• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yanlis mi yapiyorum?

Tamam tamam hepiniz mukemmel insanlarsiniz hatasiz bi hatali benim anliyorum sizi .. Yorumlar icin tesekkurler hoscakalin
Biz mukemmeliz demedik. Sizce hata mi yapiyorum dediniz evet hatalisiniz dedik. Bu kadar alinacaksaniz yorum istemiyorsaniz konu acmayin. Kocamin cebinden gizli para aliyorum diye kadini nasil desteklerim bilemiyorum.

Savurgan canim.aynen para hesabida yapmiyor.bana bi bakiyorum cebinde cok para var bir bakiyorum hic kalmamis asla soylemez bana nereye harcadigini bende cocuk icin tedavi goruyorum ozel hastaneye gidiyorum param yok diyo sende vardir sen kirli cikisin diyo bendede para olmasa baskasindan istemeye cekinecektim
Aynen canim sen devam et burda zaten herkes bi ahlak bekçisi aman şöyle yalnış böyle yalnış. Lafa gelince herkes döktürüyor. Kendileri hic mi yapmamis merak ediyorum.arti adam zaten sana bagirip surekli gereksiz kavga cikariyormus ne olacagi belli mi belki bigun kapının önüne koyacak sinirle 5 kurussuz mu kalcaksin.kaldi ki zaten suan ihtimaller uzerinden konusuyorum.kötü bisey olmasa dahi yine size gidecek o para

Yoo ben harcamak icin almiyorum ki beni sinirlendirdigi icin biriktiriyorum yani donup dolasip o para yine onun.cebine girecek
Boşver sen yinede alma canım, alışkanlık edersin sonrada

Ömrümde duyduğum en saçma şey. Manevi bir kaybı maddiyatla kapatabileceğiniz mesajını veriyorsunuz resmen. Ben eşinin yerinde olsam kaç paraysa söyle veririm der ağzıma geleni sayarım. :KK70:
Baya komikti

Aynen canim sen devam et burda zaten herkes bi ahlak bekçisi aman şöyle yalnış böyle yalnış. Lafa gelince herkes döktürüyor. Kendileri hic mi yapmamis merak ediyorum.arti adam zaten sana bagirip surekli gereksiz kavga cikariyormus ne olacagi belli mi belki bigun kapının önüne koyacak sinirle 5 kurussuz mu kalcaksin.kaldi ki zaten suan ihtimaller uzerinden konusuyorum.kötü bisey olmasa dahi yine size gidecek o para
O zaman hepimiz bi gun adam beni sokaga atar diyerek kocamizdan para calalim? Evet calarsak bigun canina tak edip sokaga atabilir. Ne kadar mantiksiz farkinda misiniz? Burda herkes ahlak bekcisi falan degil hanimefendi. Emin olun ki kimse kocasinin cebinden para kacirmiyordur.

cok iyiymis bence cok guzel dusunmussunuz böylece para da biriktirmis olursunuz. bir tek ben sevdim galiba bu yontemi hem söyluyormussunuz da lazımdı oyle aldım diye bence sıkıntı yok

Bayılıyorum böyle insanlara ya.
Sözde fikir almak için konu açıyorlar ( tamamen onaylanmak için)
Aksi düşüncede insan görünce, siz mükemmelsiniz,böylesiniz,şöylesiniz.
Arkadaşım açılan her konu tartışmaya açıktır.
Aksi fikir görünce insanları yargılamak yerine yaptığınız doğru mu kendinizi yargılasanız..

cok iyiymis bence cok guzel dusunmussunuz böylece para da biriktirmis olursunuz. bir tek ben sevdim galiba bu yontemi hem söyluyormussunuz da lazımdı oyle aldım diye bence sıkıntı yok
Tabi soyluyorum lazimdi diyorum hic birsy demiyor bazen neye kiziyor bozuk paralarini alirsam kiziyor o kadar

Bayılıyorum böyle insanlara ya.
Sözde fikir almak için konu açıyorlar ( tamamen onaylanmak için)
Aksi düşüncede insan görünce, siz mükemmelsiniz,böylesiniz,şöylesiniz.
Arkadaşım açılan her konu tartışmaya açıktır.
Aksi fikir görünce insanları yargılamak yerine yaptığınız doğru mu kendinizi yargılasanız..
Haklisiniz evet

Yoruma gelince hırsızlık olduğunu düşünmüyorum.
Ama bence bu şekilde cezalandırmak yerine para biriktirmeyi önerip, yaptığı davranıştan üzüldüğünüzü belli ederseniz daha iyi olur ( bence )

O zaman hepimiz bi gun adam beni sokaga atar diyerek kocamizdan para calalim? Evet calarsak bigun canina tak edip sokaga atabilir. Ne kadar mantiksiz farkinda misiniz? Burda herkes ahlak bekcisi falan degil hanimefendi. Emin olun ki kimse kocasinin cebinden para kacirmiyordur.
Tamam canım sen mukemmelsin.herkes mukemmel.hic mi kocandan habersiz 1 lira dahi almadin.hic mi ondan habersiz bisey yapmadin.yapmayin allah aşkına.

Hee boyle de canimi yiyin hirsiz da olduk yani tesekkur ederim guzel yorumun icin
Bu hırsızlık mı dersen değil, ne yazık ki şahsi cezasızlık hali.

Ama, yine de yanlış bir şey.
Yapma yahu.
Bak sakın saçma önerilere de kulak verme.

Bak forumda 50 lira gelen fatura için 100 lira deyip kalanı cebe atan kadın var.
Hoş bi şey mi şimdi bu mesela sence?

Yoruma gelince hırsızlık olduğunu düşünmüyorum.
Ama bence bu şekilde cezalandırmak yerine para biriktirmeyi önerip, yaptığı davranıştan üzüldüğünüzü belli ederseniz daha iyi olur ( bence )
Para biriktirmeye yanasmiyor ne varsa ailesine veriyor sonra bende para yok diyor ama oluncada verir oyle cimri biri degil bence hakediyor

Back
X