- 4 Haziran 2025
- 247
- 128
- 18
- 32
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
İnşallah vardırkızlar merhaba , erken gebelik testi 4. günde yaptım negatifti reglimde bugün olmam gerekiyordu ama olmadım böyle erken gebelik testi negatif olup sonra pozitife dönen var mı hiç?
Hayırlısı olsun, umutsuzluğa kapılmayın hiçÇok çok düşük değer, 0.07
Ümitlenebileceğim bir durum yok
İnşallah kavuşalım bir an önce minnaklaraHayırlısı olsun, umutsuzluğa kapılmayın hiç
Yok cnm umutlandırmak istemem ama süngerin üstünde çizgi varsa negatiftir sungerin üstü Bossa vardır çizgiEki Görüntüle 3619801
Awox marka, regle 7 gün var ama görmek için baya zorladım. Var mı sizce
Evet yokmuş, kan değerim 0.07Yok cnm umutlandırmak istemem ama süngerin üstünde çizgi varsa negatiftir sungerin üstü Bossa vardır çizgi
Biz 3 ay denedik 3. Ay gebe kaldım canımgörmek için çok zorladım bencebiraz zamana bırakmak gerekiyor cidden. Siz ne zamandır deniyorsunuz
Rabbim analı babalı büyütsünBiz 3 ay denedik 3. Ay gebe kaldım canım
Allah razı olsunRabbim analı babalı büyütsünbakalım bize ne zaman nasip olursa artık
Bizde yeni başladık denemeye, 8 aylık evliyiz. 32 yaşındayım. Biraz tez canlıyız maalesef. Sakin kalıp tevekkül edersek en kısa zamanda olur diye düşünüyorum. Kısmet..Allah razı olsunsiz ne zamandır deniyorsunuz ?
En kısa zamanda sağlıkla ve kolaylıkla nasip olsun inşallah
bende ayni durumdayim 27 temmuz günüm yumurtlama günüm 13 temmuz bende sabah yaptim negatifi gördüm 2 gun de bir tekrarlayacagim bence sizde oyle yapınMerhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
İnsan bu tarz meselelerde sakin kalmakta zorlanıyor gerçekten . Allah gönlünüze göre versinBizde yeni başladık denemeye, 8 aylık evliyiz. 32 yaşındayım. Biraz tez canlıyız maalesef. Sakin kalıp tevekkül edersek en kısa zamanda olur diye düşünüyorum. Kısmet..
Amin, inşallah. Allah razı olsunİnsan bu tarz meselelerde sakin kalmakta zorlanıyor gerçekten . Allah gönlünüze göre versin
Evet regl olmadıkça umut vardır diye düşünüyorumbende ayni durumdayim 27 temmuz günüm yumurtlama günüm 13 temmuz bende sabah yaptim negatifi gördüm 2 gun de bir tekrarlayacagim bence sizde oyle yapın
insallah guzel haberler alırız haber verin mutlaka ben 5 6 aydir deniyorumEvet regl olmadıkça umut vardır diye düşünüyorumumarım güzel haberler alırız ilerleyen günlerde
Veririm tabiiinsallah guzel haberler alırız haber verin mutlaka ben 5 6 aydir deniyorum
Hangi markayı kullanıyorsunuz, ben de önümüzdeki ay kullanmak istiyorumVeririm tabiiben nisanda kimyasal yaşadım. 2 aydır tekrar deniyoruz, ilk defa bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım hatta
Eki Görüntüle 3619801
Awox marka, regle 7 gün var ama görmek için baya zorladım. Var mı sizce
İkinizde de var gibi görünüyor ama çok çok yeni olduğu için çok düşük çıkabilir betaHcg. Biraz beklemek lazım idrar testi koyulaşması takip etseniz daha iyi olur, koyulaşınca kan verirsiniz. Bazı testler yalancı pozitif verebiliyor bu arada, laboquick veya Predictor daha güvenliMerhaba,
Ben de aynı durumdayım acaba görmek istediğimden mi görüyorum diyorum, benim testime de bakabilir misiniz? Fotoğrafta çok belli olmuyor, daha erken biliyorum ama biraz umutlandım. Adete 6 gün var, çatlama 13 temmuz.
Benim yalancı çıktı :) betam 0.07İkinizde de var gibi görünüyor ama çok çok yeni olduğu için çok düşük çıkabilir betaHcg. Biraz beklemek lazım idrar testi koyulaşması takip etseniz daha iyi olur, koyulaşınca kan verirsiniz. Bazı testler yalancı pozitif verebiliyor bu arada, laboquick veya Predictor daha güvenliinşallah vardır, şimdiden hayırlı olsun inşallah
Üzülmeyin, en doğru zamanda gelecek bebeğinizBenim yalancı çıktı :) betam 0.07
Çok teşekkür ediyorum, inşallahÜzülmeyin, en doğru zamanda gelecek bebeğinizSabırla beklemek çok zor, kendim de çok bekledim Ama o zamanını kolluyor inşallah enn kısa zamandadır Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?