Kızlar ya, reglim 2 gün gecikti ve test negatif yardımcı olur musunuz

kadinlarrkulubu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
52
5
1
24
Merhaba,

En son regl başlangıç tarihim 27 Ağustos’tu. 2 gün gecikti. Öğleden sonra saat 4-5 civarlarında idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gebelik planlıyorum. Sizce pozitife döner mi?

Merhaba,

En son regl başlangıç tarihim 27 Ağustos’tu. 2 gün gecikti. Öğleden sonra saat 4-5 civarlarında idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı. Gebelik planlıyorum. Sizce pozitife döner mi?

Yumurtlama gününü bılıyor musun canım . Benımde gectı bugün 2. Günüm . Kan tahlıl sonucumu beklıyorum

Cevap verebilecek var mı?
Merhaba,

En güzeli kan vermek daha doğru sonuç alırsın madem son bat geçti. Hayırlısı olsun hakkında canım. Güzel haberler alırsın inşallah.

Ama ben 2 günde bir sürekli denedim o takvime göre ilerlemedim zaten gebelik planlıyorum. 2 gün gecikince de idrarda gebelik testi yaptım öğleden sonra saat 4-5 gibiydi. Negatif çıktı
Ah canım ahhh dırekt yumurtlama günümüzü buluyoruz aylardır . Yıne de olmuyor . İnşallah hamıledındır . Degılsende en kısa sürede nasıp etsın Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…