Kızlar ya moralim bozuk dünden beri 😔

İnsanların asıl yüzü tartısınca ortaya cıkar. Yani tartısınca degişiypr baska biri oluyor deme o onun asıl karakteri. Normalde de işte belkide siz trip atmayın tartısmayın diye iyiymiş gibi görünüyor. Tartısma tamam olurda annen kadın şimdi gerilmiştir ben cok geriliyorum yanımda bir cift kavga edince vs asırı huzursuz oluyorum ve tuhaf hissediyorum ayıp olmus kdına.birde onun yanında saygıdızlık yapmaya devaö etmiş.siz ojun ailesinin önunde bunları yapsaydınız coktaan baba evine naşlanmıstınız. O yuzden siz küsmek yerine daha sert bir tepki verin baska turlu akıllanmz. Mesela bu gece diyin ben sabaha kadar oturup dusuncem anneöin yanında yaptıgın aygısızlıkları ben szinkilere yapsaydım neler olacaksa,ben de aynen oyle yapıp gerekirse bosanıcam her tartısmada saygıdızlık cekemem gebeligimin son demlerini cocuguma kavusma heycanı yerine senin terbiyesizligine stres yaparak geciriyorum .cok fazla tahammulum kalmdj Haberin olsun de

Her erkek bir olmuyor valla benimde nişanlılık sürem oldu nişanlıyken sürekli bşyler yapalım gezelim derdi çok değer verirdi bana ama evlenince aynı eve girince bi kaç ay sonra bakmşsn değişmiş bazılarının belki 3 yıl bazılarının 3 ay yani bi laf var herşey köprüyü geçene kadar
Hic kimse gercek yuzunu o kadar sure saklayamaz. Nisanlilik doneminizde de eminim kavga ettiginizde esiniz sinirlenip uzun sure konusmuyordu ve en sonunda siz arayip barismaya calisiyordunuz. Kusura bakmayin da kimse kimse icin degismiyor kadinlad hep evlenince degisir cocuk olunca degisir diye dusunuyorlar sonuc bu. Gecen bir soz okumustum asik olmayan kadinlar karsisindaki adamlara acimazlar, asik olanlar ise kendi canlarina acimazlar. Cok dogru

Back