- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Neseli----___-----
-
Okumayın lütfen.gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.ben kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri var.eşimde yine aynı.yağ bezesi derinin altında oynar gibi hareket eder daha doğrusu tam harekette değilde taş gibi sert değildir.benim kızımın kasığında vardı 1 yaş kontrolünde Dr aklımı aldı.geçirdiği bi viral enfeksiyondan olmuş olabilir büyüyüp büyütmediğini kontrol et.büyümezse sorun yok dedi.her altını açtığımda elim gidip kontrol ediyordum.deli gibi internetten araştırıyordum.ve tabi psikolojim bozuluyordu.şimdi kızım 3 yaşında bakmıyorum bile.elime gelen bişey de yok kendiliğinden kayboldu.Allaha emanet evlatlarımız boş yere evham yapmayınInanin dusunmekten piskolojim bozuldu.netde okuduklarim zaten debgemi bozdu
Ayni benim durumumu yazmissiniz suanki.. icimi rahatlatdiniz biraz tesekur ederimOkumayın lütfen.gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.ben kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri var.eşimde yine aynı.yağ bezesi derinin altında oynar gibi hareket eder daha doğrusu tam harekette değilde taş gibi sert değildir.benim kızımın kasığında vardı 1 yaş kontrolünde Dr aklımı aldı.geçirdiği bi viral enfeksiyondan olmuş olabilir büyüyüp büyütmediğini kontrol et.büyümezse sorun yok dedi.her altını açtığımda elim gidip kontrol ediyordum.deli gibi internetten araştırıyordum.ve tabi psikolojim bozuluyordu.şimdi kızım 3 yaşında bakmıyorum bile.elime gelen bişey de yok kendiliğinden kayboldu.Allaha emanet evlatlarımız boş yere evham yapmayın
hayır bendede var adı üstünde yağ... ben baktırdımHer yag bezesi kotu huylumudur kizlar cildircam
Biraz sert 1 cm kadar 1 hafta sonra ultrasynumuz var. Diger belirtilerimiz yok allaha sukurYağ bezesi derken dokununca oynayan bezelerden mi. Oğlumunda çeneye yakın boynunda var. Çocuk doktoruna gösterdim. Büyümediği sürece, çocukta yatağı ıslatacak kadar terleme, aşırı baş ağrısı, karın ağrısı, geçmeyen ateş olmadığı sürece sıkıntı değil içiniz rahat olsun dedi. Ayrıca dokununca şeklinden de az çok anlıyorlarmış.
5 6 aydir var .. 1 hafta sonra cekilcek ultrayon ilk ultrasyonda yag bezesi gibi gozukuorr demislerdiYag bezesi dedilerse zaten iyi huyludur.oncelikle interneti okumayin lutfen.ultrason cekildi mi ?ultrasonda belli olur zaten.bir de 3 yildir var demissiniz allah korusun kotu huylu olsa coktan buyurdu ve baska etkileri olmaya baslardi bile
Küçükken bende de vardı. Çocuklarda sık rastlanan bir şey sanırımYağ bezesi derken dokununca oynayan bezelerden mi. Oğlumunda çeneye yakın boynunda var. Çocuk doktoruna gösterdim. Büyümediği sürece, çocukta yatağı ıslatacak kadar terleme, aşırı baş ağrısı, karın ağrısı, geçmeyen ateş olmadığı sürece sıkıntı değil içiniz rahat olsun dedi. Ayrıca dokununca şeklinden de az çok anlıyorlarmış.
Galiba çok endişelenmiştim başta konu sahibi gibi. Vücut enfeksiyon geçirince kendiliğinden oluşturuyormuş. Kimisi de kalıyor ermiyor kolayca demekki. Antibiyotik veriliyormuş galiba yok olmadı için. Bizim doktor önemsemedi vermedi hiç.Küçükken bende de vardı. Çocuklarda sık rastlanan bir şey sanırım
Başka bir belirtisi varmıydı ablanızın.Amacım korkutmak asla değil ama yağ bezesi diyip geçiştirmeyin lütfen. Kesinlikle doktora göstermelisiniz.
Siz karar vermeyin yağ bezesi mi değil mi..
2005'te ablamın boynunda eline gelen bir yağ bezesinin sonucu lenfoma ile sonuçlandı. 2012'de annemin boynunda çıkan yağ bezesiyse normal olağan her insanda olan hastalanınca vücudun savunmak için oluşturduğu bir beze...Kişiden kişiye değişiyor.
Ablamda çıkanı bizde göz ardı edecektik nerdeyse ama Allahtan kuzenlerim bizdeydi ve teyzemin lenfomasıda yüzünde çıkan bir yağ bezesiyle bulunmuştu onlar uyardı bizide ve erken teşhisle ablamı kurtardık çok şükür...
Sağlıkla kalın...
Başka bir belirtisi varmıydı ablanızın.
Başka şeylerle karıştırılabilir bir belirti. Kansızlık diye bile düşünülebilinir. Çok sevindim ablanız adına hemen teşhis konabilmiş ve iyileşmiş.Aşırı halsiz sürekli uyuklamak isterdi. Çalışan bir bayandı. Hemen yorulurdu bir iş yapınca. Tabi biz bunu Antalya sıcağından, işinin ağırlığından ve sabah erken kalkmasından sanıyorduk. Ama işin rengi değişince anlam kazandı bu yorgunlukları
Başka şeylerle karıştırılabilir bir belirti. Kansızlık diye bile düşünülebilinir. Çok sevindim ablanız adına hemen teşhis konabilmiş ve iyileşmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?