Kızlar ya moralim bozuk dünden beri 😔

herkes her erkek değil tabii bazıları
çocuk olunca eşi daha bir garanti görüyor artık kolay kolay ayrılamaz çocuğa kıyamaz vs gibi gibi

benim adam bile 1 tık değişti ilk kızımı doğurduğumda
ama ona o işlerin öyle olmayacağını gösterdim :) yani çocuğa güvenmemesi gerektiğini vs

şöyle ki kaybetme korkuları azalıyor çocuk bağımız var vs diyerekten
Kesinlikte buna katılıyorum çocuk olupta duygu değişimi olan insanlar var ha olmayınca zaten olmuyordur o ayrı mesele

Sağolun yorumunz için evet ben Bşy paYlaştm bazıları yok niye o adamdan çocuk yapıorsnz yok işte benim nişanlım öyle ya neyin ne olacağını kimse bilemez anladınız mı ben burda sadece ne yapabilirm diye sizden bi bilgi almak istedim benim eşim sadece tartışınca böyle oluyor dedim millet genelleme yapıor
anlamadık biz salağız :D

ben o yorumu size yazmamıştım başka arkadaşı alıntılayarak yazdım

sizinkinin böyle olacağı belliymiş bile bile çocuk yapmışsınız.. benim yalvarmalarımla barışıyoruk diyorsunuz
herhalde gebe kalır kalmaz olmadı bu huyları öncesinde de böyleydi

anlamadık biz salağız :KK70:

ben o yorumu size yazmamıştım başka arkadaşı alıntılayarak yazdım

sizinkinin böyle olacağı belliymiş bile bile çocuk yapmışsınız.. benim yalvarmalarımla barışıyoruk diyorsunuz
herhalde gebe kalır kalmaz olmadı bu huyları öncesinde de böyleydi
Valla bilmiyorum ya sadece şu an düşündüğüm kendi evladım kendisi kaybeder diorum başka birşy demiyorum

Bizim evde de vardi rutubet yöneticiye söyleye söyleye yaptırdık cunku binanın dışından kaynakliydi sorun iç kısmını da esim halletti
Rutubet tehlikeli ciğerler için oyle bağırıp çağırmakla olmaz halletsin

Bizim evde de vardi rutubet yöneticiye söyleye söyleye yaptırdık cunku binanın dışından kaynakliydi sorun iç kısmını da esim halletti
Rutubet tehlikeli ciğerler için oyle bağırıp çağırmakla olmaz halletsin
Valla kuzum söyleyince böyle bir duurm oldu ya insan evladını düşünmezmi yani çocuğum için istiyorm rutubet çocuğu hasta eder diyorlar

Ya normalde böyle değil ama tartışınca gidiyor yerine umursamaz vicdansız biri geliyor ben çocuğumu düşünüyorum ya kendisi çocuğunu bile düşünmüyor kendimi geçtim. Evet kuzum hergün evi havalandırıyoruz ama yok ev sahibini görsem zaten ben konuşcm adam anlamıyor ki. Eşimin böyle yapması beni çok üzüyor takıyorum 😔 çünkü severek evlendik yani dediğim gibi tartışınca bambaşka biri oluyor sinirli acımasz benimle de konuşmaz çünkü inat bir adam benden bekler ama oda yalvarta yalvarta olur o yüzden ben bu defa konuşmak istemiyorum
Küflü eve çare yok taşınmanız gerek ordan

Alerjik hastalıklardan tutunda solunum yolu enfeksiyonuna kadar herşey olur o rutubetli evde

Kesle daha önceden taşınsaydınız doğuma birşey kalmamış aklınıza gelmiş yanlış zamanlama

Küflü eve çare yok taşınmanız gerek ordan

Alerjik hastalıklardan tutunda solunum yolu enfeksiyonuna kadar herşey olur o rutubetli evde

Kesle daha önceden taşınsaydınız doğuma birşey kalmamış aklınıza gelmiş yanlış zamanlama
Şöyle ben bi ara memlekete gittim geldim 1 buçuk ay kaldım orda geldim bşy yoktu hepsi 1 ay içinde oldu zaten her yer küf attı şimdi kiraya gitsek oda eski ev 6000 tl

İnsanlar sinirliyken asıl kisilikleri ortaya çıkar. Normal zamanlar da zaten iyidirler. Siz, kocanizin nasıl biri olduğunu ofkelendiginde anlarsınız. Ki bence eşiniz odunun teki.

Rutubetli ev bebek için çok kötü. Ablamın bebeği de bunu yaşadı, 7 yaşında hâlâ hastalıkların pençesinde çocuk.

