Kızlar ya moralim bozuk dünden beri 😔

Yok başlamamış, ben de eşimle 10 yıl görüşüp 2 yıl aynı evi paylaşıp evlendim ama bunun demo olduğunu evlilik sonrası anladım.
Aileler müdahil olsun, sıfır eşyalar, gelinlik, nişanlık, bohça bir alınsın, düğün, kına, nişan bir olsun. Üstüne de çocuğunuz olduktan sonra bir de motgage'a girdiniz miydi başarı ile atlatmış olacaksınız.
Bunlar için yaklaşık demo süresi 2 yıl bazı çiftlerde uzayabilir. Bu 2 yılı sağ atlatan çiftler sizin yorumunuzu yapabilir yoksa afaki kalıyor inanin.
Bizim hersey sorunsuz hazır alındı sanırım çoçuk bölümünü de başarıyla geçersek problem kalmayacak o zaman😜

Ya birde annem normalde doğuma 15 gün kala gelecekti eşim ısrar etti gel senide götürelim diye yani ben onun ailesinin yanında böyle bşy yapsam valla kıyamet kopar ama kadını erkenden getiren sensin saygıda kusur etmemen lazımken gelmişsin bana bağırıp o hareketi yapıorsun ve birde üstüne üstlük konuşmuyorsun
Yaa hem kadını evinden Alı koyup hemde burnundan getirmiş resmen . Bende asla eşimin ailesinin yanında veya başkasının yanında ağzımı açmam.kavga etmem çünkü gene üste çıkar iyice rezil oluruz . Ay vallahi anlamıyorum geri de haklı gibi küserler yazık anneniz bunalmistir.boyoe bir ortamda hemde üzülür gerçekten hep kul.hakki 🥺

Annenizle ayni evde yaşamak eşinizi germiş olabilir, ev kira ise ev sahibini kimse arayip kendini hatirlatmak istemez, hemen zam söz konusu olur bu isteğiniz masraf olarak yine eşinize döner.
Annemle aynı evde yaşamıyorum doğum için geldi hatta erken gelmesi için eşim ısrar etti ev kirası zaten yeni zamlandı yani önceki zammın üzerinden 6nay bile geçmedi

Bizim hersey sorunsuz hazır alındı sanırım çoçuk bölümünü de başarıyla geçersek problem kalmayacak o zaman😜
Tamam en güzel hayat sizin en iyisi sizin nisanliniz 35 haftalık kocasından dertlenen hamile kadının derdinin altında nisanliniz överek en iyi değeri verdiniz kendinize artık yeter yani yazık

Yaa hem kadını evinden Alı koyup hemde burnundan getirmiş resmen . Bende asla eşimin ailesinin yanında veya başkasının yanında ağzımı açmam.kavga etmem çünkü gene üste çıkar iyice rezil oluruz . Ay vallahi anlamıyorum geri de haklı gibi küserler yazık anneniz bunalmistir.boyoe bir ortamda hemde üzülür gerçekten hep
Valla çok üzüldü kuzum dior burda ne işim var erkenden getrdinz beni bunaldı yani birde 40 ını daha çıkaracak bebeğin yani 3 ay daha burda kuzum anneme yaptığı saygısızlık özür dileyip kendini affetrrse ne ala ama yapmazsa annemin gözünden çok düştü kendisi yaptı yani kendi değerini kendisi düşürdü umarım uzatmaz bu kadar inatçı biraz kinli ama yani bebeğimiz olcak olana kadar ben böyle kafayı yerim o böyle konuşmazsa asla affetmem çünkü ortada bşy yok haklı olan benim kendi yaptığı ile kalır

