- 4 Haziran 2025
- 247
- 127
- 18
- 32
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Markayı bilmiyorum ama ince bir çizgi görüyorum umarım vardırEki Görüntüle 3619801
Awox marka, regle 7 gün var ama görmek için baya zorladım. Var mı sizce
Ay inşallah yaMarkayı bilmiyorum ama ince bir çizgi görüyorum umarım vardır
Gölge var gibi ama 7 gün çok erken değil mi şimdi öğrenseniz bile görmek için çok bekleyeceksiniz benim gecikmenin 5. Günü ama ben bile emin değilim görüleceğinden ama yinede doktora gideceğim bugün kontrol için inşallah sizinde vardırEki Görüntüle 3619801
Awox marka, regle 7 gün var ama görmek için baya zorladım. Var mı sizce
Maalesef biraz tez canlıyım, yoksa çok erkenGölge var gibi ama 7 gün çok erken değil mi şimdi öğrenseniz bile görmek için çok bekleyeceksiniz benim gecikmenin 5. Günü ama ben bile emin değilim görüleceğinden ama yinede doktora gideceğim bugün kontrol için inşallah sizinde vardır
Yükleyince iyice gitti çizgiMerhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
Aynı marka bana böyle çıkardı ve o ay negatifti çok üzülmüştümMerhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
YaaAynı marka bana böyle çıkardı ve o ay negatifti çok üzülmüştüm
Bence bekleyin regl geçerse kan verin asla güven olmuyor testlere artıkYaabaşka bir markayla yarın sabah tekrar yapayım ben o zaman
Haklısınız, burda çok fazla görüyorum yalancı pozitif yazan. En iyisi adet geçince kan vermek ama biraz sabırsızımBence bekleyin regl geçerse kan verin asla güven olmuyor testlere artık
İnşallah sizinki pozitiftir, ben elendimMerhaba,
İnşallahİnşallah sizinki pozitiftir, ben elendim
İnşallahİnşallahumarım sizin de en kısa zamanda gönlünüzden geçtiği gibi olur, ağustosta haberinizi alırız belki
Şimdi ilk mesajınıza baktım, 7 gün varmış daha adetinize. Belki sonradan pozitifleşir henüz çok erkenİnşallah sizinki pozitiftir, ben elendim
Çok çok düşük değer, 0.07Şimdi ilk mesajınıza baktım, 7 gün varmış daha adetinize. Belki sonradan pozitifleşir henüz çok erken
Yaaa bu testler gerçekten artık diyecek bir şey bulamıyorum .Çok fazla kasık ağrım olduğu için kan verdim maalesef negatif. Önümüzdeki aya kaldı hayaller..
görmek için çok zorladım benceYaaa bu testler gerçekten artık diyecek bir şey bulamıyorum .
Gelecek ay güzel haberlerinizi alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?