Diyelim ki ev sahibiyle konuştunuz. Rutubet için birşey yapacak mı zannediyorsunuz, beğenmiyorsanız kapı orda diyecek

Babamın bir odasinda rutubet oldu. İçerden halletti. Ama inşaatçı adam herşeyi biliyor. Yaptı etti halletti. Demem o ki rutubeti bitirmek için odaları içerden yaptırmanız gerekiyor. Bu da pahalı birşey. Eşiniz anlarsa belki yapar dicem ama sanmam. Usta lazım.

Kocaniz için rutubet önemli değil. Haliyle Allah kolaylık versin dicem.

İnsanlar sinirliyken asıl kisilikleri ortaya çıkar. Normal zamanlar da zaten iyidirler. Siz, kocanizin nasıl biri olduğunu ofkelendiginde anlarsınız. Ki bence eşiniz odunun teki.

Rutubetli ev bebek için çok kötü. Ablamın bebeği de bunu yaşadı, 7 yaşında hâlâ hastalıkların pençesinde çocuk.

Diyelim ki ev sahibiyle konuştunuz. Rutubet için birşey yapacak mı zannediyorsunuz, beğenmiyorsanız kapı orda diyecek

Babamın bir odasinda rutubet oldu. İçerden halletti. Ama inşaatçı adam herşeyi biliyor. Yaptı etti halletti. Demem o ki rutubeti bitirmek için odaları içerden yaptırmanız gerekiyor. Bu da pahalı birşey. Eşiniz anlarsa belki yapar dicem ama sanmam. Usta lazım.

Kocaniz için rutubet önemli değil. Haliyle Allah kolaylık versin dicem.
Öyle olduğunu evlendikten sonra anladim kuzum aynen biliyorum annemde söylüyor bunu yani ev sahibine söylüyorsun tenezzül edip evine bile bakmaya gelmiyor valla ne olursa olsun eşim yapmazsa ben yapcam hamile halimle

Çoçuk olunca neden değişiyor kocalar peki ? ben bilmiyorum bu yüzden de size sorayım. Yani sizle beraber 1 kişi daha çoçuk olunca değişmez umarım, dedi. Çoçuk istenilerek yapılan bir sey değil mi sonuçta evlendiğimiz adamdan yapmıyor muyuz? Eee o zaman neden çoçuk olunca değişiyor sizce?
Eşimle sevgiliyken sonra nisanlilikta beraber yasadik. Evlendikten sonra sorumluluklar artiyor, isin icine aileler giriyor, gelme gitme yemek vs beklenti oluyor.
Cocuk ise insanin tahammulunu azaltiyor. Uykusuzluk, yorgunluk, ozel alaninin kalmamasi, rahat rahat bir bardak cay bile icememek insanin sinirlerini yipratiyor. Ozellikle hayatlari boyunca kendine yemek yapmamis, ev temizligi bile yapmamis erkekler cocugun varligiyla beraber ilginin ona kaymasindan ve konfor alanlarının bozulmasindan rahatsızlık duyuyorlar. Herkes ayni degil tabiiki

