Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman adetden hemen sonramı yumurtlama gündemi denenizEvet işe yaramadı
Aslında. Bana değişik geldi ama çoğu kişi bildiği için olabilir.i.diye denedim ama adetden sonra denemedim öteki ay adetden sonra denicem egerki hamile kalmazsamAnneannem bana yakı önermişti hamilelik için. Kendisi öyle hamile kalmış. Ama ben denememiştim. Şimdi 10 gündür belim tutuk yakı taktım. Belime bile iyi gelmedi pöf
ENFEKSİYONUN VARSA SOĞAN SUYU İÇ AMA YOKSA ENFEKSİYONUN HAMİLE KALMAK İCİN HAVUÇ İNCİR KAYNAT İC YADA EBEGÜMECİ OTU KAYNAT İÇAslında. Bana değişik geldi ama çoğu kişi bildiği için olabilir.i.diye denedim ama adetden sonra denemedim öteki ay adetden sonra denicem egerki hamile kalmazsam
Adet bittikten sonraki gün denedimNe zaman adetden hemen sonramı yumurtlama gündemi deneniz
Sonuç kaldınız miAdet bittikten sonraki gün denedim
Hayır kalmadımSonuç kaldınız mi
Ben randevu aldım bakalım hayırlısı inşallahHayır kalmadım
Ne için randevu aldınız, bende tüp bebeğe başlayacağımBen randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah
Ben Zeynep kamilde gittim önce tüp bebek için gittim doktorda gebe kalabiliyor sun dusugun neden olduğunu arastirilcak dedi beni gebe bir diye bı bölüm var oraya yönlendirdi bu arada gebe değilim sadece orda bakıldığından oraya aldım mecburi yani dusuklerim nedeni ne 3 tane oldu birindende emin değilim günüm 2 hafta gecikti sonra test yapicaktim parçalı baya büyük parcali et düştü yani onuda sayarsak 4 tane deNe için randevu aldınız, bende tüp bebeğe başlayacağım