mrb arkdaşlar bilenler bilir erkek arşımla ayrıydık sonra tekrar barıştık ve nişanlandık aileler tanıştılar. 2 mayıstata düğün olcak inş 3 gün önce nişanlım ve ailesi buraya geldiler farklı şehirlerde oturuyoruz. kayınvalidem demişki biizmkilere kına gecesi cuma olsun( ve şehirler arası mesafe 13 saatt) onlarda cuma akşamı burda olucaklarmış saati ayarlayıp kına gecesi yapıldıktan sonrada direk o yolu çekip düğün olacakmış ve ben hiç uyuyamicam kızlar düşünsenize annemde demişk öyle olmaz çok yorgun olurz hiç dinlenmeden nasl olcak demiş kayınvalidemde demişki o kadar insanla nasıl uğraşcam yatmayada yer yk çoluk çocuk falan demiş ve bana hiç sormadan konuşuluyor tüm bunlarr bide biz ayrı evde kalıcaz kayınvalimlerin olduğu semten kiralık ev tutucaz demişki kayınvalidem biz tutarız evi temizleriz kayınbabamda demiş oğlumuzla gelinimiz durcak evde onlar görüp beğenirler demiş kayınvalimde demişki zaten kiralık ev başkasının evi biz tuttarız falan demiş kendi başına değil onlar demiş kayınbabamda olmaz öyle demiş kapamışlar konuyu nişanlımın bundan hiç haberi yok o bana dmeişti birlikte gider beğeniriz kimse gelmesin diye.bizde perşembe günü kına gecesi olur cuma sabahı yola çıkarız hem sinlenmiş oluruz biraz diyorduk ama kayınvalidem olmaz öyle demiş ve nişanlımı bundanda haberi yk ben şimdi nişanlıma desmki annen böyle demiş yalnış anlar beni diye korkuyorum nazıl söylemeliyim yada nasıl bir yol izlim 1 hafta sonrada biz eskişhire gidiyoruz ev eşyası almak için falan o zmanmı sölesem ne yapsam kızlarr ?? yada nişanlıma bahsedeyiimi gitmeden bilmiyorum biraz uzun oldu ama şimdiden tşk ederim kızlar a.s.