Canlar 35. Haftalık hamileyim 1 ay sonra doğumum var Allah nasip ederse. Annemde yanımda şimdi ben uzaktayım ailemden. Konu şu evimiz rutubetli eşime sürekli bunu belirtiyorum çocuk için üstüne düşmüyor ev sahibini ara diorum bana kızıyor dünki tartışma da öyle oldu dün annemin yanında bu konudan dolayı bağırdı bana ama nasıl bağırma ve telefonu attı bana alda sen ara ev sahibini konuş dedi. Ya bunları geçtim annemin yanında böyle yapması saygısızlık annem şoka girdi bşy diyemedi. Bende bşy diyemedim ama hamileyim zoruma gitti içeri gittim ağladım stres yaptım eşimde evden çıktı gitti akşam geldi eve o ara sancım vardı şimdi sancılar geliyordu annem belime mesaj yapıor uğraşıyor eşimde dönüp bana ne oluyor neyin var demiyordu bir kere ne oldu dedi sancım var görmüyormsn dedim güldü geçti yerine oturdu ayaklarını uzatmış tv ye bakıyor telefonla uğraşıyor gülüyor annem orda benimle ilgilenirken o orda müzik dinleyip telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor zaten geldiğinde bende konuşmadım çünkü herşeyi alttan alıordum ama bu yaptığı beni çok üzdü bu defa ben konuşmamayı tercih ettim ama kendisi hiç umursamıyor sanki ne yapmışım annemin yanında yaptığı saygısızlık beni umursamamsı kendi yaptıklarını görmüyor bird o konuşmuyor gece sancım vardı inliyordm dönüpte bana bşy demedi yani ölsem umrunda olmayacak çok moralim bozuk hala daha konuşmuyor benimle hamileyim birde ya ne kadar merhametsiz vicdansız olduğunu düşünüorm artık ne yapabilrim 😔
Bu tarz adamlarla evlenmek zaten hata ama dahada kötüsü bu adama çocuk doğurmak...neyse olan olmuş..Anneniz adına üzüldüm en çok buna şahit olmak kadincagizi birhayli üzmüş olmali
Yapılacak pek birşey yok ama evliliğinizin sonuda çok iyi görünmüyor... üzgünüm ama doğumdan sonra evliliğinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Canlar 35. Haftalık hamileyim 1 ay sonra doğumum var Allah nasip ederse. Annemde yanımda şimdi ben uzaktayım ailemden. Konu şu evimiz rutubetli eşime sürekli bunu belirtiyorum çocuk için üstüne düşmüyor ev sahibini ara diorum bana kızıyor dünki tartışma da öyle oldu dün annemin yanında bu konudan dolayı bağırdı bana ama nasıl bağırma ve telefonu attı bana alda sen ara ev sahibini konuş dedi. Ya bunları geçtim annemin yanında böyle yapması saygısızlık annem şoka girdi bşy diyemedi. Bende bşy diyemedim ama hamileyim zoruma gitti içeri gittim ağladım stres yaptım eşimde evden çıktı gitti akşam geldi eve o ara sancım vardı şimdi sancılar geliyordu annem belime mesaj yapıor uğraşıyor eşimde dönüp bana ne oluyor neyin var demiyordu bir kere ne oldu dedi sancım var görmüyormsn dedim güldü geçti yerine oturdu ayaklarını uzatmış tv ye bakıyor telefonla uğraşıyor gülüyor annem orda benimle ilgilenirken o orda müzik dinleyip telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor zaten geldiğinde bende konuşmadım çünkü herşeyi alttan alıordum ama bu yaptığı beni çok üzdü bu defa ben konuşmamayı tercih ettim ama kendisi hiç umursamıyor sanki ne yapmışım annemin yanında yaptığı saygısızlık beni umursamamsı kendi yaptıklarını görmüyor bird o konuşmuyor gece sancım vardı inliyordm dönüpte bana bşy demedi yani ölsem umrunda olmayacak çok moralim bozuk hala daha konuşmuyor benimle hamileyim birde ya ne kadar merhametsiz vicdansız olduğunu düşünüorm artık ne yapabilrim 😔
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.

Bu tarz adamlarla evlenmek zaten hata ama dahada kötüsü bu adama çocuk doğurmak...neyse olan olmuş..Anneniz adına üzüldüm en çok buna şahit olmak kadincagizi birhayli üzmüş olmali
Yapılacak pek birşey yok ama evliliğinizin sonuda çok iyi görünmüyor... üzgünüm ama doğumdan sonra evliliğinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim
ben değil annem önce konuşacak çünkü ben konuşmak istemiyorum ilk defa alttan almayacam bakalım gelip benimle konuşacak mı zaten konuşsa karşıma alıp iyice konuşacam ve gözlemleyecem durum aynı is gözden geçircem böyle olmaz

Annenizle ayni evde yaşamak eşinizi germiş olabilir, ev kira ise ev sahibini kimse arayip kendini hatirlatmak istemez, hemen zam söz konusu olur bu isteğiniz masraf olarak yine eşinize döner.

Aynen ev içerisinde 2.5 yıldır yaşıyoruz zaten hangi 2 yıllık deneme süremiz başlamamıs anlamadım?
Yok başlamamış, ben de eşimle 10 yıl görüşüp 2 yıl aynı evi paylaşıp evlendim ama bunun demo olduğunu evlilik sonrası anladım.
Aileler müdahil olsun, sıfır eşyalar, gelinlik, nişanlık, bohça bir alınsın, düğün, kına, nişan bir olsun. Üstüne de çocuğunuz olduktan sonra bir de motgage'a girdiniz miydi başarı ile atlatmış olacaksınız.
Bunlar için yaklaşık demo süresi 2 yıl bazı çiftlerde uzayabilir. Bu 2 yılı sağ atlatan çiftler sizin yorumunuzu yapabilir yoksa afaki kalıyor inanin.

Back
X