Neden?Turkuvaz profil resmini degustirmisin canım
4.5 ama biz 5 diyoruz :))) 4.5 diye sayı olmazmış (maşallah )Sağol canım kaç yaş çocuk
Maşallah kuzm anali babalı büyüsün:))4.5 ama biz 5 diyoruz :))) 4.5 diye sayı olmazmış (maşallah )
Değiştirdim kendim bugünCanım sen degistirmisin yanlış mı hatırlıyorum dün farklıydı
Amin herkesin evladınıMaşallah kuzm anali babalı büyüsün:))
Neden değiştirmemi istediğini de yazar mısın ? Anlamadım bu isteğiniCanım sen degistirmisin yanlış mı hatırlıyorum dün farklıydı
İyi Akşamlar canım nasılsın ?Iyi aksamlar
Iyiyim canım sağ ol. Sen nasılsın?İyi Akşamlar canım nasılsın ?
Elhamdulillah İyiyim canım eşimi bekliyorum ek işe gittiIyiyim canım sağ ol. Sen nasılsın?
Amin insallah. Benimki de antrenmana gitti. Bende kızı uyuttum, uykum geldi uzandım:)) mutfak toplanmak için beni bekliyor.Elhamdulillah İyiyim canım eşimi bekliyorum ek işe gittiRabbim yardımcısı olsun herkesin
Erken uyumuş kuzu :) benimki hayatta uyumaz bu saatlerdeAmin insallah. Benimki de antrenmana gitti. Bende kızı uyuttum, uykum geldi uzandım:)) mutfak toplanmak için beni bekliyor.
Erken uyumuş kuzu :) benimki hayatta uyumaz bu saatlerde
Bu ara diş sıkıntımız var (7 aylik) uyku duzenimiz sasti. Birazdan uyanır. Sizin kuzu kaç yasinda?Erken uyumuş kuzu :) benimki hayatta uyumaz bu saatlerde
Diş dönemi çok fena bişeyBu ara diş sıkıntımız var (7 aylik) uyku duzenimiz sasti. Birazdan uyanır. Sizin kuzu kaç yasinda?
Oyy masallah :)) Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah.Diş dönemi çok fena bişey
4.5 üzerinden 5 :))
Çocuklar bi bilmiş ki sorma
Sorma canım benim oglan çok fena :)) Aynen Rabbim onlarla imtihan etmesinOyy masallah :)) Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Parmağında oynatıyor değil mi? :))) Rabbim sağlık versin uğraşırız napalim.
Amin. Oglusla bir günün nasıl geçiyor? Evde çocukla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Ev toplama yemek oyun temizlik çoğu zaman yetistiremiyorum. Geçen gün eşime çalışırken bizim ev daha topluydu sanki dedim. Evet öyleydi dedi:))))Sorma canım benim oglan çok fena :)) Aynen Rabbim onlarla imtihan etmesin
Benim sıpa geç uyanıyor :/Amin. Oglusla bir günün nasıl geçiyor? Evde çocukla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Ev toplama yemek oyun temizlik çoğu zaman yetistiremiyorum. Geçen gün eşime çalışırken bizim ev daha topluydu sanki dedim. Evet öyleydi dedi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?