Valla çok üzüldü kuzum dior burda ne işim var erkenden getrdinz beni bunaldı yani birde 40 ını daha çıkaracak bebeğin yani 3 ay daha burda kuzum anneme yaptığı saygısızlık özür dileyip kendini affetrrse ne ala ama yapmazsa annemin gözünden çok düştü kendisi yaptı yani kendi değerini kendisi düşürdü umarım uzatmaz bu kadar inatçı biraz kinli ama yani bebeğimiz olcak olana kadar ben böyle kafayı yerim o böyle konuşmazsa asla affetmem çünkü ortada bşy yok haklı olan benim kendi yaptığı ile kalır
Ay kıyamam ya . Canım benim üzülme sen bu kadar bebişin seni anliyor eşinin yaptığı evet saygısızlık düşüncesizlik ama bir anda gözü döndü galiba bilemedim biraz aralar durulunca söyle annemden özür dile bu kadın sen istedin diye evini bırakıp geldi die belirt. Benimde eşim çok inattir oğlak burcu ayy . Hakliyken de haksizkende alttan almaz zor böyle insanlarla geçinmek ama yapacak bişey yok . Rabbim evladının sağlıkla gelmesini nasıp etsin 🥰 umarım eşinde anlar hatasını hem senin hem annenin gönlünü alır

Annen diyemedi mi hop noluyor? Sen kimsin de benim kızıma böyle davranıyorsun? Karnında senin çocuğunu taşıyor terbiyesiz. Sonra da seni alıp gidemedi mi?
Şimdi der ki anası da beni haklı buldu bundan sonra böyle. Zaten adamın sana sevgi ve saygısı olsa bunları yapamazdı. Ya bu deveyi güdeceksin ya da basıp gideceksin. Kendine nasıl böyle davranılmasına izin verdin şaşırdım
Keşke herşey bu kadar kolay olsa demi

Ne diyim böyle insanlara Allah mutlu etsin yani derdimizi anlattk kuzu
Erkeklerin kafası farklı çalışıyor onlar bizim gibi düşünmüyorlar bebek bı dogsun Allah'ın izniyle pamuklara saracak inşallah onu öyle düşünün Allah kalbini yumusatsin hamileliğinizin en güzel dönemleri kavusmaniza az kaldı üzülmeyin stres yapmayın tadını çıkarın gerçekten düzelir ev falanda bosverin

Ay kıyamam ya . Canım benim üzülme sen bu kadar bebişin seni anliyor eşinin yaptığı evet saygısızlık düşüncesizlik ama bir anda gözü döndü galiba bilemedim biraz aralar durulunca söyle annemden özür dile bu kadın sen istedin diye evini bırakıp geldi die belirt. Benimde eşim çok inattir oğlak burcu ayy . Hakliyken de haksizkende alttan almaz zor böyle insanlarla geçinmek ama yapacak bişey yok . Rabbim evladının sağlıkla gelmesini nasıp etsin 🥰 umarım eşinde anlar hatasını hem senin hem annenin gönlünü alır
Umarım kuzum benim eşimde koç burcu inatçılığı ordan geliyor birde hem inat hem kindar yani birini affetmesi için karşının bşyler yapması lazım ama ben yapmak istemiyorum annem bugün konuşack onunla yaptığı ile alakalı gelir benimle konşrsa ben de iyi bi konuşcam konuşmaz ise bu böyle hep devam eder bir ömür boyu .. Amin kuzum zaten bebiş beni böyle güçlendrior sağlıkla gelsin de gersi önemli değil

Erkeklerin kafası farklı çalışıyor onlar bizim gibi düşünmüyorlar bebek bı dogsun Allah'ın izniyle pamuklara saracak inşallah onu öyle düşünün Allah kalbini yumusatsin hamileliğinizin en güzel dönemleri kavusmaniza az kaldı üzülmeyin stres yapmayın tadını çıkarın gerçekten düzelir ev falanda bosverin
Ben çocuk için zaten düşünüyorum kuzum amin inşallah rabbim hidayet versin merhamet vicdan versin umarım düzelir

