- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
20 haftalık hamileyim ama jeli hamilelikte dr onermedi bizde kullanmadik ama sen beni cokk rahatlattin çok teşekkür ederim
Kesinlikle cok hatali olur boyle olursa. Cunku eger bu hastalikla hamile kalirsan normal dogum imkansiz gibi bisey allah korusun. Ki diger turlu dogursanda esinle birdaha asman uzun zaman alir. Esine evliligine yansir. Cocuklari yeni olmus aldatilmis kadin ayrilmis kadin hikayelerinin altinda boyle seylerin yattigina cok sahit olduk burda. Tabi olursa hersey nasipte varsa oluyorda bence sakin hata yapmayin. Gozunu seveyim once iyiles sonra bebek sahibi ol. Astiktan sonra sen istiyceksin esin yorgun olucak yeri gelince. Emin ol suan yanlis fikirdesin.
gerçekten normal dogum olmaz mı benim amacm hem bebek sahibi olup hem normal dogumla vijiden kurtulmk
Canim vajinani belli olcude acmaya korkuyosun bebek nasil olacak bu korkunu yenmeden. Mumkun degil hicbirsekilde. Once korkularini asmali hatta iliskiyi rahat yapar hale gelmeli sonra bebek. Kesinlikle hayatin adina hata olur bu dusunce.
Ben doktora sormadan yani zararlı olduğunu bilmeden kullanmıştım canım :) Bişey olmadı çok şükür, ama doğumdan sonra yaparsın inşallah sende. Kayganlaştırıcı olmadan olmuyor ilk zamanlar.. Rabbim bebişini sana bağışlasın, sen vajinismus değilsin artık yenmişsin Canım...
Aynen bende öyle ben kendim yaptım parmak egzersizini parmağı komlpe alabiliyorum sonra cesaret geldi akşam eşimle denedik içime aldım ama ağrılı oldu en fazla 2 cm aldım hissettim eşim boşaldı içime ama tam birleşme olmadı bende o gün de en doğurganlığımın yüksek olduğu tarihti şimdi adetime 1 hafta var çok mera ediyorum kafama takmak istemiyorum ama elde değil ki bir evladımız olsun çok istiyoruzbende bir kaç gündür belirti var ama bu gebelik belirtisimi bilemiyorum test içinde erken sanırım bende ki belirtiler şöyle; göğüs uçlarıma dokununca çok acıyor yüz üstü yatamıyorum göğüsmüzün ucundaki halkalarda genişleme gördüm :26: uçlarındaki minik toplar daha belirgin birde çok sık idrara çıkyorum aynı zamanda hiç olmazdı bende şimdi 2-3 gündür idrarımı yapar iken yanma oluyor çok hafif ve keskin bir koku var rengi de çok koyu bu durum idrar yolu enfeksiyonuda olabilir miş ama hamilelerde de görünür diyorlar kafam allak bullak oldu Allah ım isteyen herkese gebeliği yaşatmayı nasip etsin
Bişey olmadigina sevindim zaten esim doguma kadar başka şehirde olacak istesem de sık sık yapamiyacaiz en iisi şimdi kendimi çok kasmamak..normal doğumda çatı muayenesi zor mu vabyi yasamis biri icin ??
Amin bebislerimiz hep bizimle olsun.
Canım o çok zor bi ihtimal ama allah ol derse olur bide ben bi arkadaşta duymuştum kadın 3 çoçuk istiyomuş eşi istemiyomuş ve adam işi şansa bırakmıyomuş kadın aramış araştırmış kocası üstünd boşalınca şırıngayla çekmiş ve içine enjekte etmiş kadın hamile kalmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok artikhic inandirici degil
Ben normal doğumdan sonra çok rahatladım, ama vajiyi yenemeden normal doğum olursa ne olur bilemiyorum canım..
Beş yıl önce 4.500 TL ödemiştik. Şuan daha fazladır tabi ama ne kadar bilmiyorum...
offf çok pahalıymis yaBeş yıl önce 4.500 TL ödemiştik. Şuan daha fazladır tabi ama ne kadar bilmiyorum...başka bir çözümü yok mu ki bunun
offf çok pahalıymis yabaşka bir çözümü yok mu ki bunun
Forumda vajinismus ile ilgili bi topik var. Orada parmak egzersizi yaparak yenen biçok arkadaş oldu orayı takip edip egzersizlere başlayabilirsin..
umarım yapabilirim teşekkür ederimForumda vajinismus ile ilgili bi topik var. Orada parmak egzersizi yaparak yenen biçok arkadaş oldu orayı takip edip egzersizlere başlayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?