- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Haklısınız ama cok kötü Bır Ağrı bu YaSinir stres mideye vurur. Ben sabah bayat çay içsem hemen midem kaynar. Kızarma ve acıya bir süre ara verin.Gaviscon iyi geliyor.geçmiş olsun
Endoskopi yapılmadan anlayamam dedı . Antıbıyotık verdıMide agrisinin bi cok sebebi vardir.
Lactoz sindirimi problemi( evet once hic yokken ileri yaslardada olabilir).
Hassas mide sendromu( stress cogalir)
Bakteri uremesi( antibiotik gerekir)
Bi daha bi cok sey.
Doktor ne dedi tam olarak?
He reflu olunca ne yapmak lazım . Doktor acılı seyler yeme dedı . Aç kalma dedı vsCay kahve az tuketin
Bitki cayi deneyin zencefil olabilir
Leblebi iyi gelebilir
Bal ve hurma da iyi geliyo
Ben de ara ara bulantidan cok cekiyorum
Endoskopi yaptirdim hafif reflu ve gastrit dedi
Stres te cok artiriyo şikayetleri
Sizinki birden basladiysa mikrobik te olabilir
Gecen hafta da demissiniz muhtemelen refludur
Yediklerinize dikkat edin
Hemen yaptirin bence endoskopiyi
Gaviscon ve mide koruyucu hap veriyolar
Bıde endaokopı cok can yakıyormuş oyle mıHe reflu olunca ne yapmak lazım . Doktor acılı seyler yeme dedı . Aç kalma dedı vs
dün cok kötü midem agrıdı saatlerce gecer dıye bekledım ama gecmedı . Karışık kızartma Nutella yedım sadece . Bıde beklemış cay vardı ondan içtim . Gece acile gıttık doktor ilaç verdı şimdi gene agrıyor ya(( daha demin içtim ilaç gene agrıyor . Bide odun koca . Ona da sinir oldum . Cok yorulmuş cocuga bakmaktan . Gece mıdem agrırken gene ben salaldım uyuttum . Kavga ettım onla da . Cok üzgünüm hastayım . Mide problemı çekenler naptınız
Endoskopi zor ama o kadarda değilBıde endaokopı cok can yakıyormuş oyle mı
He reflu olunca ne yapmak lazım . Doktor acılı seyler yeme dedı . Aç kalma dedı vs
Baktım biraz ama gastrıte benzemıyor reflu yada başka bıssuInternette reflu gastrit diyeti yaz baya bi sey var
Nareciye cikolata cay kahve sogan vs bi suru sey
Baktım biraz ama gastrıte benzemıyor reflu yada başka bıssu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?