Buralarda var da çevre edinmek gerekiyor birazEskisi gibi komşuluk kalmadi
ankara canmSen canım :)
Bende komsu var da benden buyukler napiym.kafa dengi yasit olmayaniSlm bayanlar bende kafa dengi hiç komşu yok selam bile zor veriyorlar şans işte ev alma komşu al diye boşuna dememisler evi değiştirdiğimde komşuya bakacağım ilk
Onların sohbeti tatlı oluyor ya ben seviyorum bilmem belki bana denk gelenler iyidir elmas teyze ve yaşar teyze çok naif ve tatlılar bilmiyorum :)Bende komsu var da benden buyukler napiym.kafa dengi yasit olmayani
Bu arada hoş geldinizBende komsu var da benden buyukler napiym.kafa dengi yasit olmayani
Olabilir nasıl oluyor kızBen eltimi bile tanımıyorum
Valla canım mesafe olarak uzak ama telde bile hiç konuşmadık 4 yıl oldu:)) düğünüme de gelmedi. Doğum yaptım aramadı da. Aslında herkesle çok iyi anlasirim ama o adım atmayinca bende umursamadim. Ayrıca ilk evladimi kaybettim onda bile aramadıOlabilir nasıl oluyor kız
Bazen tanımamak iyi mi olur diye düşünüyorum
Kimseyle mi görüşmüyorValla canım mesafe olarak uzak ama telde bile hiç konuşmadık 4 yıl oldu:)) düğünüme de gelmedi. Doğum yaptım aramadı da. Aslında herkesle çok iyi anlasirim ama o adım atmayinca bende umursamadim. Ayrıca ilk evladimi kaybettim onda bile aramadı
Herkesle çok iyi kayinvalideyle eşimle filan ama benimle konuşmuyor. Ilk evlendigimiz sene memlekete gittik orda gördüm sürekli konuşmaya çalıştım baktım benden uzak duruyor bende geri çekildimKimseyle mi görüşmüyor
Boşver o zaman benim kide öyleHerkesle çok iyi kayinvalideyle eşimle filan ama benimle konuşmuyor. Ilk evlendigimiz sene memlekete gittik orda gördüm sürekli konuşmaya çalıştım baktım benden uzak duruyor bende geri çekildim
Öyle canım kocamla iyiyim ya gerisi boşBoşver o zaman benim kide öyle
Aynen canım boşverÖyle canım kocamla iyiyim ya gerisi boş
. Gunaydın canmGünaydın
Ne yapıyorsun canım. Gunaydın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?