılmaz bir ağrı hissediyorum 1,2 cm kadar içime alabildim ilerisi olmuyor yumurtlama dönemimde birlikte olduk eşim içime boşaldı hissettim ama tam anlamı ile içime girmedi malum canım acıyor sen nasıl hamile kaldın anlatır mısın lütfen çok çaresizim bebisimiz olsun çok istiyoruz ilk hamilelik belirtilerin nasıl oldu canım ağrın sızın oldu mu lütfen yardımcı olabilir misin?

20 haftalık hamileyim ama jeli hamilelikte dr onermedi bizde kullanmadik ama sen beni cokk rahatlattin çok teşekkür ederim

Bende parmak egzersizleriyle başladım ama kendim yapamıyordum eşim yapıyordu öncelikle her zman ön sevismeyle başlıyoruz o beni gercekten rahatlatiyodu zamanla bi parmak iki parmak derken acim azaldi..

o sıra adet düzensizliği için kadın doguma gittim vajinal ultrason yapacağını soyledi ben vajiliyim deyince acidiginda hemen cekerim bi deniyelim dedi iki parmak oluyorsa bu da olur dedi dr a guvendim ve oldu.. dr bunu yaptıysan ilişkiye cok rahat girersin dedi ve aksam hemen denedim p.nisin ucu girdi biraz daha rahatladim yarısı girdi kasmayinca aci da olmuyor cokk rahat oluyor

Eşim yavas yavaş gidip gelmeye başladı ben rahatladikca açılma daha fazla artti birlesme oldu bunu bi kaç gün denedik ve gayet rahatlamistim artık iliskiye girebiliyordum sevinçten ağladım

Hamileligi bekliyordum artık çünkü korunmamistik uykum artmaya başladı halsizlik oluyordu günüm iki gün gecince test yaptim pozitifti hemen dr a gittik kan testi de pozitif çıktı :))

Aynen bende öyle ben kendim yaptım parmak egzersizini parmağı komlpe alabiliyorum sonra cesaret geldi akşam eşimle denedik içime aldım ama ağrılı oldu en fazla 2 cm aldım hissettim eşim boşaldı içime ama tam birleşme olmadı bende o gün de en doğurganlığımın yüksek olduğu tarihti şimdi adetime 1 hafta var çok mera ediyorum kafama takmak istemiyorum ama elde değil ki bir evladımız olsun çok istiyoruz bende bir kaç gündür belirti var ama bu gebelik belirtisimi bilemiyorum test içinde erken sanırım bende ki belirtiler şöyle; göğüs uçlarıma dokununca çok acıyor yüz üstü yatamıyorum göğüsmüzün ucundaki halkalarda genişleme gördüm :26: uçlarındaki minik toplar daha belirgin birde çok sık idrara çıkyorum aynı zamanda hiç olmazdı bende şimdi 2-3 gündür idrarımı yapar iken yanma oluyor çok hafif ve keskin bir koku var rengi de çok koyu bu durum idrar yolu enfeksiyonuda olabilir miş ama hamilelerde de görünür diyorlar kafam allak bullak oldu Allah ım isteyen herkese gebeliği yaşatmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…