Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz mukemmeliz demedik. Sizce hata mi yapiyorum dediniz evet hatalisiniz dedik. Bu kadar alinacaksaniz yorum istemiyorsaniz konu acmayin. Kocamin cebinden gizli para aliyorum diye kadini nasil desteklerim bilemiyorum.Tamam tamam hepiniz mukemmel insanlarsiniz hatasiz bi hatali benim anliyorum sizi .. Yorumlar icin tesekkurler hoscakalin
Aynen canim sen devam et burda zaten herkes bi ahlak bekçisi aman şöyle yalnış böyle yalnış. Lafa gelince herkes döktürüyor. Kendileri hic mi yapmamis merak ediyorum.arti adam zaten sana bagirip surekli gereksiz kavga cikariyormus ne olacagi belli mi belki bigun kapının önüne koyacak sinirle 5 kurussuz mu kalcaksin.kaldi ki zaten suan ihtimaller uzerinden konusuyorum.kötü bisey olmasa dahi yine size gidecek o paraSavurgan canim.aynen para hesabida yapmiyor.bana bi bakiyorum cebinde cok para var bir bakiyorum hic kalmamis asla soylemez bana nereye harcadigini bende cocuk icin tedavi goruyorum ozel hastaneye gidiyorum param yok diyo sende vardir sen kirli cikisin diyo bendede para olmasa baskasindan istemeye cekinecektim
Ceza kismina hic girmiycem ama size haksiz yere kizmasinin sizi kirmasinin karsiligi= para.. ilgincmisAma esim bunu ceza olarak gormuyor ki yani neden aldigimi sordugunda lazimdi diyorum .
Boşver sen yinede alma canım, alışkanlık edersin sonradaYoo ben harcamak icin almiyorum ki beni sinirlendirdigi icin biriktiriyorum yani donup dolasip o para yine onun.cebine girecek
Baya komiktiÖmrümde duyduğum en saçma şey. Manevi bir kaybı maddiyatla kapatabileceğiniz mesajını veriyorsunuz resmen. Ben eşinin yerinde olsam kaç paraysa söyle veririm der ağzıma geleni sayarım.![]()
O zaman hepimiz bi gun adam beni sokaga atar diyerek kocamizdan para calalim? Evet calarsak bigun canina tak edip sokaga atabilir. Ne kadar mantiksiz farkinda misiniz? Burda herkes ahlak bekcisi falan degil hanimefendi. Emin olun ki kimse kocasinin cebinden para kacirmiyordur.Aynen canim sen devam et burda zaten herkes bi ahlak bekçisi aman şöyle yalnış böyle yalnış. Lafa gelince herkes döktürüyor. Kendileri hic mi yapmamis merak ediyorum.arti adam zaten sana bagirip surekli gereksiz kavga cikariyormus ne olacagi belli mi belki bigun kapının önüne koyacak sinirle 5 kurussuz mu kalcaksin.kaldi ki zaten suan ihtimaller uzerinden konusuyorum.kötü bisey olmasa dahi yine size gidecek o para
Hee boyle de canimi yiyin hirsiz da olduk yani tesekkur ederim guzel yorumun icinBoşver sen yinede alma canım, alışkanlık edersin sonrada
Tabi soyluyorum lazimdi diyorum hic birsy demiyor bazen neye kiziyor bozuk paralarini alirsam kiziyor o kadarcok iyiymis bence cok guzel dusunmussunuz böylece para da biriktirmis olursunuz. bir tek ben sevdim galiba bu yontemi hem söyluyormussunuz da lazımdı oyle aldım diye bence sıkıntı yok
Haklisiniz evetBayılıyorum böyle insanlara ya.
Sözde fikir almak için konu açıyorlar ( tamamen onaylanmak için)
Aksi düşüncede insan görünce, siz mükemmelsiniz,böylesiniz,şöylesiniz.
Arkadaşım açılan her konu tartışmaya açıktır.
Aksi fikir görünce insanları yargılamak yerine yaptığınız doğru mu kendinizi yargılasanız..
Tamam canım sen mukemmelsin.herkes mukemmel.hic mi kocandan habersiz 1 lira dahi almadin.hic mi ondan habersiz bisey yapmadin.yapmayin allah aşkına.O zaman hepimiz bi gun adam beni sokaga atar diyerek kocamizdan para calalim? Evet calarsak bigun canina tak edip sokaga atabilir. Ne kadar mantiksiz farkinda misiniz? Burda herkes ahlak bekcisi falan degil hanimefendi. Emin olun ki kimse kocasinin cebinden para kacirmiyordur.
Bu hırsızlık mı dersen değil, ne yazık ki şahsi cezasızlık hali.Hee boyle de canimi yiyin hirsiz da olduk yani tesekkur ederim guzel yorumun icin
bu herseyin ozeti bence.beni uzdugunde genelde 100 tl aliyorum cebinden harcamadan kumbaraya atiyorum esim para hesabini hic yapmaz arada bir yapiyo niye aldin diye ben lazimdi diyorum biriktirdigimden haberide yok .
Para biriktirmeye yanasmiyor ne varsa ailesine veriyor sonra bende para yok diyor ama oluncada verir oyle cimri biri degil bence hakediyorYoruma gelince hırsızlık olduğunu düşünmüyorum.
Ama bence bu şekilde cezalandırmak yerine para biriktirmeyi önerip, yaptığı davranıştan üzüldüğünüzü belli ederseniz daha iyi olur ( bence )