Umarım kuzum benim eşimde koç burcu inatçılığı ordan geliyor birde hem inat hem kindar yani birini affetmesi için karşının bşyler yapması lazım ama ben yapmak istemiyorum annem bugün konuşack onunla yaptığı ile alakalı gelir benimle konşrsa ben de iyi bi konuşcam konuşmaz ise bu böyle hep devam eder bir ömür boyu .. Amin kuzum zaten bebiş beni böyle güçlendrior sağlıkla gelsin de gersi önemli değil
dün konuşmayacak mıydı anneniz?
anneniz de sessiz galiba sizin gibi

Ayy kesinlikle canım. Çok zor boule insanlarla geçinmek insaAllah annen konuşunca aklına girer de sözleri pişmanlik.yasar . Amin insaAllah saglikla hayırla kucağına alırsın 🌺

Böyle kocalarınızı görünce nişanlım için Allaha şükür ediyorum. Allah yardımcınız olsun ama az tanıyın lütfen şu insanları :KK43:
siz çok tanıyorsunuz sanki:D öyle bir yzmışsınızki sanki 10 yıllık evli 3 çocuklu muhteşem bir kocanız var. durun daha yolun başındasınız övünmeyin öyle havadan. hayat bu. kimin ne olacağı belli olmaz

2.5 yıldır aynı evdeyim zaten.
Çok erken konuşuyorsunuz.
Lütfen tanıyın insanları diyorsunuz ama tanıdığınızı mı sanıyorsunuz gerçekten ?
Hiç ummadığınız bir zamanda öyle bir yara alırsınız ki şu üst perdeden yazdığınız şükür temalı yorumu hatırlar pişman olursunuz.
İnsanoğlunun ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
18 yıllık evliliğimde bunu tecrübe etmiş birisi olarak yazıyorum size.
Eşim için kötü diyemem fakat kendisinden beklemediğim bazı davranışları bile seneler sonra gördüm.
Hala daha tanıyorum diyemem çünkü kafasının içini bilemem, siz de bilemezsiniz en ben tanıyorum diyen dahi bilemez sadece kişiliği üzerinden ihtimallere göre değerlendirirsiniz.
Yaşam dediğiniz kimimiz için kısa, kimimiz için uzun yollu bir maratondan ibaret.
Beraber yürümeye yeltendiğin insanın bile neler yapabileceğini görmek gün gelir insanı dehşete düşürür.
O sebeble tanıyorum diye kendinize gaz vererek erkenci şükredenlerden olmayın, sonra üzdüğünde bu benim tanıdıgım adam bu muydu diye şoka girersiniz.

Son düzenleme:
Ben 3 gebelik geçirdim sağlıklı bişekilde çocuklarımı kucağıma aldım Allah yokluklarını göstermesin bizde tartışırız eşim çok sinirlidir ama benim yada çocukların bi sıkıntısı olsun nerede olursa olsun maddi manevi koşturur destek olur hastanesi olsun başka bişey çok ilgilenir siz hamile olduğunuz sancınız olduğunu söylediğiniz halde sizi önemsememiş bakalım ilerde nasıl olacak Allah yardımcımız olsun bebeyini sağlıcakla kucağına alırsın inş

Amin canım ama şöyle bir durum var böyle bir insan değildi yani sinirlenince konuşup sorunu çözen biriydi evlendikten bi kaç ay sonra böyle oldu belkide böyleydi ben bilmiyordm evet banada öyle geliyor zaten yaptığı şeyden sonra ya adam akıllı oturup konuşacam beni anlayacak yada anlamazsa kendisi o zaman beni kaybeder ben öyle çocuğum için evladım için katlanırım diyenlerden değilim çünkü yapamam yani
Ben de insanların evlenince bir anda 180 derece değişebileceğine inanmıyorum üzgünüm. Yani burda mutlaka bir yanlışlık vardır. Ya görmek istemediniz eşinizin bu yönlerini ya da görmezden geldiniz bilemiyorum ama kimse bir anda değişemez.

Verebileceğim tek tavsiye bu kadar sessiz kalmayın. Hala sizin adınıza annenizin konuşmasını bekliyorsunuz mesela.

Back
X