• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yakı ile hamile kalanlar varmı

Anneannem bana yakı önermişti hamilelik için. Kendisi öyle hamile kalmış. Ama ben denememiştim. Şimdi 10 gündür belim tutuk yakı taktım. Belime bile iyi gelmedi pöf

Anneannem bana yakı önermişti hamilelik için. Kendisi öyle hamile kalmış. Ama ben denememiştim. Şimdi 10 gündür belim tutuk yakı taktım. Belime bile iyi gelmedi pöf
Aslında. Bana değişik geldi ama çoğu kişi bildiği için olabilir.i.diye denedim ama adetden sonra denemedim öteki ay adetden sonra denicem egerki hamile kalmazsam

Aslında. Bana değişik geldi ama çoğu kişi bildiği için olabilir.i.diye denedim ama adetden sonra denemedim öteki ay adetden sonra denicem egerki hamile kalmazsam
ENFEKSİYONUN VARSA SOĞAN SUYU İÇ AMA YOKSA ENFEKSİYONUN HAMİLE KALMAK İCİN HAVUÇ İNCİR KAYNAT İC YADA EBEGÜMECİ OTU KAYNAT İÇ

Merhaba bende yakı denedim hamile kaldım kürtaj olmuştum dokuz ay korunmasız hamilelik olmadı yakı yaptığım ay hamile kaldım ama ondan iki ay öncede soğan kürü yapmıştım yani omu etki etti yokssa yakı mi hayla süphedeyim çünkü soğan kürü içtiğim ay hamile kalıyordum yakiyi adet bittikten sonra bir yarım belimin ortasına aşağı gelecek şekilde bir tanesi de ortadan kesip iki kasık tarafına sağ sol yapıştırdım üç gün taktım ve bir iki gün geçince yine aynısını yaptım bana bunu bir arkadaşım tavsiye etti biz beraber hamile kaldık ve kürtaj olduk oda herşey denemiş hamile kalmamişti yakı yaptı hamile kaldı o ay

Ne için randevu aldınız, bende tüp bebeğe başlayacağım
Ben Zeynep kamilde gittim önce tüp bebek için gittim doktorda gebe kalabiliyor sun dusugun neden olduğunu arastirilcak dedi beni gebe bir diye bı bölüm var oraya yönlendirdi bu arada gebe değilim sadece orda bakıldığından oraya aldım mecburi yani dusuklerim nedeni ne 3 tane oldu birindende emin değilim günüm 2 hafta gecikti sonra test yapicaktim parçalı baya büyük parcali et düştü yani onuda sayarsak 4 tane de

Back
X