kızlar vajina agzına boşalma ile hamile kalabilirmiyim

20 haftalık hamileyim ama jeli hamilelikte dr onermedi bizde kullanmadik ama sen beni cokk rahatlattin çok teşekkür ederim

Ben doktora sormadan yani zararlı olduğunu bilmeden kullanmıştım canım :) Bişey olmadı çok şükür, ama doğumdan sonra yaparsın inşallah sende. Kayganlaştırıcı olmadan olmuyor ilk zamanlar.. Rabbim bebişini sana bağışlasın, sen vajinismus değilsin artık yenmişsin Canım...

Kesinlikle cok hatali olur boyle olursa. Cunku eger bu hastalikla hamile kalirsan normal dogum imkansiz gibi bisey allah korusun. Ki diger turlu dogursanda esinle birdaha asman uzun zaman alir. Esine evliligine yansir. Cocuklari yeni olmus aldatilmis kadin ayrilmis kadin hikayelerinin altinda boyle seylerin yattigina cok sahit olduk burda. Tabi olursa hersey nasipte varsa oluyorda bence sakin hata yapmayin. Gozunu seveyim once iyiles sonra bebek sahibi ol. Astiktan sonra sen istiyceksin esin yorgun olucak yeri gelince. Emin ol suan yanlis fikirdesin.

gerçekten normal dogum olmaz mı benim amacm hem bebek sahibi olup hem normal dogumla vijiden kurtulmk

gerçekten normal dogum olmaz mı benim amacm hem bebek sahibi olup hem normal dogumla vijiden kurtulmk

Canim vajinani belli olcude acmaya korkuyosun bebek nasil olacak bu korkunu yenmeden. Mumkun degil hicbirsekilde. Once korkularini asmali hatta iliskiyi rahat yapar hale gelmeli sonra bebek. Kesinlikle hayatin adina hata olur bu dusunce.

Canim vajinani belli olcude acmaya korkuyosun bebek nasil olacak bu korkunu yenmeden. Mumkun degil hicbirsekilde. Once korkularini asmali hatta iliskiyi rahat yapar hale gelmeli sonra bebek. Kesinlikle hayatin adina hata olur bu dusunce.

ama bence bunu yapaniyrm ama cocugu nasil tutuyum olur gibi geliyo

Bişey olmadigina sevindim zaten esim doguma kadar başka şehirde olacak istesem de sık sık yapamiyacaiz en iisi şimdi kendimi çok kasmamak..normal doğumda çatı muayenesi zor mu vajiyi yasamis biri icin ??

Amin bebislerimiz hep bizimle olsun.

Belirtilerin hamilelikte yasanabiliyor ama her bünye de farklı tabiki ben vajili süreçte eşimin her bosalmasinda tabi çoğu dışarıda bi ihtimal bu sefer olur diye her ay test yapardım o negatifler insanı çok yipratiyor ben her ay hamilelik belirtisi yasardim psikolojik olarak bence adetin bi kaç gün geçsin öyle test yap

Testte yoksa da üzülme önce esinle zevk alarak birleşme yaşamayı düşün bunun sonucunda zaten bebisin sana gelir inşallah :))

Ben çatı muayenesi olmadım canım. Doktorum bakmadı,kısa boylu gebelere
bakıyoruz dedi. Ben 1.70 im ve iri bi insanım :) gerek görmedi yani. Ama doğum anında kaç cm açıklık var diye sürekli bakıyorlar, ilk başlarda biraz kasılıyosun ama sonra alışıyosun.. İnşallah kolay bi doğumun olur...

Yok artik hic inandirici degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…